Yarın anneme gitmek istediğimi tekrar söyleyeceğim bakalım. İzin vermezsede basıp gitmeyi düşünüyorum. Anneme her şeyi anlatacağım ne diyeceğini ne tepki vereceğini çok merak ediyorumBıçaklar havada uçuyor, evli kadınlar kaçırılıyor falan.
Ben korktum okurken.
Kendini kurtar derim. Ailene anlat, bir kere ailen seni kabul ettiyse, tekrar kabul eder.
İçimden garip bir his tekrar kanıp barışacaksın diyor. Umarım ben yanılırım.
Bir daha geri dönüp abini yüzüstü bırakma, işi gücü bıraktı uğraşıyor adam. Onu da kaybedersen o herifin elinden kimse alamaz seni.
Bir onceki konusuna baktim da bu iki arkadasimizi ongorusunden dolayi tebrik ediyorum.
Konu sahibi hani abiniz sizi almisti, bosanma davasi bile acmistiniz abinizle ne oldu ki simdi bir anda boyle size bosanmasaydin dedi? Siz kocam da kocam diye tutturmus oldugunuz icin iyi gidersen git demis olabilir mi? Iki konuda anlattiginiz abi profili birbirinden tamamen zit
Ben bi mesajımı daha ekleyeceğim buraya. Kurtulmak değil terbiye etmek istedi. O zaman belliydi. Yazık o abisinin emeklerine.Darp raporu da alınmamış. Uzaklaştırma da çıkartmayı düşünmüyor heralde. Nasıl bir kurtulmaya çalışmaksa bu.
Evet canım yoğunum giremedim pek buraya... Eşim ulaşmış ablama enişteme felan ben ona bir yanlış yapmadım haber vermeden niye gitti boşanmak istiyorum dese konuşurduk dönerse hala karımdır namusumdur felan demişş... Yarın dilekçe vermeye Gidiyoruz abimin avukat arkadaşı varmıs şehir dışındaymış yarın geliyor gidip heöen dilekçe dava felan halledicez avukatla :) her şey yolunda çok mutluyum şükürler olsun
Nerdeyse öldürecekti seni. Düşün, bunları yanlış olarak görmüyor. Arkana bile bakma.
Bundan sonra artık dönüp gidersen salaksın demektir. Adam ben bir şey yapmadım diyor şaka gibi. Bir de medeni bir insan gibi konuşmak istiyormuş
Abinin hangi lafı bu yaşadıklarından ağırdı Feride?Aynen öyle kolunda ki morluklar şiddet sayılmaz ki suratına vurmadım diyen adamdan ne beklersin ki işte.. Dün davamı açtım şükür gerisini kendi düşünsün artık
Evet herşeyin farkındayım acaba neyi bekliyorum bir bilsem. Ne düşünmem gerektiğini bile bilmiyorum. Belkide bana zarar versinde elimde boşanmak için geçerli bir sebep olsun diye bekliyorum.. Ölmezsem tabi odaa
Neyi bekliyorum acaba diye sormuş, cevap veriyorum, tabi ki hamile kalmayı.Evet evet her seyin farkindasin ve cok pismansin ben ikna oldum. Belli ki esinle tartismissiniz barisirsiniz bir seyin kalmaz.
Neyi bekliyorum acaba diye sormuş, cevap veriyorum, tabi ki hamile kalmayı.
Ken
Kendince çok iyi yapmış.. Benim için herşeyinden vazgeçmiş.. Senin için çocuklarımı terk ettim diyor ardından da utanmadan çocuk istiyorum yapalım diyor hiç mi kafası basmıyor acaba ben kadına bunu dedim benden çocuk yapmak ister mi diye
Evet yanımdaydı ama hergün biz sana demiştik, sen bizi yok saydın, bundan başka şansın yok bir daha hata yapma lüksün yok başımızı yere eğdin. Böyle bir adamı nasıl seçtin gibi gibi bir sürü söz söylüyorlardı. Zaten canım yanıyor böyle destek olmaz ki artık dayanamadım bu lafları duymaktansa gideyim dedim ama keşke biraz daha yumuşak olsalardı tamam hata yapmışsın pişmansın olur böyle şeyler diyip az Bi teselli etselerdi böyle bir düşünceye düşmezdim
Evet başka şehre yerleşmemizden bahsediyor.. Ben tanıştığımda evlilikleri resmi olarak biteli 4 sene olmuştu..Eşinizin "Senin için çocuklarımı terk ettim" sözüyle vurgulamak istediği nedir ? Başka bir şehire taşınmanızdan mı bahsediyor ?
