Hakim isyan etti : Sibel Can'ın annesiyle arasında 5 yaş fark var

Caddy

Guru
Pro Üye
28 Mart 2012
8.170
2.004
448
Kocaeli
31 yıl önce yaşını 6 yıl büyüten Sibel Can, eski yaşına dönmek için mahkemeye başvurdu.

İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi’nde görülen davanın ilk duruşmasına Sibel Can’ın dayısı Ünal Babacan da katıldı. Mahkemede tanık olarak dinlenen Babacan, Sibel Can’ın o dönem Maksim Gazinosu’nda sahneye çıkması için ailesinin yaşını büyütmek için dava açtığını belirterek “Davacının 1970’li olduğunu kesinlikle biliyorum. Yaşı küçük olduğu için yasal olarak sahneye çıkması yasaktı. Ailesi, doğum tarihini 1964 olarak düzeltmiştir” dedi. Mahkeme hakimi de “Sibel Can’ın annesiyle arasında 5 yaş fark var. Yıllar önce bu nasıl düzeltme olmuş?” diye isyan etti. Hakim, Sibel Can’ın ilkokul kayıtlarının istenmesi için davayı erteledi.

Kaynak: http://www.hurriyet.com.tr/hakim-isyan-etti-sibel-canin-annesiyle-arasinda-5-yas-fark-var-40106040

yalnız hürriyetten haber almanın yasak olduğunu zannediyordum..

Türkiye 'de bürokrasi. Benim yasimda da karisiklik var. Ikili test icin yasimi soruyor doktor kalakaliyorum. Simdi bu test icin yas önemli mi ? Degilse resmi yasimi , öyleyse gercek yasimi söylim. Ama doktor yabanci. Simdi durumu aciklayamam vs vs vs. diye düsündüm. Bu nasil iş anlamadim. Niye cünkü kimligimi gec cikarmislar. Is görüsmesinde yasim sorulur. Kalakalirim. Insanlar icinden aptal yasini bilmiyor. Önce hesap yapiyor diyordur.

Ne farkedecek acaba kırışıklıkları mı azalacak kimlikteki yaşı değişince, saçlarının beyazları mı kararacak???. Sen 64 yazıyor demesen kimsenin haberi olmazdı senin yaşından zaten

O değil de ne kıvırıyormuş maksimde güzel oynuyormuş hatun

ilahii

Son pişmanlık neye yarar herşeyin bedeli var

Ben de dudişlerim hep böyle dursun istemişimdir.
Ahhh kara bahtım kör talihimmDurmiyi durmiyii

Ya kuçultse kaç yazar cümle alem duydu yaş mevzusunu saçmalık resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…