• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hakan çepni ile ağrısız sızısız meme estetiği

nazliyarim

kalpağrımdanayırmayarabbb
Kayıtlı Üye
slm bayanlar ben uzun zaman önce meme estetiği yaptırmaya karar verdim çok araştırdım soruşturdum bir çok dr la görüştüm.En son bu foruma üye olup araştırmalara devam ediyordum kiiiii HAKAN ÇEPNİ ile tanıştım.bir kere adam çok rahat anlayışlı hastasını dinliyor isteklerini onunla tartışıyor.Derken ameliyat gününü aldım ve meme dikleştirme ve meme protezi ameliyatı oldum.Öyle söylendiği gibi acılar çekmedim(canım çok tatlıdır bu arada kaş alırken bile sızlanırım)iyileşme sürecim çok rahat geçti .Elbette kafama taktığım çok şey oldu ama dr um sabırla beni dinledi ve fazlasıyla yardımcı oldu.Bugün onyedinci günüm sizlere ve sizlerin huzuzrunda HAKAN ÇEPNİ ye sonsuz teşekkürler.HAKAN ÇEPNİ BİR DR DAN DAHA FAZLASI O BİR SANATÇIIII....
İçinizde ameliyat olmak isteyen varsa tavsiye ederim üstelik devlet hastanesi olduğu için çooook uygun fiyat çıkıyor.Şehir dışından da çok hastası var.Burun konusunda da çok tercih edilen bi dr olduğunu da ayrıca belirtmek istedim:42::42::42:
Ben buradaki arkadaşların tecrübelerinden çok istifade ettim benimde nacizane bu tecrübem oldu yardımım olduysa ne mutlu banaa:16::16::16::16:

canım bu doktor nerede hangi ilin devlet hastanesi ve ameliyat maliyeti ne kadar tuttu? bide canım ameliyat sonrası cok ız kaldı mı?

kaş alınırken sızlanan birisin ama ameliyatımda ağrı olmadı diyorsun:1: hangi yöntemle kaç cc protez takıldı canım sana? herkes çok ağrıyor dedikçe korkuyorum, senin yazın içimi açtı saol canım:16:

canım bu doktor nerede hangi ilin devlet hastanesi ve ameliyat maliyeti ne kadar tuttu? bide canım ameliyat sonrası cok ız kaldı mı?

konya beyhekim numune hastanesi canım ameliyat benim hem dikleştirme ham büyütme idi 4800 tuttu amelityatım yeni canım izler konusunda bişey diyemiycem ama dr um hızlı iyileşiyosun iz çok az kalır dedi:16::16::16:

kaş alınırken sızlanan birisin ama ameliyatımda ağrı olmadı diyorsun:1: hangi yöntemle kaç cc protez takıldı canım sana? herkes çok ağrıyor dedikçe korkuyorum, senin yazın içimi açtı saol canım:16:

ya bende sizin gibi çooook korkuyodum tuvalet bile yardımla gidenleri okudum daha çok korktum eşim yorumları okuyunca asla izn vermem ne demek günlerce ağrı diye karşı çıktı:40:tam ümidimi kesmiştim ki dr um duyduklarımın abartı söyledi ve ameliyattan sonra değermiş diye ceksin dedi öyle de oldu :1:elbette ağrı oluyo ağrıdan ziyade protezden dolayı baskı oluyo ama ben her işimi kendim yaptım ev hanımıyım iki gün dinlendim sonra hayata kaldığı yerden devam ettim ve evet değermiş iyiki yaptırmışım:1:

canım benim 350cc mentor markameme başı kesisi ile oldu artı dikleştirme de var

ya bende sizin gibi çooook korkuyodum tuvalet bile yardımla gidenleri okudum daha çok korktum eşim yorumları okuyunca asla izn vermem ne demek günlerce ağrı diye karşı çıktı:40:tam ümidimi kesmiştim ki dr um duyduklarımın abartı söyledi ve ameliyattan sonra değermiş diye ceksin dedi öyle de oldu :1:elbette ağrı oluyo ağrıdan ziyade protezden dolayı baskı oluyo ama ben her işimi kendim yaptım ev hanımıyım iki gün dinlendim sonra hayata kaldığı yerden devam ettim ve evet değermiş iyiki yaptırmışım:1:

ben koltuk altı kesisi düşündüğüm için ağrı daha fazla olur diye düşünüyorum ama göze aldım. aynen bende iğneden bile korkan bir insanım. yaza Allah nasip ederse yaptırıcam. acaba ağrı kesici falan mı yapıyorlar size? ne de olsa ameliyat bu, kesme biçme var işin içinde.. ayyy videolarını bile izlemeye dayanamıyorum:18:

