- 6 Şubat 2015
- 253
- 97
-
- Konu Sahibi yildizsiz geceler
yazılı belgeler en büyük delildir .Silmediniz dimi onları ?Merhaba bayanlar
Direk konuya giricem, 5 yıllık arkadaşımla facebook üzerinden dertleşiyorduk. Konu onun erkek arkadaşından açıldı ve ona "şöyle şöyle yapabilirsin" diye tavsiye verdim. Sonra laf acildikca hangi ara dediysem aptal kafam "sen daha iyilerine layiksin bence y daha iyidi ona bakarsan" dedim. Demez olaydım. Erkek arkadaşında şifre varmış ve okumuş bunları. Bana hakaret dolu facebooktan mesajlar attı. Ben de hakaretleri haricinde haklı buldum, her yerden engelledim. Arkadaşımla ayrılmışlar hatta, sonra barismislar. Herneyse bu olayın üzerini örttüm. Kızla da arada sırada whatsApptan konuşuyorduk. Bu çocuk okuduğu üniversiteden vize sonrasi buraya gelmiş öyle biliyorum, ve bana numarami nerden bulduysa mesaj atmis "kizim x e bidaha mesaj atma senin gibi kasarla işi yok" diye. Benim cinlerim tepeme çıktı. Okuldaki arkadaşlarım sakinleştirdi. Kiz arkadaşımı her sosyal hesaptan engelledim, aradi acmadim. "Ne dediyse bosver numarani nerden buldu bilmiyorum noluyo bosver umursama öptüm" diye smsle mesaj atmis. Bende bununla kesinlikle arkadasligimi bitiricem. Sevgilisinin bana hakaret ettigini biliyodur ne de olsa. Ama ben bunu hazmedemiyorum asıp keserek o asagilik serseriyle ugrasmak dahi istemiyorum. Bende mahkemeye vericem hakaret sucundan. Ne gibi sürecler beni bekliyo ve dava sonuclanir mi. Su an sinirden elim ayagim titriyo kizlar. Kasar demek bu kadar basit olmuş. Adi şerefsiz.
Facebooktakileri silmiştim ama cocuğun en son attığı duruyoryazılı belgeler en büyük delildir .Silmediniz dimi onları ?
Kesinlikle. Benim bırakın sevgilimi, akrabalarım bile benim arkadaşlarıma hakaret edemezler. Yazık benim gibi arkadaşı kaybettiişin dava kısmını bilmiyorum ama çok terbiyesizmiş,kız arkadaşınla da ilişkini kes. seni koruduğunu sanmıyorum. zaten böle ilişkiler hk yorum yapınca hep suçlu olursun,onlar barışır sen kötü olursun.
Ceza almaz mi. Nasil yani dedigi yanina kâr mı kalacaktabiki de dava edebilirsiniz. facebooktaki konuşmaları ve son attığı mesaj da delildir.. delilleriniz varsa dava en az 6 ay içinde sonuçlanır diye biliyorum.. biraz uğraşmanız gerekiyor yalnız. hani vaktimi harcayamam allahından bulsun modundaysanız uğraşmayın derim çünkü başka vukuatı olmayan biriyse ceza almaz adam akıllı..
Facebooktakileri silmiştim ama cocuğun en son attığı duruyor
Kesinlikle. Benim bırakın sevgilimi, akrabalarım bile benim arkadaşlarıma hakaret edemezler. Yazık benim gibi arkadaşı kaybetti
Önceden ırgalamazdım da yaş olmuş 19. Insanin zoruna gidiyoKeske facedeki mesajlari silmeseydin. Bi cikti alip hemen delil olarak kullanirdin. Sen yine son yazdigi mesajlarla git ac davani. Dava acma parasi verceksin ama ne kadar oldugunu hatirlamiyorum. Benim esim de faceden bi arkadasindan kufur icerikli mesajlar almisti. Dava acti, hakim opusun barisin deyip yollamis bunlariama sen birakma pesini bence.
Ben arkadasima bir daha mesaj atarsa dava acicam diye mesaj atmayi düşünüyorum. Benim korkum ya aileme zarar verirse gerisi hic umrumda degilaçın bence dava...
e devlettende tesadüf öğrensın bırının ona dava açtığını ve o kişinin siz olduğunuzu::)
tırssın.. bı daha yapamasın..
sız her genç kızın yapacağı gibi arkadaşına tavsiye vermişşin nerden bilebilirsınkı...
bakın yakın zamanda buna benzer bir davadan ceza almamışsa aldığı ceza belli bir süreliğine ertelenir. fakat erteleme süresini bilmiyorum. dava sonucu cok da sey beklemeyin. ancak tehdit olunca iş ciddiye biner. can güvenliğinizi tehdit ettiyse o zaman ceza alabilir iyi bir avukatla. fakat o durumda bile gerek karakolda gerek savcılıkta vazgeçirmeye çalışanlar olabiliyor.Ceza almaz mi. Nasil yani dedigi yanina kâr mı kalacak
1 yildir sevgililer. ben tanimasam bile sevgilimin birine küfrettigini duyunca cildirirdimzaten o tarz biriyle yapamaz ayrılınca anlar kıymetini ama nafile... bazı kızlar sevgilisi olunca onu dünyanın merkezi yapıyor
nasıl ,ne yapabilir ki serseri işte.Ben arkadasima bir daha mesaj atarsa dava acicam diye mesaj atmayi düşünüyorum. Benim korkum ya aileme zarar verirse gerisi hic umrumda degil
dava açma parası yok .Keske facedeki mesajlari silmeseydin. Bi cikti alip hemen delil olarak kullanirdin. Sen yine son yazdigi mesajlarla git ac davani. Dava acma parasi verceksin ama ne kadar oldugunu hatirlamiyorum. Benim esim de faceden bi arkadasindan kufur icerikli mesajlar almisti. Dava acti, hakim opusun barisin deyip yollamis bunlariama sen birakma pesini bence.