- 26 Eylül 2013
- 1.832
- 2.514
Hakan Peker annemle yaşıt..
Oğlu benle yaşıt..
Bense ikisinin anası gibi duruyorum..
Ama oglan 32 yasında.30 sene obcesını haturlıyormysunkuMezdeke grubundan biriyle evliydi bir zamanlar
Ama oglan 32 yasında.30 sene obcesını haturlıyormysunku
Valla ben 31 yaşındayım hı bı fıkrım yok :)))
Olabılır tabı 40 kusur yaşında olsan hatırlardın:)Yokk canım magazin programları söylemişti ha ha haAma öyle yazınca demii sanki hatırlıyorum gibi olmuş
Olabılır tabı 40 kusur yaşında olsan hatırlardın:)
Aslında yaş normsl 22 yaşında baba olmuş.sadece babada bı yamukluk var:)
Koptum vallaHakan peker onun oglu olmasin?
baba kim, oğlu kim, ooooyyy ben kendimi nerelere atam
32 yıl oğlunun olduğu büyüdüğü okula gittiği mezun olduğu vs. basına yansımasın bir gün çık fotoğraf çektir bu benim oğlum de! İlk akla gelen acaba oğlu kaset mi çıkartacak ikinci aklıma gelense oğlan çıngar mı çıkartacak:) O da olabilir yani , ulen ben hakan peker in oğluyum diye insan tabi ki sesini duyurmak ister (herhalde herkes hadi oradan Hakan Peker senin baban olamaz diyordur o da başka çıkış yolu bulamamıştır:) Allah mutluluklarını daim etsin ne diyelim...Hakan Peker'in 32 Yaşındaki Oğlu Sosyal Medyayı Salladı
54 yaşında olan Hakan Peker'in, 32 yaşındaki oğlu Burak'la paylaştığı fotoğraf sosyal medyada ses getirdi.
54 yaşında olan Hakan Peker ile oğlu Burak'ın görüntüsü olay oldu.
GÖRENLER AYIRT ETMEKTE ZORLANDI
İlerleyen yaşına rağmen genç görünümünden taviz vermeyen Hakan Peker'in 32 yaşındaki oğluyla çekildiği kare, görenleri hayrete düşürdü. Takipçiler baba-oğulu ayırt etmekte zorlandı.
32 yıl oğlunun olduğu büyüdüğü okula gittiği mezun olduğu vs. basına yansımasın bir gün çık fotoğraf çektir bu benim oğlum de! İlk akla gelen acaba oğlu kaset mi çıkartacak ikinci aklıma gelense oğlan çıngar mı çıkartacak:) O da olabilir yani , ulen ben hakan peker in oğluyum diye insan tabi ki sesini duyurmak ister (herhalde herkes hadi oradan Hakan Peker senin baban olamaz diyordur o da başka çıkış yolu bulamamıştır:) Allah mutluluklarını daim etsin ne diyelim...
şaka miHakan Peker'in 32 Yaşındaki Oğlu Sosyal Medyayı Salladı
54 yaşında olan Hakan Peker'in, 32 yaşındaki oğlu Burak'la paylaştığı fotoğraf sosyal medyada ses getirdi.
54 yaşında olan Hakan Peker ile oğlu Burak'ın görüntüsü olay oldu.
GÖRENLER AYIRT ETMEKTE ZORLANDI
İlerleyen yaşına rağmen genç görünümünden taviz vermeyen Hakan Peker'in 32 yaşındaki oğluyla çekildiği kare, görenleri hayrete düşürdü. Takipçiler baba-oğulu ayırt etmekte zorlandı.
hemde hiç! ay şaka gibi ya :))))Ay sonuna kadar katılıyorum, bide hic benzemiyorlarda.
Bende aynı şeyi düşünmüştümHakan peker onun oglu olmasin?
Hayır valla nasıl desem sünger gibi gözüküyo pofuduk pofudukhakan peker hala çok yakışıklı
hakan peker hala çok yakışıklı