Son düzenleme:
ben koltuk altı kesisi düşündüğüm için ağrı daha fazla olur diye düşünüyorum ama göze aldım. aynen bende iğneden bile korkan bir insanım. yaza Allah nasip ederse yaptırıcam. acaba ağrı kesici falan mı yapıyorlar size? ne de olsa ameliyat bu, kesme biçme var işin içinde.. ayyy videolarını bile izlemeye dayanamıyorum:18:

ya tabi 24 saat serum takılı kaldı ara ara ilaç verdiler içine daha önce de dediğim gibi ağrıdan ziyade acayip bi baskı var o rahatsız ediyo benim dikleştirme de yapıldı lolipop dedikleri kesi var yani:ssz:yanlış anlamayın illaki ağrı oluyo ama neden yaptıma gelmedim ben hiç hatta iki gece şiddetli ağrı bekledim hep o yönde yorumlar okudum için sizin daha kolay olur inşallah pozitif olun korkmayın kararınız hayırlı olsun

ya tabi 24 saat serum takılı kaldı ara ara ilaç verdiler içine daha önce de dediğim gibi ağrıdan ziyade acayip bi baskı var o rahatsız ediyo benim dikleştirme de yapıldı lolipop dedikleri kesi var yani:ssz:yanlış anlamayın illaki ağrı oluyo ama neden yaptıma gelmedim ben hiç hatta iki gece şiddetli ağrı bekledim hep o yönde yorumlar okudum için sizin daha kolay olur inşallah pozitif olun korkmayın kararınız hayırlı olsun

sizde hastanede kaldınız demekki.. çoğu doktor ameliyattan sonra çıkarıyor sanırım. benim görüştüğüm doktorda 1 gün hastanede bırakıyormuş. açıkçası daha iyi, hem kontrol altında olursun hem de ağrı kesici yaparlar bir yandan daha az hissederim. bende şiddetli ağrılar bekliyor olacağım :1: ama inş. senin gibi bir ameliyat geçiririm. :ssz: teşekkürler canım senin gibi atlatıp kurtulanlara hayırlı olsun, darısı hayırlısıyla biz isteyenlerin başına olsun

sizde hastanede kaldınız demekki.. çoğu doktor ameliyattan sonra çıkarıyor sanırım. benim görüştüğüm doktorda 1 gün hastanede bırakıyormuş. açıkçası daha iyi, hem kontrol altında olursun hem de ağrı kesici yaparlar bir yandan daha az hissederim. bende şiddetli ağrılar bekliyor olacağım :1: ama inş. senin gibi bir ameliyat geçiririm. :ssz: teşekkürler canım senin gibi atlatıp kurtulanlara hayırlı olsun, darısı hayırlısıyla biz isteyenlerin başına olsun

benim dr um durumuna bakar uygun olursan çıkarırım demişti benim çocuklarım var yalnız kalmalarını istememiştim ama protezler gecikti ve ameliyatım akşam saatlerine kaldı:ssz:evet kontrol altında olmak çok iyi

peki ameliyattan sonra kaç cm büyüme oldu?

canım benim ameliyat daha yeni yarın üç hafta olacak o yüzden net bişey söyleyemem
Bugün, 17:16
beratti
Bugün, 17:05
meltosh bu arkadaşlar daha önce yaptıranlar üstelik bana çok yardımcı oldular istersen onlarla irtibata geç üstelik resimleri olanlar da var fikir sahibi olursun bilgilenirsin

canım benim ameliyat daha yeni yarın üç hafta olacak o yüzden net bişey söyleyemem
Bugün, 17:16
beratti
Bugün, 17:05
meltosh bu arkadaşlar daha önce yaptıranlar üstelik bana çok yardımcı oldular istersen onlarla irtibata geç üstelik resimleri olanlar da var fikir sahibi olursun bilgilenirsin

anladım cnm saol

Merhaba kızlar uzun süredir sizi dışardan takip ediyorum ve açtığınz her konudan yararlanıyorum. Benim sorunum şu kızlar 21 yaşındaymve göğüslerm inanlmaz küçük.meme büyütme ameliyatı olmak istiyorum annemle konuştum onayladı ama babam kesinlikle karşı ne yapabilirim ikna ederim :( bu arada hakan beyin fiyatları nedir kızlar yardımcı olursanz çok sevinirim..

