Hakan Çepni' ye(KONYA) Göğüs Büyütme Ameliyatı Olanlar

_karamel_

Guru
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2009
263
0
316
Konya
arkadaşlar ben göğülerimi büyütmek istiyorum. hakan çepni ile görüştüm. aranızda hakan beye yaptıran var mı?

arkadaşlar ben göğülerimi büyütmek istiyorum. hakan çepni ile görüştüm. aranızda hakan beye yaptıran var mı?

canım bende dusunuyorum.bilgi alamadım.görüstüm demıssın ne kakdara mal oluyo.yanı fıyat ne verdı.bide işe kaç gunde dönulebılır bılgı verdımı???

canım bende dusunuyorum.bilgi alamadım.görüstüm demıssın ne kakdara mal oluyo.yanı fıyat ne verdı.bide işe kaç gunde dönulebılır bılgı verdımı???

2500 canım, ilk birkaç gün ağrı olacağını 1haftada dönülebileceğini söyledi. çok ilgili bir doktor. ben ağustos ayının sonuna doğru yaptırayı düşünüyorum. muayenehanesine gidebilirsin, görüşmeden ücret almıyor.

merhaba arkadaslar ben hakan beye gögüs büyütme ve lipo yaptırdım operasyonları gayet basarılı ama ne istedigizi ısrarlabelirtin ben 80 beden gögüs istedigimi fakat en uygun kararı kendine bıraktıgımı söylemistim o bana daha küçük bi protez koymus yani ben bu kadar küçük olsun istemezdim ama sekli falan cok iyi herhangi bi komplikasyon olmadı sorunuz olursa yanıtlarım

merhaba canım, öncelikle geçmiş olsun. ameliyat oncesi uygun protezi denemedi mi sana gösterip? bir de kas altına mı koyuldu silikon? ağrın çok oldu mu ve ne kadar sürdü ağrılar?yardımcı olursan çok sevinirim. eğer sakıncası yoksa msn adresini verebilir misin, özel mesajdan. çünkü ben de ağustosun ortası gibi olmayı düşünüyorum, en iyi yardımı senden alabilirim.

sagol canım ben ankarada yasadıgım için ameliyattan birgün önce gittim islemler falan derken doktorumla yüzyüze konusmaya cok zamanım kalmadı. ben yanımda begendigim silikon resimlerini götürmüstüm. onları inceledik .cok abartılı olmasın, dogal olsun dedim .kendi hastalarının fotolarına bakarken bi hastasının silikon sonrası gögüsleri çok farketmemisti ,hatta ben böyle olsun istemem yaptırdıgıma degsin dedim. fazlada işine karısmak istemedimbu işi cok kisiye yapmıs sonucta diye ,kısaca istedigim boyutta olmadı doktorumla bunları konusucam bakalım ins beni yüzüstü bırakmaz .sana sunlarıda söyleyim ameliyat sonrası agrılarım dayanılmazdı beni tekrar bayıltın dedim.sonucta koskocaameliyat annem baktı 1 hafta sonra kendi kendini idare edebilirsin simdi iki ay oldu ama eskisi gibi olacagımı hiç zannetmiyorum damacanadan su doldururken bile kaslarımın zorlandıgını hissediyorum ameliyatım kasaltı yöntemle oldugu için böyledir cok uzattım istedigin kadar soru sorabilirsin canım hoşçakal

doktor ilgili yüzüstü bırakacağını sanmıyorum ama bunu düzeltmeın tek yolu da ameliyattır galiba. o ağrılara tekrar dayanabilecek misin? benım mutlaka ihtiyacı var silikona.sen ne zaman ameliyat oldun canım? göğüslerindeki şişlik kaç hafta sonra indi? bi de rahat yatabiliyor musun? dokunduğun veya baktığın zaman silikon olduğu belli oluyor mu yoksa zaman geçtikçe doğalaşıyor mu? çok tşk ederim cevapladığın için.

canım hakan beyle yarın görüsücem yakın bi zamanda ameliyat düsünmem sadece konusucam benim ameliyatıma gelince ameliyatım 19 hazirandaydı abartılı bi şişlik yoktu bende .sanırım iki haftada sertlik şişlik kalmadı. izler olmasa silikon oldugu belli olmuyor ama dokununca hissediyorum hatta forumda baslık açmıstım bu konuda. protezim akıskan olmayan protezlerden ondan daha sertmiş digerlerinden :sm_confused:

canım senın adına sevındım.olmus atlatmıssın.darısı basımıza.ameliyat hersey dahıl ne kadara mal oldu.ona gore hazırlıyım kendımıyerimsenibenbide işe hemen donulebılıyormu???agrılar cok oldu yazmıssın kac gun surdu bu agrılar ya.dedıgın gıbı dyanılamayacak kadar varsa korktum beeee

Selam arkadaşlar fiyatı çok uygun doktorun hangi teknik ve ne marka silikon kullanıyor
konu ile ilgili ilginiz var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…