HAKARET DAVASI ..KIZLAR YARINA KADAR BİLGİLENMEM GEREK YARDIMCI OLUN

SAATLERDİR AGLIYORUM SİNİRDEN ELİM AYAGIM TİTREDİ VE YARIN BENİM DOGUM GUNUM O KADAR KOTU OLDUM Kİ HERŞEYİ BİLİNÇLİ YAPTI KARAKTERISZ YARINKI PLANIMIZ BERBAT OLSUN İSTEDİ

SORUN ÇIKMAZ MESAJI GORUNCE BİRAZ HAKLI OLARAK SUPHE DUYDU AMA SONRA DUSUNUNCE İNANDI BANA
canım demek istediğim sana inanması değildi ama tabiiki inanmasıda güzel.
demek istediğim eski nişanlınız şu an ki erkek arkadaşına mesaj atmış ya,erkek arkadaşını da mahkemeye şahit olarak yazdır sana şahitlik yapsın,mesajı o da saklasın.

Öyle bir ceza alır ki..Evet para cezası alır, bir daha tövbe eder öyle küfür etmeye..
Bırakma işin peşini, ver dilekçeni..

Evine tebligat gitsin de görürüm ben o aslan kesilen dümbüğü.

TAMAM CANIM O KADAR GERGINIM Kİ OKUDUGUMU ANLAYAMIYORUM MUTLAKA YAZDIRACAGIM CEZASINI CEKSİN

Öyle bir ceza alır ki..Evet para cezası alır, bir daha tövbe eder öyle küfür etmeye..
Bırakma işin peşini, ver dilekçeni..

Evine tebligat gitsin de görürüm ben o aslan kesilen dümbüğü.
EVET BİR DAHA KİMSEYE BU SEKİLDE DAVRANMASIN BİR BİRLİKTELİK OLDU EVET KÖTÜ BİTTTİ AMA ÜZERİNDEN 7 AY GEÇTİ İNSANLARDAKİ KİN ÖFKE DUYGUSUNU ANLAMIYORUM HESAP SORMAK İÇİN MESAJ ATTIGIMDA BARISMAK İÇİN YALVARMA KIZ ARKADASIM VAR YANIMDA DEDİ BİRDE

TAMAM CANIM O KADAR GERGINIM Kİ OKUDUGUMU ANLAYAMIYORUM MUTLAKA YAZDIRACAGIM CEZASINI CEKSİN
ya üzülme bu kadar,işin peşini bırakmazsan kazanırsın ama manevi olarak belki biraz yorulursun ama uğraşmaya değer. böyle her aklına gelen faceden,telden,oradan buradan kafasına göre saçma sapan mesajlar atamaz bu ne ya,biraz öncede başka bir konuda böyle birşey okudum,erkekler arttık faceden erkekliklerini ispatlıyorlar herhalde,buda modern sanal erkeklik olmuş,terbiyesizler.
öyle aslan kesildiğine bakma,adliye kapısına bir girsin görürsün onun üçbuçuk attığını,ellerini kovuşturmaya başlar.

ya üzülme bu kadar,işin peşini bırakmazsan kazanırsın ama manevi olarak belki biraz yorulursun ama uğraşmaya değer. böyle her aklına gelen faceden,telden,oradan buradan kafasına göre saçma sapan mesajlar atamaz bu ne ya,biraz öncede başka bir konuda böyle birşey okudum,erkekler arttık faceden erkekliklerini ispatlıyorlar herhalde,buda modern sanal erkeklik olmuş,terbiyesizler.
öyle aslan kesildiğine bakma,adliye kapısına bir girsin görürsün onun üçbuçuk attığını,ellerini kovuşturmaya başlar.
ÇIKTIGIN YERE KADAR YOLUN VAR ŞİKAYET ETMEZSEN BİLMEMNESİN DIYOR BEN KORKARIM YAZMAM YANİ

manevi tazminat davası açabiliyorsun buna binayen hakaret de içeriyor.ama avukat tutman lazım bunun için süreçte hakime bağlı olarak ve delillere bağlı olarak ne kadar sürer belli olmuyor

Yapman gereken elinde telefon mesaj kayıtları ile birlikte savcılığa gitmen. Avukata falan gerek yok. Zaten mesajlar açık ve net. O adami cagirirlar. Supheli olarak dinlerler. Sende musteki olarak dinlenjrsin. Sonra zaten hakaret davası asliye ceza mahkemesine açılır. Süreç başlar. Elinde delil olduğu için uzamaz dava.

