• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hakarete uğrayan havalimanı çalışanının ifadesi ortaya çıktı: "Onurumu kırdı"

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
Hakarete uğrayan havalimanı çalışanının ifadesi ortaya çıktı: "Onurumu kırdı"
"Hop hop hop... Temas yok. Ben çingenelerle temas etmiyorum. Sokak süprüntüsü"
havalimanı çalışanına hakaret

27 Nisan 2019 10:00
  • -
  • A
  • +

Bodrum'a gitmek üzere İstanbul Havalimanı'na giden yolculardan Fatma Funda E.'nin kendisine yönelik hakaretleri ile gündeme gelen yer hizmetleri personeli Tuğçe S.'nin (24) emniyet ifadesi ortaya çıktı. Funda E.'den şikâyetçi olduğunu belirten Tuğçe E. "İnsanların içinde beni aşağıladı, onurumu kırdı" dedi.
Gaziosmanpaşa Cumhuriyet Başsavcılığı'nın da soruşturma konusu yaptığı olay 25 Nisan günü yaşandı. İstanbul Havalimanı'nda yer hizmetleri veren bir şirkete bağlı çalışan G.G., Bodrum uçağını bekleyen yolculara yönelik, uçağın hareket saatinde gecikme olabileceğini söyledi. Bu açıklamadan 15 dakika sonra da Tuğçe S., uçağın körüğe yanaşıp yanaşmadığını kontrol etmek için körük içine girdi. Uçak o esnada gelmişti ancak henüz körüğe yanaşamamıştı. Tuğçe S. kısa süre sonra yolculara bilgi vermek için kapıya geri döndü.
Hürriyet'ten Dinçer Gökçe'nin haberine göre,Tuğçe S. bu anları İstanbul Havalimanı Şube Müdürlüğü'ne verdiği ifadede şöyle anlattı:
"Geri döner dönmez ismini sonradan öğrendiğim Fatma Funda E. isimli şahsın, M. Ü. isimli görevli arkadaşımın bulunduğu masaya eliyle vurarak 'Gecikme ekrana yazılmadı. Müdür ve şeflerinizi arayın' şeklinde bağırdığını duydum."
"Görev yaptığım masama geçmemle birlikte söz konusu yolcu bana hitaben 'Etek giymekle bu işler olmuyor. Uçağa gittiğinde ne yaptığın belli değil. Hâlâ orada hiçbir şey olmamış gibi bekliyorsunuz. Hiçbir şey yapmıyorsunuz. Sizin kazandığınız para haram para. Bunların hepsi çoluğunuzdan çocuğunuzdan yakınlarınızdan da çıksın' dedi. Ben de adı geçen yolcumuzu bu şekilde konuşmaması için uygun dille uyardım."
"Uygun şekilde uyardığım halde bu defa bana hitaben 'Koca k. büyüteceğine birazcık aklını çalıştır' şeklinde hakaret etti. Ben de bunun üzerine şahsa yaklaşarak yolcularımızın rahatsız olmaması adına düzgün uyarması için uyardım. Şahıs yine susmayarak bana hitaben 'Düzgün konuşmayacağım. Bir saat bekledim. Koca k. büyütene kadar aklını çalıştır' şeklinde hakaretine devam etti. Ben yine kendisini uyarmak üzere yanına yaklaştığımda bu sefer de şahıs 'Hop hop hop... Temas yok. Ben çingenelerle temas etmiyorum. Sokak süprüntüsü' şeklinde hakaretine devam etti."

'Etek giymekle bu işler olmuyor. Uçağa gittiğinde ne yaptığın belli değil. Hâlâ orada hiçbir şey olmamış gibi bekliyorsunuz. Hiçbir şey yapmıyorsunuz. Sizin kazandığınız para haram para. Bunların hepsi çoluğunuzdan çocuğunuzdan yakınlarınızdan da çıksın'

bu nedir Allahaşkına ya

İnşallah en ağır cezayı alır ama en önemlisi inşallah insan içine çıkacak hali kalmaz bunun gibilere zaten en iyi verilecek ceza toplumdan dışlama. Sen kendini toplumun bir kesiminden üstün görürsen o toplum komple bir olur da sen en aşağı mertebede yapayalnız kalırsın.

Yine kadın kıskançlığı.
Söz konusu kavga kadınlar arasındaysa çok acımasızca oluyo ve konudan sapıyo.

Bu abla nefret kusmaya yer aramış belli

gerçi bizim ülkede bu tip insanlara paye verildiği de çok, belli olmaz, biz rezil oldu diye düşünürken vezir de olabilir

Bazen bunun bir siyasi çalişma oldugunuda düşünüyorum. Haram para gibi ifadeleri var ki zengin kesim onun ile oğraşmiyor.

Hani ortaya zengin/fakir kesimin farkli olduğu göstermeye çalişiliyor gibi. Zengin kesim cehape'yi gösteriyor gibi. Hani bir kaç gün sonra medya bu kadini chp üyesi yaparsa şaşirmam.

Milas Bodrum seferini yapan yolcu uçağı rötara girince, yer hizmeti veren T.S. adlı personele tepki göstererek hakaret eden F.E.E., çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Havaalanı çalışanına hakaretler yağdırmıştı! Karar verildi

İstanbul Havalimanı'ndan Milas-Bodrum'a sefer 26 Nisan günü saat 17.00'de sefer yapması planlanan ve 15 dakika rötar yapan uçağın yolcusu F.F.E., yer hizmeti veren T.S. adlı personele tepki göstermişti. F.F.E. adlı yolcunun, yer hizmeti personeline hakaret etme anları kameralara yansımıştı.

ADLİ KONTROL ŞARTIYLA SERBEST BIRAKILDI
İstanbul emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, Gaziosmanpaşa Cumhuriyet Savcılığı'nın başlattığı soruşturma kapsamında, hakarete uğrayan yer hizmetleri personeli T.S.'nin şikayeti üzerine F.F.E. hakkında "Hakaret" suçundan işlem yapıldığı ve polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen F.F.E.'nin adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığı belirtildi. (DHA)

Şu kadının temas yok derkenki suratında olan kibir varya, tam o anda videoda arkadan gelen ben olsam seni döverdim diyen kadın hah işte o ben :ıslık:

Back
X