tşk ederimsavcılığa suç duyurusunda bulunman gerekir diye biliyorum canım
benim bir ilgim yok aslında uzun hıkaye ama artık ıyı nıyetımızı suıstımal edıyor.Neden bu şekilde davranıyor? Herhalde durduk yere atmıyor msjları
evlerden ırak olsun böyle bi tip. başkalarının huzurunu kaçırınca eline ne geçecek ki?kısaca bir özet geçeyim;
benim annem iki evlilik yapmıs ılk evlılıgınden bir abim var. annemın ılk kocası olan amcada annemden sonra baskasıyla evlenıyor ve bır kızı oluyor benden 2 yas buyuk.. yanı bu kız abımın dıger kızkardesı.. abımın babası o kadından da ayrılınca bu kızla aıle bagları kopuyor seneler sonra bu kız abımı sosyal medyadan buluyor.. ılk baslarda abım cnm vs desede sonra yengeme abıme hatta abımın arkadaslarına kadar abımı kotuleyen kufurler ıceren msjlar atmaya baslıyor gerekcesıde hayatlarını mahvetmekmıs ıstedıgını elde edemeyınce bu kez de bana sarmak ıstedı sanırım
bu kızın şizofren olduguna ınanıyorum artık dedıgınız cok dogru anasına babasına hesap sorsun hadı abıyı de gectım ben ne alaka? vaktım var ve ugrasıcam bır degıl ıkı degılİyi de insanın kendine ettiği kötülüğü ümmicihanbir araya gelse yapamaz.Abi napmışta hayatı mahvolmuş gidip anasına babasına hesap sorsa yaa harbi arızalı bir kişilik tedavi edilmesi lazım bunla ilgili yasal olarak savcılga gidip şikayet edebilirsiniz deminde dediğim gibi lakin vaktiniz bolsa uzunca bir zaman alıyor.Yaşı kaç peki bu üvey kardeşin ?
bizde onu bilmiyoruz.. bir anlasak o kucuk beynınde neler gecıyo? hayır yazık abımlerın derdı kendılerıne yeter kucuk engellı evladı var.evlerden ırak olsun böyle bi tip. başkalarının huzurunu kaçırınca eline ne geçecek ki?
bi de şöyle bi durum var. hani ne bileyim telefon numarası falan değiştirmek çözüm değil. sosyal medya hesaplarını değiştirmek hiç çözüm değil. akrabalardan bulur, yakın çevreden bulur sizi yine bulur.bizde onu bilmiyoruz.. bir anlasak o kucuk beynınde neler gecıyo? hayır yazık abımlerın derdı kendılerıne yeter kucuk engellı evladı var.
bizde onu bilmiyoruz.. bir anlasak o kucuk beynınde neler gecıyo? hayır yazık abımlerın derdı kendılerıne yeter kucuk engellı eevlerden ırak olsun böyle bi tip. başkalarının huzurunu kaçırınca eline ne geçecek ki?
daha once soyledık fakat nafıle artık o yuzden ıcraata gecmek ıstıyorumseni dava edeceğim mahkemede de söyle bunları yüzüme de.. muhtemelen tırsar..