Eşinizle tanıştığınızda, eşiniz boşanmış mıydı; boşanma davası devam mı ediyordu ?
O psikolojiyle gerçekten kaldıramadım sürekli suçluluk utanç içindeyken bu kadar üstüme gelmelerini taşıyamadım yorum yapmak kolay biliyorum ama yaşamak çok zordu şuan ki aklımla düşünsem zaten bir şekilde duymamaya çalışırdım.. Eski eşini sevmeme mevzusunda şöyle söyleyeyim sadece inanmak istedim sevdiğim adamın başka birini sevmiş olmasını konduramadım(Çokkk saçma biliyorum). Söylediği şuydu soyisimleri aynı akrabalar ama tam olarak yakınlık derecesini bilmiyorum..istemeyerek iftirayla namus meselesi olmuş kız tarafında güya bu sebeple evlenmiş söylediği buydu. Sevmediysen neden 2 çocuk yaptın evlendin sonuçta olmadı diyip ayrılabilirdin dedim onada diyor ki o zamanlar bu kadar bilgim yoktu korunma nedir bilmiyordum felan..Hiç ailenizde suç bulmayın. Siz bu adama geri dönerek onları haklı çıkartmışsınız. Ailenizin lafı ağır geliyor elalemimin adamının lafı tatlı mı geldi de döndünüz geri? Hayır en anlamadığım bir insanın eski eşini hiç sevmemiş olduğuna nasıl inandınız? Yahu adam sevmese niye evlensin? Hiç mi demediniz yarın bir gün bana da aynısını yapar diye. Olan olmuş artık bırakın şu adamı. Aileniz Söyledikleri cümlelerde haksız da değiller. Ne yapın ne edin dönün ailenizin yanına
Hayır burdayım sadece giremedim.. Dünden beri uyumadım düşünüyorum ne yapacağımı ne yapmam gerektiğini.. İnsanca olmayacağını bende biliyorum ama hesap kitap yapmadan evden çıkıp gidemem ki önce anneme ablama anlatıp danışacam ne yapmam gerekiyor abimle mi konusalım ne yapayım felan... Çekip git diyorsunuz biliyorum ama kira elektrik su herşeyin sözleşmesi bende ve 1.5 senedir bir işte çalışıyorum evimin eşyalarına o kadar emek verdim birden yıkıp gitmek zoruma gidiyor pat diye gidemiyorum o gitsin neden hazıra konsun diyorum. Sonra senden önemli mi diyorum... Gerçekten psikolojik olarak yerlerdeyim ne düşüneyim bilmiyorum. İyi ki çocugum yok çok şükür. Lütfen birazcık canımın yandığını çok üzüldüğümü düşünerek yorum yapın çok kırıcı oluyorsunuz bazen ben sizden fikirlerinizden güç bulurken lütfenKari koca arasina girilmez katip. Insanca bosanmak istiyorum gibi bir cumle kurmusmedeni iliskiler bunlar biz anlamayiz. boyle kocadan zaten insanca bosanilir. Aksini hic dusunmemistim. Dunden beri gelmedigine gore aksam barismislardir belki. Bir yuva daha kurtuldu.
Öyle bir beklentim yok.çok şükür hayattan vazgeçmeyi düşünecek seviyedeyken bir can getirip onun vebaline girmemem gerektiğinin farkındayım...Ben anne olmayıda haketmiyorum zaten..Neyi bekliyorum acaba diye sormuş, cevap veriyorum, tabi ki hamile kalmayı.
"Kazara " olur canım. Hep öyle oluyor zaten.Öyle bir beklentim yok.çok şükür hayattan vazgeçmeyi düşünecek seviyedeyken bir can getirip onun vebaline girmemem gerektiğinin farkındayım...Ben anne olmayıda haketmiyorum zaten..
%99.9 oranında korunuyorum ve çok dikkat ediyorum. %00.1 ihtimale denk gelip olan çocuk bırak doğsun baş üstüne.. .. Zaten çokta bir cinsel hayatımız yok."Kazara " olur canım. Hep öyle oluyor zaten.
Bu lafını unutma bak .%99.9 oranında korunuyorum ve çok dikkat ediyorum. %00.1 ihtimale denk gelip olan çocuk bırak doğsun baş üstüne.. .. Zaten çokta bir cinsel hayatımız yok.
Tamam unutmamBu lafını unutma bak .