hakaret içeren mesaj ve idari yaptırım?

Para ya da ilgi felan mı bekliyor.Size bulaşması çok ama çok saçma olsun.Sizin ve annenizin onla uzaktan yakından alakanız yok.Şizofren felansa eğer çok ama çok tehlikeli sonuçları olabilir mümkün oldukça iletişime geçmeyin tehlikeli olabilir.
sacmalıgın danıskası hemde:) ben bugune kadar hıcbır sekılde konusmadım bile.. bence kendısı de bılmıyor ama kesınlıkle sızofren emınım mesajlarından bu aşikar

bi de şöyle bi durum var. hani ne bileyim telefon numarası falan değiştirmek çözüm değil. sosyal medya hesaplarını değiştirmek hiç çözüm değil. akrabalardan bulur, yakın çevreden bulur sizi yine bulur. :KK12: zor valla :KK64:
abım yengem dıger abım hepsı herseyını degıstırdı dedıgınız gıbı nafıle artık kanunlar konussun bu kıza acımıcam artık

merhaba kızlar;
yaklaşık bir senedir hayatımızda olan bir kız ailemi sürekli rahatsız ediyor gerek mesajla gerek telefonla... işin ucu bana kadar geldi. bir sosyal medya üzerinden bana hakaret dolu mesaj yazmış ağıza alınmayacak derecede hakaretler bunlar.. uyarılara ragmen bu Allahın cezası kız durmuyor. ben bu duruma bır son verıp bir dava açmayı ıstıyorum. ne yapmam gerekır? karakola mı, savcılıga mı yoksa mahkemeye mi basvurmalıyım? bu arada sahte hesap alıp o hesapla bana msj atmıs fakat telefonunda yer bıldırımı acıkmıs kı nereden yazdıgı bellı yanı...
direk savcılığa suç duyurusunda bulun..

iyi de sizinle ugrasması ne alaka yani hani annesi babası bıraktı diyelim siz ne yapabılırsınız?
mirasla alakalı bişeyler var mı?

Emniyette bilişim suçları bölümü var

Face vs hakaret şikayetlerine bakıyor

Dilekçe yazıyorsunuz otomatikmen dava açılıyor

Gitmeden bir bilgi alın telefonla derim

Allah yardımcınız olsun

iyi de sizinle ugrasması ne alaka yani hani annesi babası bıraktı diyelim siz ne yapabılırsınız?
mirasla alakalı bişeyler var mı?
bizde onu anlayabılmıs degılız. mırasi bir durumda yok ki.. bu yuzden akıl saglıgından süphe eder oldum ve olduk

Siz mesajların ekran görüntüsünü falan alın her ihtimale karşı. Silinir falan nolur nolmaz..

savcılığa suç duyurusunda bulunun mesajlarla bırlıkte onlarda mahkemeye sevk edıceklr davayı zaten sonrada duruşma falan derken ıste sonuc 1500 TL para cezası tehdit falan varsa onunda yaptırımı var tabı mesajların ıcerıgıne baglı

savcılığa suç duyurusunda bulunuyorsun,sanırım dilekçe vereceksin sonra savcılığa gidecek o dilekçe ve savcı incelemeye alacak delilleri falan toplayıp kişiye dava açılacak..diye biliyorum

savcılığa suç duyurusunda bulunun mesajlarla bırlıkte onlarda mahkemeye sevk edıceklr davayı zaten sonrada duruşma falan derken ıste sonuc 1500 TL para cezası tehdit falan varsa onunda yaptırımı var tabı mesajların ıcerıgıne baglı
oo çok tşkler inanın parasında değilim yeter ki düşşün yakamızdan

X