Merhaba bayanlar. Bende dr Hakan Çepni ye ameliyat oldum. Uzun süreli araştırmalarım sonucu buldum doktor beyi. Ameliyat olalı 2 gün oldu, daha çok yeni fakat yine de sizinle bu anımı paylaşmak istiyorum.
Yaklaşık bir hafta önce Hakan Çepninin sekreteriyle görüştüm. Genel anlamda bilgi edindim doktor ve kullandığı yöntemler Hakkı'nda. Ben güncel fiyatları bilmediğim için ücreti biraz fazla gelmişti başta. Birkaç yıl önce verdiğim 30 kg sonucunda göğsümde sarkma ve deformasyon oluşmuştu. Sadece göğüs büyütme ameliyatının 5 bin, dikleştirme ile birlikte 6 bin liralık bir masrafımın olacağını söylediler. Tabi bu seçtiğim hastaneye de bağlıydı. Bana doktorun anlaşmalı olduğu iki hastane arasından bir tercihte bulunmamı istediler. Biri Özel Büyükşehir Hastanesi diğeri Medicana Hastanesi. Medicana yı seçtiğim taktirde 500 lira oynayacağını söylediler. Verilen hizmetin aynı olduğunu, sadece verilen hizmetin (yeme-içme, oda büyüklüğü) daha lüks olduğunu söylediler. Tabi bi de adı vardı, dünyaca ünlü "medicana". Doktor bey akşama taburcu olabileceğimi söylediği için hiç düşünmeden Özel Büyükşehir Hastanesini seçtim.
Ameliyattan bir gün önce Hakan Çepni beni aradı ve merak ettiğim şeyleri sormamı istedi. Telefonda dahil çok ilgili davrandı. Ameliyat günü sabahı Konya'ya geldim annemle birlikte. Doktor beyin muayenehanesinde buluştuk. Saat 9.30 da muayene edildim. Kullandığı silikon Hakkı'nda bilgi verdi. Mentor markasını tercih etme avantajlarını söyledi. Bu markanın 20 yıllık bir garanti sunduğunu, kimliklerinin bulunduğunu, Allah korusun bir kaza anında ortadan ikiye ayrılsa bile içime yayılmayacağını anlattı. Tüm soru işaretlerini kafamdan giderdikten sonra yapacağı işlemi anlattı ve hastaneye yol aldık.
Benim büyüklük konusunda kafamda soru işaretleri çoktu. Küçük olmasından korkuyordum. Doktor üç farklı boyut istedi 250 275 ve 300 cc. Bunların testerlarını deneyerek en uygununu seçeceğini söyledi. Yani göğüs kafesimin taşmadanalabileceği en büyük boyutu yerleştireceğini söyledi. Ameliyat sonrası 300 cc orta yükseklikteki yuvarlak silikonu kas altına yerleştirdiğine dair mentor silikon kimliğini verdi.
Kendime gelir gelmez gözlerim doldu çok ağrı çekiyordum. Anında bacağımdan ağrı kesici yaptılar ve Ağrı'larım dindi. Ardı ardına üç serum verdiler ve altı saat sonra bisküvi ve meyvesuyu içebileceğimi söylediler. Tüm yediklerim içtiklerim narkozun etkisiyle geri çıktı Bunun dışında tüm gün boyunca sersem tavuk gibi uyudum.
Asıl sıkıntı eve geldikten sonra başladı. Kendi başıma kalkıp yatamıyorum, sürekli ağrı kesici alıyorum. Kaslarım istem dışı hareket ediyor ve bu da ağrı oluşmasına sebebiyet veriyor. Bugün üçüncü günüm Ağrı'larım biraz daha hafifledi ama hala yatıp kalkamıyorum. Doktor bey kargoyla korseli sütyen gönderecek onu bekliyorum.
Doktorumun ilgi ve alakasından çok memnun kaldım. Düşünen herkes gönül rahatlığıyla Hakan Çepniye memişlerini emanet edebilir.
Göğüslerimin boyutuna gelince, şu an oldukça büyük duruyorlar ama daha sargıda oldukları için görme fırsatım olmadı. Dikişlerim alındıktan sonra paylaşırım son durumu
Bu arada boyum 163 kilom 49. Ben buradan okuduklarımdan yola çıkarak 375 cc istiyordum ısrarla ama kesinlikle ve kesinlikle doktora bırakmak gerekiyor bunu. Herkesin göğüs kafesi, omuz genişliği ve meme dokusu bir birinden farklı olduğu için aynı boy ve kiloda olsak bile aynı silikon ikimizde de farklı büyüklükte duracaktır bunu da unutmamak gerekir
Bu yüzden kararı doktorla birlikte almakta fayda var
inşallah size bilgi anlamında faydam dokunmuştur. kendinize iyi bakın