Kızlar merhaba sitenin 5 yıl önce üyesiydim sonra hesabımı kapattım . şimdi küçük bir sorunum var aklıma siz geldiniz ve 10 dakika önce üye oldum . problemime gelirsek 2013 yılında nişanlandım 2014 haziran ayında nişanı attım karşı taraf çok seviyesizleşti benim ve annemin namusunda kadar konuşuldu facebook ve mail adresım eski nişanlım tarafından hacklendi ve beni kötüleyecek facebook hesabımdan resimler paylaşıldı savcılık vasıtsı ile hesaplarımı geri aldım ve konu kapandı tabi dilekçm hala savcılıkta işlem üzerinde uzaklastırma çıkardım. şimdi hayatımda biri var çok mutluyum ayrılık üzerinden 7 ay geçti ve bugun erkek arkadasıma mesaj atmıs kız arkadasın peşimi bıraksın söyle diye haliyle kavga ettık dayanamayıp engelini kaldırdım ve kendisine mesaj attım kalbin ruhun vicdanına kötülük işlemiş benden ve sevdiklerimden uzak dur biz ayrıldık 7 ay önce bitti dedi küfürler etti namusuma laf etti s... git dedi haddini bil seviyeni koru sana dava açmak zorunda bırakma beni dedim açmazsan o... cocugusun çıktığın yere kadar yolun var senin burdakı herkesle yattıgını duyuyoruz diyerek küfürlerine devam etti kendisini engelledim. yarın dava açmak istiyorum ama işleyişi nasıl neler yapmam gerekiyor avukata mı gıtmem gerekiyor yoksa yine savcılıga dilekçemi verecegım bilmiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim sinirden çok gerginim
nedense üye olma sebebini açıklama ihtiyacı hissetmeniz bana garip geldi.
Bir ikincisi de madem bu konularda tecrübeniz var sizin bize bu tip olaylarda yardımcı olmanız lazım .Adliye tozu yutmuşsunuz madem .

Birilerine facebook ya da başka kanalla küfür etmeyi mi düşünüyorsunuz da bilgi almaya çalışıyorsunuz ?

Savciliga git direk suc duyurusunda bulun.her kufure belli bir para ödüyor karsi taraf.maddi manevi tazminat davasi acilir hakkinda..

Kızlar merhaba sitenin 5 yıl önce üyesiydim sonra hesabımı kapattım . şimdi küçük bir sorunum var aklıma siz geldiniz ve 10 dakika önce üye oldum . problemime gelirsek 2013 yılında nişanlandım 2014 haziran ayında nişanı attım karşı taraf çok seviyesizleşti benim ve annemin namusunda kadar konuşuldu facebook ve mail adresım eski nişanlım tarafından hacklendi ve beni kötüleyecek facebook hesabımdan resimler paylaşıldı savcılık vasıtsı ile hesaplarımı geri aldım ve konu kapandı tabi dilekçm hala savcılıkta işlem üzerinde uzaklastırma çıkardım. şimdi hayatımda biri var çok mutluyum ayrılık üzerinden 7 ay geçti ve bugun erkek arkadasıma mesaj atmıs kız arkadasın peşimi bıraksın söyle diye haliyle kavga ettık dayanamayıp engelini kaldırdım ve kendisine mesaj attım kalbin ruhun vicdanına kötülük işlemiş benden ve sevdiklerimden uzak dur biz ayrıldık 7 ay önce bitti dedi küfürler etti namusuma laf etti s... git dedi haddini bil seviyeni koru sana dava açmak zorunda bırakma beni dedim açmazsan o... cocugusun çıktığın yere kadar yolun var senin burdakı herkesle yattıgını duyuyoruz diyerek küfürlerine devam etti kendisini engelledim. yarın dava açmak istiyorum ama işleyişi nasıl neler yapmam gerekiyor avukata mı gıtmem gerekiyor yoksa yine savcılıga dilekçemi verecegım bilmiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim sinirden çok gerginim

MADDE 125 - (1) Bir kimseye onur, şeref ve saygınlığını rencide edebilecek nitelikte somut bir fiil veya olgu isnat eden (...) (*) veya sövmek suretiyle bir kimsenin onur, şeref ve saygınlığına saldıran kişi, üç aydan iki yıla kadar hapis veya adlî para cezası ile cezalandırılır. Mağdurun gıyabında hakaretin cezalandırılabilmesi için fiilin en az üç kişiyle ihtilat ederek işlenmesi gerekir....... Ama sen smdide bu iceri girer ckinca yine benimle ugrasir die dusunme :KK50:

İşte en iğrenç erkek modeli. Ayrılınca çamur atma, huzursuz etme
İşin zor, uğraşman gerekecek, şimdi ki erkek arkadaşının başını belada koyar bu tipler
Çok kötü bir durum katil eder bunlar adamı
Allah kolaylık versin, adli süreci bilemiyorum ama bu köpek korkarmı böyle şeylerden

X