- 31 Ocak 2019
- 12
- 5
- 31
-
- Konu Sahibi marsmalov939
İnsallah nasip olur dediginiz gibiBaşkalarını boşverin öncelikle.
Şimdi uzun süreli bir ilişkiden çıkmışsınız, boşluğa düşmeniz normal. Hiç mutlu olamayacağınızı düşünmeniz de.
Ama bu doğru değil
Çok gençsiniz.
Bir süre kafanızı toplayın dinlenin.
Muhakkak o doğru kişi gelecektir
Sanirim su an calistigim yerde herkesin benden kucuk yasta olmasi beni etkiliyor. Cok tesekkur ederim cevabiniz icin26 yaşında hayatınızın baharındasınız. Kendinizi yıpratmayın. Sadece ilişki gözüyle bakmayın kendinize zaman verin. Psikolojiniz şuan iyi değil yanlış adımlar atabilirsiniz. Zaman herşeyin ilacı. Kimseyle görüşmeye şans vermeye kendinizi zorlamayın. Güzel şeyler beklemediğiniz zamanlarda gelir.
Kısmet işi belli olmaz. Daha çok gencsiniz. Belki 35 yaşında evleneceksiniz, belki ikinci evliliğinizde gerçek mutluluğu yakalayacaksınız belki de hiç evlenemeyeceksiniz. Erkek odaklı hayat planı kurmayın. İşe girin, çevreniz genislesin, para kazanın, kendinize geleceksiniz. Ölümün ve hastalığın olduğu bu dünyada başka şeylere gereğinden fazla üzülmek ve düşünmek anlamsız
Haklisiniz su an calisuyorum ama cok duzenli bir is degil.Anlamsiz bi ic sizintisi hissediyorum bilmiyorum. Bazen geliyo bu his bi anda yanliz gibi