Hakettim bunları biliyorum. Çok pişmanım.😔

Dip not harika. Bosanmis erkegin bosanma dilekçelerini delillerini gormeden görüşmeyin evlenmeyi gectim görüşmeyinnnn . Bosanacaksin baska sansinmi var.ailen sokaga atacak hali yok.1 2 yil söylenir susarlar onlar soylendikce sen susacaksin alttan alacaksin bu dinyada ailenden baska kimin var seni düşünen

Ve ne olursa olsun ben bunları hak ettim deme kendine. Hak etmedin. Seni değersizleştiremez. Annen seni 9 ay karnında bunlar İçin taşımadı. Emin ol abin zamanla sana şefkatini gösterecek, ona da hak ver. Herkesin huyu suyu farklıdır ne olursa olsun abin, kanın, canın. Seni sarıp sarmalayacaktır.

Dip not harika. Bosanmis erkegin bosanma dilekçelerini delillerini gormeden görüşmeyin evlenmeyi gectim görüşmeyinnnn . Bosanacaksin baska sansinmi var
Kesinlikle katılıyorum bulunmaz yıllar geçti üzerinden diye düşündü yalan söyledi aldattı beni ddi. Adamın gbt sine bakmadan kesinlikle görüşmeyide geç yanından bile geçmeeee. Boşanmaktan başka şansım yok çok istiyorum ama insanca olsun bitsin böyle tehdit le değill

Cok zor bi durum .dikkatli ol

Ahh ahh sanki sonu değişecek gibi tekrar tekrar okudum değişmedi aksine daha kötü sonla bitiyor. Pişmanım
dünyaya 1 kez geliyoruz sadece 1 kez bu yaşlarda olabiliyoruz ve hayatının 1 dakikasını bile bu iğrenç insan için harcama adamda ahlak bile yok evli kadını kaçırmak ne ? arkadaşınız olsam eşiniz yüzünden sizinle bile görüşmezdim eşinizin ahlaki bir değeri yok çünkü ilerde bir çocuğun olursa hele ki oğlun olursa bu iğrenç varlığı mı rol model alacak terk ettiği iki çocuğu allah korumuş resmen

Biraz zaman tanımalıyım haklılar.. Biliyorum tırnağıma taş deyse ilk abim koşar. Ailemiz çok kıymetliymiş gerçekten

Adam senin için çoluğunu çocuğunu bırakmış iyi bir şey mi yapmış yani?
Kendi çocuğuna faydası olmayanın sana ne yararı olur?
Böyle yaşanır mı?
Toparla kendini boşan..
Ne yapacaksın başka yolun var mı?

Biraz zaman tanımalıyım haklılar.. Biliyorum tırnağıma taş deyse ilk abim koşar. Ailemiz çok kıymetliymiş gerçekten.

Ayyy o kadar haklısın ki.. Başkaları bunları diyince iğrenç biri olduğu tokat gibi yüzüme çarpıyor. Beyefendi kendini bulunmaz hint kumaşı sanıyor bu yaptıklarını da normal gibi gösteriyor. Aslında o kadar anormal ki... Beni nasıl manüpile etmiş bu olayları normalleştirmiş böyle hey Allahım inanmıyorum kendime...

Ken
Kendince çok iyi yapmış.. Benim için herşeyinden vazgeçmiş.. Senin için çocuklarımı terk ettim diyor ardından da utanmadan çocuk istiyorum yapalım diyor hiç mi kafası basmıyor acaba ben kadına bunu dedim benden çocuk yapmak ister mi diye

Bak gördün mü hak etmiyorsun bunları. Hatta o kişi seni hak etmiyor. Kurtul bu adamdan kendine kendini hediye et

Her zaman "En kotu aile, kotu kocadan daha iyidir" derim. Aileniz konusur konusur susar. Bu herifin ise bicakli silahli degisik bir dunyasi var.
Ailenize geri dönün. Siz hakliymissiniz, dinlemedigim icin pismanim, can guvenligim yok beni kurtarin deyin. Hem berbat bir adamla evlenip hem dikbasli olursaniz tabi soylenirler

Çocuk yaparak senin elini ayağını bağlayıp hareket edemez duruma getirecek.

eşin asla normal ve bulunmaz hint kumaşı değil tam aksine iğrenç bir ahlaksız kendine nasıl yakıştırıyorsun evli bir kadını kaçıran adamı pislik bildiğin uçkur düşkünü evli ya evli biri ile ilişki yaşayan ister kadın olsun ister erkek ahlaki değerleri yoktur . böyle adamlar evlilik içinde sana tecavüzde ederler karısı olduğun için tecavüzden de saymazlar yaptığını pislik herif

Aman diyeyim çocuk falan…

İlk başlarda dik başlı oluyorsun ama Hatalarının bedelini öderken o kadar iyi anlıyorsun ki onları böyle iğrenç biri için ailemi nasıl üzdüm ben yaaa. Nasıl anlıyorum kıymetlerini şimdi varya...

Ya varya utandığım için söyleyemiyorum ama son cümlen kesinlikle nokta oldu..

Arkada ailede olmayınca daha da güvensiz bir haldeyim
Sizden önceki eşi nasıl yapmış, hem de çocukla? Yani ya koca evi ya aile evi mi? Evlenmiş koca kadınları anlamıyorum. Evlenince kocam baksın boşanınca da babam. Bence de çok büyük marifet bir adamın çocuklarını bile sizin için bırakması. Asıl böyle adamdan hayır gelmez ve gelmiyor da. En dibi görmek istemiyorsanız bir an önce harekete geçin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…