- 31 Ocak 2019
- 12
- 5
- 31
-
- Konu Sahibi marsmalov939
Haklisiniz.sanirim yasim ilerledigi icin sanirim bi daha sevemeyecekmisim gibi hissediyorum.Yaşınız çok geç bir yaş değil. Bu kadar üzülmeyin bu konuda.
Başka insanları bir kenara koyun. Hiç bilemezsiniz kim ne yaşıyor aslında. En boş gibi gelen ilişki belki de çok sağlamdır , siz bilemezsiniz gerçekten. O nedenle hayatı yaşayın, yapmak istediklerinizi yapın.
Herkesin hayatı başka işler. Kimisi çok genç evlenir, kimisi gec. Yasitlarim evli, çocuk sahibi deyip üzülmeyin. Belki de birçoğu pisman.
Aslinda kiskanmiyorum. Kimse kotu olsun ayrilsin zarar gorsun istemiyorum. Kiskanclik degil ama bi genc kiz olarak imreniyorum. Kursagimda kalan cok sey var. İnsanlari goruyorum gercekten kotuler ama mutlu olabiliyolar diyorumki ben boyle seyler yapmiyorum neden olmuyo.
İnsallah sizinde Allah gonlunuze gore verir.Hiç üzülme pek çok insa seninle aynı şeyleri yaşadı ya da yaşayacak,sen insanlar için kendini bozma zorda olsa karşına iyiler de çıkabilir,bende insanlara yıllardır güvenemiyorum güvendiğim ilk fırsatta bi yanlışını mutlaka görüyorum ve kendimi geri çekiyorum.
Özellikle yeni tanıştığım biriyse onunla konuşmaya devam etsem mi tmesem mi diye defalarca düşünüyorum.
İnsanlar böyle yapacak bişey yok yani bu konuda,umarım senin gibi birisi çıkar karşına.
Hak etmeyenlerden kastim kiskanclik degil. Cidden taniyarak baktigimda kotu olmalari.Ben cok iyiyim ya da dogruyum demiyorum. Ama sadakatsizlik yalancilik o kadar kotu ozellik goruyorumki bunlar sadece iliski yasayanlar icinde degil. Kimsenin hayatina mudahale ettigimde yok ama gorseniz hak verirsiniz belkisiz bir liste hazırlayın hak eden/etmeyen, insanlar ona göre mutlu olsun.
kendi hayatınıza baktığınızda bulursunuz mutluluğu.
Hak etmeyenlerden kastim kiskanclik degil. Cidden taniyarak baktigimda kotu olmalari.Ben cok iyiyim ya da dogruyum demiyorum. Ama sadakatsizlik yalancilik o kadar kotu ozellik goruyorumki bunlar sadece iliski yasayanlar icinde degil. Kimsenin hayatina mudahale ettigimde yok ama gorseniz hak verirsiniz belki
Sanirim ilk basta uzun bir iliskiden cikinca bi daha sevemiyecegini dusunuyor insan. Ben cok etkisini goruyorum bunun.Benimle benzer durumu yasamis birinden umut oldu.çok sevindim mutlu olmanıza Allah tamamına erdirsin. Çok çok mutlu olursunuz insallahBak bebeğim benim, ben de 26 yaşındayım şu an. 5 senelik ilişkimi sonlandırdım 8 ay evvel. Çok yıprandım bu ayrılık sürecinde, seninle aynı duyguları taşıyordum. Arkadaşlarımın beni soktuğu alakasız bir ortamda, normalde hiç göremeyeceğim biriyle o ortamda tanıştım. 1 ay önce de bu kişiyle nişanlandım. Başkası bana bunu anlatsa "Ya çok hızlı değil mi, biraz bekleseydin" falan derdim ama bazen hayatın sana ne getireceği hiç belli olmuyor. Kendini ortamlardan soyutlama, biriyle tanışmayı da bekleme. Ben o dediğim ortamda kimseyle konuşmuyordum, çok mutsuzdum. Arkadaşlarım kafanı dağıt diye zorla götürmüşlerdi; nişanlım yanıma oturdu ağzımdan girdi, burnumdan çıktı, güldürdü etti buralara kadar geldi sonuç. Umutsuzluğa kapılma, daha çok gençsin, tazeciksin. Önünde kısmetse upuzun bir yol var, kısmetinin nereden geleceği hiç belli olmaz. Üzülme lütfen.
Haklisiniz sanirim deneyecegim bunu :)kimse size iyilik yaparsanız iyi şeyler yaşarsınız diyemez. keşke öyle olsa.
sadece iyi insanlar mutlu ve huzurlu bir hayat sürse.
başkalarının hayatlarında olan biten size mutsuzluk getiriyorsa, kıyas yapıyor ve mutsuz oluyorsanız, boşverin, bilmeyin. :)
Sanirim ilk basta uzun bir iliskiden cikinca bi daha sevemiyecegini dusunuyor insan. Ben cok etkisini goruyorum bunun.Benimle benzer durumu yasamis birinden umut oldu.çok sevindim mutlu olmanıza Allah tamamına erdirsin. Çok çok mutlu olursunuz insallah
Çok teşekkür ederim, ben de senin çok çok mutlu olmanı diliyorum. Umutsuzluğa kapılma diye yazdım bunları, o 5 senelik ilişkim devam etseydi çok mutsuz olacakmışım; hiç değer görmediğim ama benim ona çok değer verdiğim bir ilişkiydi. Yenisi karşına çıkınca anlıyorsun "Ne kadar gereksiz değer vermişim, ne kadar kendimi yıpratmışım" diye. Umarım çok seveceğin, çok sevileceğin, değerini bilen birisiyle çok güzel bir ilişkin olur ve bu ayrılığın için "İyi ki olmuş" dersin. Beklentisiz ol, umutlu ol.