hakaret içeren mesaj ve idari yaptırım?

zebekine

Guru
Pro Üye
24 Aralık 2011
5.251
8.711
34
merhaba kızlar;
yaklaşık bir senedir hayatımızda olan bir kız ailemi sürekli rahatsız ediyor gerek mesajla gerek telefonla... işin ucu bana kadar geldi. bir sosyal medya üzerinden bana hakaret dolu mesaj yazmış ağıza alınmayacak derecede hakaretler bunlar.. uyarılara ragmen bu Allahın cezası kız durmuyor. ben bu duruma bır son verıp bir dava açmayı ıstıyorum. ne yapmam gerekır? karakola mı, savcılıga mı yoksa mahkemeye mi basvurmalıyım? bu arada sahte hesap alıp o hesapla bana msj atmıs fakat telefonunda yer bıldırımı acıkmıs kı nereden yazdıgı bellı yanı...

İnsanlar ne kadar saçma sapan işler yapıyorlar yaa... Hakaret edecek, onu bile sahte hesaptan mı yapıyor? Birine hakaret mesajı yazınca içi soğuyan insan da neyin kafasını yaşıyorsa...

Neden bu şekilde davranıyor? Herhalde durduk yere atmıyor msjları

once karakola gıt sıkayetcı ol sonra savcılıga yonlendırıyolar msjların kaydını alıyorlar telefonundan

Eee bu kızın derdi neyki ne sebeple 1 yıldır ailenizle haşır neşir ve de neden sürekli hakaret ediyor.ip numarasından bulurlar ilk olarak savcılıga gidip şikayetçi olmanız gerekli..

kısaca bir özet geçeyim;
benim annem iki evlilik yapmıs ılk evlılıgınden bir abim var. annemın ılk kocası olan amcada annemden sonra baskasıyla evlenıyor ve bır kızı oluyor benden 2 yas buyuk.. yanı bu kız abımın dıger kızkardesı.. abımın babası o kadından da ayrılınca bu kızla aıle bagları kopuyor seneler sonra bu kız abımı sosyal medyadan buluyor.. ılk baslarda abım cnm vs desede sonra yengeme abıme hatta abımın arkadaslarına kadar abımı kotuleyen kufurler ıceren msjlar atmaya baslıyor gerekcesıde hayatlarını mahvetmekmıs ıstedıgını elde edemeyınce bu kez de bana sarmak ıstedı sanırım

İyi de insanın kendine ettiği kötülüğü ümmicihanbir araya gelse yapamaz.Abi napmışta hayatı mahvolmuş gidip anasına babasına hesap sorsa yaa harbi arızalı bir kişilik tedavi edilmesi lazım bunla ilgili yasal olarak savcılga gidip şikayet edebilirsiniz deminde dediğim gibi lakin vaktiniz bolsa uzunca bir zaman alıyor.Yaşı kaç peki bu üvey kardeşin ?

evlerden ırak olsun böyle bi tip. başkalarının huzurunu kaçırınca eline ne geçecek ki?

ben artık
bu kızın şizofren olduguna ınanıyorum artık dedıgınız cok dogru anasına babasına hesap sorsun hadı abıyı de gectım ben ne alaka? vaktım var ve ugrasıcam bır degıl ıkı degıl

seni dava edeceğim mahkemede de söyle bunları yüzüme de.. muhtemelen tırsar..

bizde onu bilmiyoruz.. bir anlasak o kucuk beynınde neler gecıyo? hayır yazık abımlerın derdı kendılerıne yeter kucuk engellı evladı var.
bi de şöyle bi durum var. hani ne bileyim telefon numarası falan değiştirmek çözüm değil. sosyal medya hesaplarını değiştirmek hiç çözüm değil. akrabalardan bulur, yakın çevreden bulur sizi yine bulur. zor valla

Para ya da ilgi felan mı bekliyor.Size bulaşması çok ama çok saçma olsun.Sizin ve annenizin onla uzaktan yakından alakanız yok.Şizofren felansa eğer çok ama çok tehlikeli sonuçları olabilir mümkün oldukça iletişime geçmeyin tehlikeli olabilir.

evlerden ırak olsun böyle bi tip. başkalarının huzurunu kaçırınca eline ne geçecek ki?
bizde onu bilmiyoruz.. bir anlasak o kucuk beynınde neler gecıyo? hayır yazık abımlerın derdı kendılerıne yeter kucuk engellı e
seni dava edeceğim mahkemede de söyle bunları yüzüme de.. muhtemelen tırsar..
daha once soyledık fakat nafıle artık o yuzden ıcraata gecmek ıstıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…