Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hakan Soygür iyidir ama benim doktorum da çok daha iyi ve yarı fiyata oldum neredeyse ve hiç ağrım olmadıMerhaba Ankarada Hakan Soygür'e burun estetiği olan varmı
Sizin doktorunuz kim acaba?Hakan Soygür iyidir ama benim doktorum da çok daha iyi ve yarı fiyata oldum neredeyse ve hiç ağrım olmadı
Prof dr Yusuf Kızıl çok memnunumSizin doktorunuz kim acaba?
Ama randevu almak çok zor hoca çok yoğunProf dr Yusuf Kızıl çok memnunum
Ama randevu almak çok zor hoca çok yoğun
Fatura kesmisler en azndan. Benim bildiğim coğu doktor fatura vermiyor.Ameliyat sonrası için rapor almış miydiniz. Raporda ameliyatı yazan doktorun adı imzasi oluyor. Orda da mı farklı bı isim vardi.ben Hakan Soygür e oldum son derece ilgili ve iyi iş çıkaran bir doktor, fiyatı da uygundu pişman olmazsınız
ancak bana tuhaf gelen tek bir şey olmuştu hastahanede başka doktor adıyla kayıt yaptırılıyor fatura kesiliyor
anlamadım acaba devlete vergi vermemk için mi ameliyatları ucuz tutmak için mi öyle yaptılar nedenini bilemiyorum ancak böyle bir durum olmuştu
rapora gerek yoktu tatilde oldum ameliyatFatura kesmisler en azndan. Benim bildiğim coğu doktor fatura vermiyor.Ameliyat sonrası için rapor almış miydiniz. Raporda ameliyatı yazan doktorun adı imzasi oluyor. Orda da mı farklı bı isim vardi.
Hangi tarihde nekadara olmuştunuz acaba ?ben Hakan Soygür e oldum son derece ilgili ve iyi iş çıkaran bir doktor, fiyatı da uygundu pişman olmazsınız
ancak bana tuhaf gelen tek bir şey olmuştu hastahanede başka doktor adıyla kayıt yaptırılıyor fatura kesiliyor
anlamadım acaba devlete vergi vermemk için mi ameliyatları ucuz tutmak için mi öyle yaptılar nedenini bilemiyorum ancak böyle bir durum olmuştu
Fotoğrafları görmem mümkünmüBen de yaptıkları arkadaşlarımın fotoları var
2 yıl önce 5500 tlHangi tarihde nekadara olmuştunuz acaba ?
Teşekkür ederim2 yıl önce 5500 tl
Bende doktor araştırması yapıyorum rica etsem gönderebilir misiniz burun fotoğraflarını önceki ve sonraki halleriniBen de yaptıkları arkadaşlarımın fotoları var
Merhabalar gönderdi mi acaba?Bende doktor araştırması yapıyorum rica etsem gönderebilir misiniz burun fotoğraflarını önceki ve sonraki hallerini