Son düzenleme:
Merhaba kızlar uzun süredir sizi dışardan takip ediyorum ve açtığınz her konudan yararlanıyorum. Benim sorunum şu kızlar 21 yaşındaymve göğüslerm inanlmaz küçük.meme büyütme ameliyatı olmak istiyorum annemle konuştum onayladı ama babam kesinlikle karşı ne yapabilirim ikna ederim :( bu arada hakan beyin fiyatları nedir kızlar yardımcı olursanz çok sevinirim..

canım ben de aynı durumdaydım sayılır annem şiddetle karşıydı riskli olacağını düşünüyordu. yıllardır ne kadar mutsuz olduğumu kendi gözleriyle gördü konusu bile açıldığında gözlerim doluyordu insan kendini çok eksik hissediyor. oturup uzun uzun anlattım çok araştırdığımı sandığı gibi tehlikelerin olmadığını. dinleye dinleye annem şuan ikna oldu ekonomimiz elverdiğinde ameliyat olacağım. babama konuyu açmadık henüz ama hiç karşı çıkacağını sanmıyorum (hoş bu konuda belki yalnızca annenin söz sahibi olması gerekir, ancak bir kadın anlayabilir ne hissettiğimizi) babanı da karşına alıp nasıl sıkıntılar yaşadığını anlatman gerekecek. belki gereksiz bir lüks olarak görüyor ihtiyaç duyduğunu anlamıyor, belki tehlikeli buluyor... umarım ikna edebilirsin...

Sela
slm bayanlar ben uzun zaman önce meme estetiği yaptırmaya karar verdim çok araştırdım soruşturdum bir çok dr la görüştüm.En son bu foruma üye olup araştırmalara devam ediyordum kiiiii HAKAN ÇEPNİ ile tanıştım.bir kere adam çok rahat anlayışlı hastasını dinliyor isteklerini onunla tartışıyor.Derken ameliyat gününü aldım ve meme dikleştirme ve meme protezi ameliyatı oldum.Öyle söylendiği gibi acılar çekmedim(canım çok tatlıdır bu arada kaş alırken bile sızlanırım)iyileşme sürecim çok rahat geçti .Elbette kafama taktığım çok şey oldu ama dr um sabırla beni dinledi ve fazlasıyla yardımcı oldu.Bugün onyedinci günüm sizlere ve sizlerin huzuzrunda HAKAN ÇEPNİ ye sonsuz teşekkürler.HAKAN ÇEPNİ BİR DR DAN DAHA FAZLASI O BİR SANATÇIIII....
İçinizde ameliyat olmak isteyen varsa tavsiye ederim üstelik devlet hastanesi olduğu için çooook uygun fiyat çıkıyor.Şehir dışından da çok hastası var.Burun konusunda da çok tercih edilen bi dr olduğunu da ayrıca belirtmek istedim:KK42::KK42::KK42:
Ben buradaki arkadaşların tecrübelerinden çok istifade ettim benimde nacizane bu tecrübem oldu yardımım olduysa ne mutlu banaa:KK16::KK16::KK16::KK16:
Bende hakan çepniye ameliyat oldum 1 hafta oldu ama şu an şeklinden hiç memnun değilim sanki

Merhaba bayanlar. Bende dr Hakan Çepni ye ameliyat oldum. Uzun süreli araştırmalarım sonucu buldum doktor beyi. Ameliyat olalı 2 gün oldu, daha çok yeni fakat yine de sizinle bu anımı paylaşmak istiyorum.

