Hak etmiyo muyum

marsmalov939

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2019
12
5
31
Yargilayacaklar yazmasin lutfen.Cok doldum.26 yasindayim.4 senelik bir iliskim vardi bitti.Bitiren karsi tarafti ve geri donusu yoktu.Bazen cok sucladim bazen cok agladim cok sorguladim sonrasinda.Etrafima baktim herkes evlenmis yuva kurmus sevdigiyle beraber.İs mevzusu zaten sıkıntili benim. Sanirim bi daha gercekten sevebilecegim birini bulamayacagim. Hep durust olayim iyi olsun cok parasi olmasin ama calissin sevelim birbirimizi biri gelsin diye bakarken gercekten hak etmeyen insanlarin nasil mutlu olabildiklerini anlamiyorum.Yalanlar aldatmalar guvenilmez iliskiler var artik.Agir geliyo bana bunlar icim soguyo. Dua ediyorum ama yine de olmaz insanlar karsima cikiyo gercekten bazilariyla konusmayi deniyorum olmayacak insanlarada sans veremiyorum vakit kaybetsin istemiyorum.Zaten gercekten sans verebilecek biride cikmiyor. Cok mu gec yasim bilmiyorum.Benimle ayni duygulari paylasan var mi bi tek ben mi bu boslugu hissediyorum. Sanki hic bi zaman o dedigim adam gelmeyecek gibi.

Kimseye anlatamiyorum.Cunku bu duygulari anlamiyorlar

Başkalarını boşverin öncelikle.

Şimdi uzun süreli bir ilişkiden çıkmışsınız, boşluğa düşmeniz normal. Hiç mutlu olamayacağınızı düşünmeniz de.
Ama bu doğru değil:KK66:
Çok gençsiniz.
Bir süre kafanızı toplayın dinlenin.
Muhakkak o doğru kişi gelecektir

Benimde yaşım 28 ama evliyim ama bencede hiç bişey için geç değil. Elbette karşınıza beğendiğiniz , anlaşabileceğiniz daha çok kişi çıkar. Ama ayrılık acısı işte insanı bir boşluğa itiyor gibi geliyor insana. Boş durmayın kitap okuyun dışarı çıkın arkadaşlarınızla

26 yaşında hayatınızın baharındasınız. Kendinizi yıpratmayın. Sadece ilişki gözüyle bakmayın kendinize zaman verin. Psikolojiniz şuan iyi değil yanlış adımlar atabilirsiniz. Zaman herşeyin ilacı. Kimseyle görüşmeye şans vermeye kendinizi zorlamayın. Güzel şeyler beklemediğiniz zamanlarda gelir.

Başkalarını boşverin öncelikle.

Şimdi uzun süreli bir ilişkiden çıkmışsınız, boşluğa düşmeniz normal. Hiç mutlu olamayacağınızı düşünmeniz de.
Ama bu doğru değil:KK66:
Çok gençsiniz.
Bir süre kafanızı toplayın dinlenin.
Muhakkak o doğru kişi gelecektir
İnsallah nasip olur dediginiz gibi

26 yaşında hayatınızın baharındasınız. Kendinizi yıpratmayın. Sadece ilişki gözüyle bakmayın kendinize zaman verin. Psikolojiniz şuan iyi değil yanlış adımlar atabilirsiniz. Zaman herşeyin ilacı. Kimseyle görüşmeye şans vermeye kendinizi zorlamayın. Güzel şeyler beklemediğiniz zamanlarda gelir.
Sanirim su an calistigim yerde herkesin benden kucuk yasta olmasi beni etkiliyor. Cok tesekkur ederim cevabiniz icin

Kısmet işi belli olmaz. Daha çok gencsiniz. Belki 35 yaşında evleneceksiniz, belki ikinci evliliğinizde gerçek mutluluğu yakalayacaksınız belki de hiç evlenemeyeceksiniz. Erkek odaklı hayat planı kurmayın. İşe girin, çevreniz genislesin, para kazanın, kendinize geleceksiniz. Ölümün ve hastalığın olduğu bu dünyada başka şeylere gereğinden fazla üzülmek ve düşünmek anlamsız

Kısmet işi belli olmaz. Daha çok gencsiniz. Belki 35 yaşında evleneceksiniz, belki ikinci evliliğinizde gerçek mutluluğu yakalayacaksınız belki de hiç evlenemeyeceksiniz. Erkek odaklı hayat planı kurmayın. İşe girin, çevreniz genislesin, para kazanın, kendinize geleceksiniz. Ölümün ve hastalığın olduğu bu dünyada başka şeylere gereğinden fazla üzülmek ve düşünmek anlamsız

Haklisiniz su an calisuyorum ama cok duzenli bir is degil.Anlamsiz bi ic sizintisi hissediyorum bilmiyorum. Bazen geliyo bu his bi anda yanliz gibi

Haklisiniz su an calisuyorum ama cok duzenli bir is degil.Anlamsiz bi ic sizintisi hissediyorum bilmiyorum. Bazen geliyo bu his bi anda yanliz gibi

Ben de temmuzda 25 olacağım ama küçük gösteriyorum şükür. :) Kariyer memurluğu kazandım, güvenlik soruşturması bekliyorum. Bak senjn hayatında biri olmuş en azından şükret. Benim hiç sevgilim olmadı. Ha bu arada hem zeki hemde guzel olduğumu söylerler. Ama Mutlu muyum mutluyum. Bu hayatta ilk başta kendimi gerçekleştirmeyi hedef edindim. Erkek her yaşta var. Bakımlı ve akıllı iseniz birini bulursunuz merak etmeyin. Hayat devam ediyor, yaşayın gitsin. :)

Bugün bir konuya daha yazdım, ablam 38 yaşında evlendi diye. Şu an 5 yıllık evli ve çok mutlu. Yani 38i düşününce 26 asla geç değil ))) Kendini üzme boş yere, hayat çok kısa gerçekten. Böyle düşünceler boşluktan kaynaklanıyordur büyük ihtimalle, bir hobi felan edin.

Resmen beni anlatmışsun bende 26 yaşımdayım çalıştığım yerdekilerin tutun da bütün arkadaşlarıma kadar hepsi evli etrafımda bekar kalmadı nerdeyse birazda bu yüzden benimde evlilikten umudum kalmadi. Bazen o kadar üzülüyorum ki o beyaz atlının geleceğine olan inancım tamamen bitiyor. Böyle düşünmemek gerekir ama elimde değil. Neyse ki böyle düşünen tek ben değilmişim .hani hayatımda biri olsa bu kadar kotu olmam ama. Mesele zaten kendine uygun birini bulmakta o kadar zor ki gerçekten seni sevip sahipelencek bu erkek bulmak. Bu devirde maalesef erkekler bı kız için uğraşıp emek vermiyor.en azından benim karşıma çıkanlar öyleydi. Bunu gördükçe inancım daha çok kırılıyor.

X