HAKARET DAVASI ..KIZLAR YARINA KADAR BİLGİLENMEM GEREK YARDIMCI OLUN

Kızlar merhaba sitenin 5 yıl önce üyesiydim sonra hesabımı kapattım . şimdi küçük bir sorunum var aklıma siz geldiniz ve 10 dakika önce üye oldum . problemime gelirsek 2013 yılında nişanlandım 2014 haziran ayında nişanı attım karşı taraf çok seviyesizleşti benim ve annemin namusunda kadar konuşuldu facebook ve mail adresım eski nişanlım tarafından hacklendi ve beni kötüleyecek facebook hesabımdan resimler paylaşıldı savcılık vasıtsı ile hesaplarımı geri aldım ve konu kapandı tabi dilekçm hala savcılıkta işlem üzerinde uzaklastırma çıkardım. şimdi hayatımda biri var çok mutluyum ayrılık üzerinden 7 ay geçti ve bugun erkek arkadasıma mesaj atmıs kız arkadasın peşimi bıraksın söyle diye haliyle kavga ettık dayanamayıp engelini kaldırdım ve kendisine mesaj attım kalbin ruhun vicdanına kötülük işlemiş benden ve sevdiklerimden uzak dur biz ayrıldık 7 ay önce bitti dedi küfürler etti namusuma laf etti s... git dedi haddini bil seviyeni koru sana dava açmak zorunda bırakma beni dedim açmazsan o... cocugusun çıktığın yere kadar yolun var senin burdakı herkesle yattıgını duyuyoruz diyerek küfürlerine devam etti kendisini engelledim. yarın dava açmak istiyorum ama işleyişi nasıl neler yapmam gerekiyor avukata mı gıtmem gerekiyor yoksa yine savcılıga dilekçemi verecegım bilmiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim sinirden çok gerginim
sitede hukuk köşesi var oradan daha net belki de daha farklı fikirlere sahip olabilirsiniz bir bakın derim :KK14:

Kızlar erkek arkdasim ayrılmak istedi sabahtan beri ona yalvarıyorum hic bir is yapamadım cok mutlusuzum

nedense üye olma sebebini açıklama ihtiyacı hissetmeniz bana garip geldi.
Bir ikincisi de madem bu konularda tecrübeniz var sizin bize bu tip olaylarda yardımcı olmanız lazım .Adliye tozu yutmuşsunuz madem .

Birilerine facebook ya da başka kanalla küfür etmeyi mi düşünüyorsunuz da bilgi almaya çalışıyorsunuz ?
Açıklama yapmak geregim yeni yeyty
nedense üye olma sebebini açıklama ihtiyacı hissetmeniz bana garip geldi.
Bir ikincisi de madem bu konularda tecrübeniz var sizin bize bu tip olaylarda yardımcı olmanız lazım .Adliye tozu yutmuşsunuz madem .

Birilerine facebook ya da başka kanalla küfür etmeyi mi düşünüyorsunuz da bilgi almaya çalışıyorsunuz ?
acikam yapma gereğim daha once nişanlımla ilgili bi konuda yine konu açmıştım fakat yeni üye Olduğum icin troll sandılar yargıladılar . Adliye tozu tuttuğumu nerden çıkardınız anlamış Değilim .26 yaşındayım ilk defa bu olay Yüzünden polise ve savcılığa gittim dilekçemi bile baskası yazdı simdi şikayet dilekcesi vermek istemiyorum direk dava açma amacım . Baskalarına küfür etmeyi düşündüğümü hangi cümlemden anladınız bilmiyorum inanin cok sıg düşünceleriniz var yaklaşımınız hoş degil suçlar tarzda...

MADDE 125 - (1) Bir kimseye onur, şeref ve saygınlığını rencide edebilecek nitelikte somut bir fiil veya olgu isnat eden (...) (*) veya sövmek suretiyle bir kimsenin onur, şeref ve saygınlığına saldıran kişi, üç aydan iki yıla kadar hapis veya adlî para cezası ile cezalandırılır. Mağdurun gıyabında hakaretin cezalandırılabilmesi için fiilin en az üç kişiyle ihtilat ederek işlenmesi gerekir....... Ama sen smdide bu iceri girer ckinca yine benimle ugrasir die dusunme :KK50:
Yok para cezası yerine KESK'e içeri girse

Kızlar avukatla görüştüm simdi inşallah güzel olacak noterden vekalet istedi Yarin işlemlere başlıyoruz .

Eski nişanlının kendi facebook adresinden yapmışsanız görüşmeyi, çıktılarını alıp gidip savcılığa başvurun. Emniyete de gidebilirsiniz. Savcılıktan daha çok ilgilenebilirler.

X