Yaklaşık bir hafta önce Hakan Çepninin sekreteriyle görüştüm. Genel anlamda bilgi edindim doktor ve kullandığı yöntemler Hakkı'nda. Ben güncel fiyatları bilmediğim için ücreti biraz fazla gelmişti başta. Birkaç yıl önce verdiğim 30 kg sonucunda göğsümde sarkma ve deformasyon oluşmuştu. Sadece göğüs büyütme ameliyatının 5 bin, dikleştirme ile birlikte 6 bin liralık bir masrafımın olacağını söylediler. Tabi bu seçtiğim hastaneye de bağlıydı. Bana doktorun anlaşmalı olduğu iki hastane arasından bir tercihte bulunmamı istediler. Biri Özel Büyükşehir Hastanesi diğeri Medicana Hastanesi. Medicana yı seçtiğim taktirde 500 lira oynayacağını söylediler. Verilen hizmetin aynı olduğunu, sadece verilen hizmetin (yeme-içme, oda büyüklüğü) daha lüks olduğunu söylediler. Tabi bi de adı vardı, dünyaca ünlü "medicana". Doktor bey akşama taburcu olabileceğimi söylediği için hiç düşünmeden Özel Büyükşehir Hastanesini seçtim.

Ameliyattan bir gün önce Hakan Çepni beni aradı ve merak ettiğim şeyleri sormamı istedi. Telefonda dahil çok ilgili davrandı. Ameliyat günü sabahı Konya'ya geldim annemle birlikte. Doktor beyin muayenehanesinde buluştuk. Saat 9.30 da muayene edildim. Kullandığı silikon Hakkı'nda bilgi verdi. Mentor markasını tercih etme avantajlarını söyledi. Bu markanın 20 yıllık bir garanti sunduğunu, kimliklerinin bulunduğunu, Allah korusun bir kaza anında ortadan ikiye ayrılsa bile içime yayılmayacağını anlattı. Tüm soru işaretlerini kafamdan giderdikten sonra yapacağı işlemi anlattı ve hastaneye yol aldık.

Benim büyüklük konusunda kafamda soru işaretleri çoktu. Küçük olmasından korkuyordum. Doktor üç farklı boyut istedi 250 275 ve 300 cc. Bunların testerlarını deneyerek en uygununu seçeceğini söyledi. Yani göğüs kafesimin taşmadanalabileceği en büyük boyutu yerleştireceğini söyledi. Ameliyat sonrası 300 cc orta yükseklikteki yuvarlak silikonu kas altına yerleştirdiğine dair mentor silikon kimliğini verdi.

Kendime gelir gelmez gözlerim doldu çok ağrı çekiyordum. Anında bacağımdan ağrı kesici yaptılar ve Ağrı'larım dindi. Ardı ardına üç serum verdiler ve altı saat sonra bisküvi ve meyvesuyu içebileceğimi söylediler. Tüm yediklerim içtiklerim narkozun etkisiyle geri çıktı Bunun dışında tüm gün boyunca sersem tavuk gibi uyudum.

Asıl sıkıntı eve geldikten sonra başladı. Kendi başıma kalkıp yatamıyorum, sürekli ağrı kesici alıyorum. Kaslarım istem dışı hareket ediyor ve bu da ağrı oluşmasına sebebiyet veriyor. Bugün üçüncü günüm Ağrı'larım biraz daha hafifledi ama hala yatıp kalkamıyorum. Doktor bey kargoyla korseli sütyen gönderecek onu bekliyorum.

Doktorumun ilgi ve alakasından çok memnun kaldım. Düşünen herkes gönül rahatlığıyla Hakan Çepniye memişlerini emanet edebilir. ☺️☺️

Göğüslerimin boyutuna gelince, şu an oldukça büyük duruyorlar ama daha sargıda oldukları için görme fırsatım olmadı. Dikişlerim alındıktan sonra paylaşırım son durumu

Bu arada boyum 163 kilom 49. Ben buradan okuduklarımdan yola çıkarak 375 cc istiyordum ısrarla ama kesinlikle ve kesinlikle doktora bırakmak gerekiyor bunu. Herkesin göğüs kafesi, omuz genişliği ve meme dokusu bir birinden farklı olduğu için aynı boy ve kiloda olsak bile aynı silikon ikimizde de farklı büyüklükte duracaktır bunu da unutmamak gerekir ☺️☺️ Bu yüzden kararı doktorla birlikte almakta fayda var

inşallah size bilgi anlamında faydam dokunmuştur. kendinize iyi bakın

Back
X