- 20 Aralık 2013
- 737
- 752
- 88
- 34
- Konu Sahibi nazliyarim
-
canım bu doktor nerede hangi ilin devlet hastanesi ve ameliyat maliyeti ne kadar tuttu? bide canım ameliyat sonrası cok ız kaldı mı?
kaş alınırken sızlanan birisin ama ameliyatımda ağrı olmadı diyorsunhangi yöntemle kaç cc protez takıldı canım sana? herkes çok ağrıyor dedikçe korkuyorum, senin yazın içimi açtı saol canım
kaş alınırken sızlanan birisin ama ameliyatımda ağrı olmadı diyorsunhangi yöntemle kaç cc protez takıldı canım sana? herkes çok ağrıyor dedikçe korkuyorum, senin yazın içimi açtı saol canım
ya bende sizin gibi çooook korkuyodum tuvalet bile yardımla gidenleri okudum daha çok korktum eşim yorumları okuyunca asla izn vermem ne demek günlerce ağrı diye karşı çıktıtam ümidimi kesmiştim ki dr um duyduklarımın abartı söyledi ve ameliyattan sonra değermiş diye ceksin dedi öyle de oldu elbette ağrı oluyo ağrıdan ziyade protezden dolayı baskı oluyo ama ben her işimi kendim yaptım ev hanımıyım iki gün dinlendim sonra hayata kaldığı yerden devam ettim ve evet değermiş iyiki yaptırmışım
ben koltuk altı kesisi düşündüğüm için ağrı daha fazla olur diye düşünüyorum ama göze aldım. aynen bende iğneden bile korkan bir insanım. yaza Allah nasip ederse yaptırıcam. acaba ağrı kesici falan mı yapıyorlar size? ne de olsa ameliyat bu, kesme biçme var işin içinde.. ayyy videolarını bile izlemeye dayanamıyorum:18:
ya tabi 24 saat serum takılı kaldı ara ara ilaç verdiler içine daha önce de dediğim gibi ağrıdan ziyade acayip bi baskı var o rahatsız ediyo benim dikleştirme de yapıldı lolipop dedikleri kesi var yaniyanlış anlamayın illaki ağrı oluyo ama neden yaptıma gelmedim ben hiç hatta iki gece şiddetli ağrı bekledim hep o yönde yorumlar okudum için sizin daha kolay olur inşallah pozitif olun korkmayın kararınız hayırlı olsun
sizde hastanede kaldınız demekki.. çoğu doktor ameliyattan sonra çıkarıyor sanırım. benim görüştüğüm doktorda 1 gün hastanede bırakıyormuş. açıkçası daha iyi, hem kontrol altında olursun hem de ağrı kesici yaparlar bir yandan daha az hissederim. bende şiddetli ağrılar bekliyor olacağımama inş. senin gibi bir ameliyat geçiririm. teşekkürler canım senin gibi atlatıp kurtulanlara hayırlı olsun, darısı hayırlısıyla biz isteyenlerin başına olsun
benim dr um durumuna bakar uygun olursan çıkarırım demişti benim çocuklarım var yalnız kalmalarını istememiştim ama protezler gecikti ve ameliyatım akşam saatlerine kaldıevet kontrol altında olmak çok iyi
peki ameliyattan sonra kaç cm büyüme oldu?
canım benim ameliyat daha yeni yarın üç hafta olacak o yüzden net bişey söyleyemem
Bugün, 17:16
beratti
Bugün, 17:05
meltosh bu arkadaşlar daha önce yaptıranlar üstelik bana çok yardımcı oldular istersen onlarla irtibata geç üstelik resimleri olanlar da var fikir sahibi olursun bilgilenirsin
Merhaba kızlar uzun süredir sizi dışardan takip ediyorum ve açtığınz her konudan yararlanıyorum. Benim sorunum şu kızlar 21 yaşındaymve göğüslerm inanlmaz küçük.meme büyütme ameliyatı olmak istiyorum annemle konuştum onayladı ama babam kesinlikle karşı ne yapabilirim ikna ederimbu arada hakan beyin fiyatları nedir kızlar yardımcı olursanz çok sevinirim..
Bende hakan çepniye ameliyat oldum 1 hafta oldu ama şu an şeklinden hiç memnun değilim sankislm bayanlar ben uzun zaman önce meme estetiği yaptırmaya karar verdim çok araştırdım soruşturdum bir çok dr la görüştüm.En son bu foruma üye olup araştırmalara devam ediyordum kiiiii HAKAN ÇEPNİ ile tanıştım.bir kere adam çok rahat anlayışlı hastasını dinliyor isteklerini onunla tartışıyor.Derken ameliyat gününü aldım ve meme dikleştirme ve meme protezi ameliyatı oldum.Öyle söylendiği gibi acılar çekmedim(canım çok tatlıdır bu arada kaş alırken bile sızlanırım)iyileşme sürecim çok rahat geçti .Elbette kafama taktığım çok şey oldu ama dr um sabırla beni dinledi ve fazlasıyla yardımcı oldu.Bugün onyedinci günüm sizlere ve sizlerin huzuzrunda HAKAN ÇEPNİ ye sonsuz teşekkürler.HAKAN ÇEPNİ BİR DR DAN DAHA FAZLASI O BİR SANATÇIIII....
İçinizde ameliyat olmak isteyen varsa tavsiye ederim üstelik devlet hastanesi olduğu için çooook uygun fiyat çıkıyor.Şehir dışından da çok hastası var.Burun konusunda da çok tercih edilen bi dr olduğunu da ayrıca belirtmek istedim
Ben buradaki arkadaşların tecrübelerinden çok istifade ettim benimde nacizane bu tecrübem oldu yardımım olduysa ne mutlu banaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?