Hakan Türk - Türkiye Ateş Çemberinde

nevbahar

Herkes Olmuş Sahtekar
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2007
3.910
13
358
40
Türkiye Cumhuriyeti Devletini parçalayıp yok etmek için ülkemiz üzerinde tezgahlanan oyunları ve onların Türkiye uzantılarını anlatabilmek düşüncesiyle Büyük Oyun, Büyük Komplo, Hedef Ülke Türkiye, Ankara-Washington Hattı, Amerika'nın Hedefindeki Ülkeler, Amerikan İmparatorluğu adlı kitapları yazdım. Bu kitaplar Türkiye genelinde yeterince ses getirdi. Ve bu ülkeyi en az benim kadar sevenler bilgi, belge ve teşekkür mesajları göndererek beni yüreklendirdiler. Kimi genç gazeteci arkadaşlar bu kitaplarıma çok geniş yer vermek istediklerimi fakat çalıştıkları gazete, dergi veya televizyon kuruluşlarının çıkarlarına ters düştüğünden veremediklerini, acı da olsa itiraf ettiler.
Son birkaç aydır ortaya bir "Büyük Ortadoğu Projesi" çıktı. Siz sanıyor musunuz ki, bu projenin geçmişi birkaç aya dayanıyor? Kesinlikle Hayır. Bu proje üzerinde son yirmi yıldır Amerika ve İsrail'de çalışılmaktadır. Bu kitabımızda Ortadoğuyu özellikle Türkiye'yi nelerin beklediğini anlatmaya çalışacağım. ABD ve benzeri devletler on, yirmi, hatta elli yıl sonrası için plan ve projeler yaparak, hedeflerine ulaşmak için de uzun yıllar ortamı hazırlamakta yarar görürler. Bizim ülkemizdeyse her gelen hükümet yeni bir dış politika uyguladığından, sağlıklı bir dış politikamız olmaz ve birçok ülkeyle masaya oturduğumuzda ne yapacağını bilmez insanların durumuna düşer diplomatlarımız.
Türkiye üzerinde oynanan oyunları anlatmaya çalışanlara karşı olanlar ise "Bütün bunlar komplo teorisi" deyip çıkmaktadırlar. Çünkü bu sözlerinin gerçek olmadığını kendileri bilmelerine rağmen, ülkemizin zayıf düşmesi, ordumuzun itibarını kaybetmesi onların işine geldiğinden etraflarında olanların uyanmalarını istememektedirler.​

Okumak için tıklayınız:1rolleyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…