Hak etmiyo muyum

marsmalov939

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2019
12
5
31
Yargilayacaklar yazmasin lutfen.Cok doldum.26 yasindayim.4 senelik bir iliskim vardi bitti.Bitiren karsi tarafti ve geri donusu yoktu.Bazen cok sucladim bazen cok agladim cok sorguladim sonrasinda.Etrafima baktim herkes evlenmis yuva kurmus sevdigiyle beraber.İs mevzusu zaten sıkıntili benim. Sanirim bi daha gercekten sevebilecegim birini bulamayacagim. Hep durust olayim iyi olsun cok parasi olmasin ama calissin sevelim birbirimizi biri gelsin diye bakarken gercekten hak etmeyen insanlarin nasil mutlu olabildiklerini anlamiyorum.Yalanlar aldatmalar guvenilmez iliskiler var artik.Agir geliyo bana bunlar icim soguyo. Dua ediyorum ama yine de olmaz insanlar karsima cikiyo gercekten bazilariyla konusmayi deniyorum olmayacak insanlarada sans veremiyorum vakit kaybetsin istemiyorum.Zaten gercekten sans verebilecek biride cikmiyor. Cok mu gec yasim bilmiyorum.Benimle ayni duygulari paylasan var mi bi tek ben mi bu boslugu hissediyorum. Sanki hic bi zaman o dedigim adam gelmeyecek gibi.

Öncelikle başkalarının hayatlarını incelemeyi, hak etmeyenler mutlu demeyi bırakın. İnsanların bir şeyleri hak etmediğini düşünen ne kadar insan tanıdıysam hem mutsuz hep eksik kaldılar. Önce kalbinizi temizleyin, niyetiniz iyi olsun, başkalarının mutluluğunu kıskanmayın ondan sonra her şey yoluna girer. İyilik iyiliği çeker.

Doğru insan aramakla bulunsaydı herkes yollara dökülğr arardı. Yaşınız çok genç henüz zaten, evlenemedim tribine girmek için biraz erken. Akışına bırakın, hayatınızı yaşayın, kendi içinizde mutlu olmaya çalışın. Bunları yaparsanız aşk sizi bulur zaten.

Aslinda kiskanmiyorum. Kimse kotu olsun ayrilsin zarar gorsun istemiyorum. Kiskanclik degil ama bi genc kiz olarak imreniyorum. Kursagimda kalan cok sey var. İnsanlari goruyorum gercekten kotuler ama mutlu olabiliyolar diyorumki ben boyle seyler yapmiyorum neden olmuyo.

Yaşınız çok geç bir yaş değil. Bu kadar üzülmeyin bu konuda.

Başka insanları bir kenara koyun. Hiç bilemezsiniz kim ne yaşıyor aslında. En boş gibi gelen ilişki belki de çok sağlamdır , siz bilemezsiniz gerçekten. O nedenle hayatı yaşayın, yapmak istediklerinizi yapın.

Herkesin hayatı başka işler. Kimisi çok genç evlenir, kimisi gec. Yasitlarim evli, çocuk sahibi deyip üzülmeyin. Belki de birçoğu pisman.

Yaşınız çok geç bir yaş değil. Bu kadar üzülmeyin bu konuda.

Başka insanları bir kenara koyun. Hiç bilemezsiniz kim ne yaşıyor aslında. En boş gibi gelen ilişki belki de çok sağlamdır , siz bilemezsiniz gerçekten. O nedenle hayatı yaşayın, yapmak istediklerinizi yapın.

Herkesin hayatı başka işler. Kimisi çok genç evlenir, kimisi gec. Yasitlarim evli, çocuk sahibi deyip üzülmeyin. Belki de birçoğu pisman.
Haklisiniz.sanirim yasim ilerledigi icin sanirim bi daha sevemeyecekmisim gibi hissediyorum.

Çok da mutlu değiller aslında sadece o taraflarını gösteriyor herkes. Kimisi de riya ile yürütüyor bu ilişkileri. Sen aşkta ben de arkadaşlık ve akrabalık konusunda aynı dertten muzdaribim. Yaşın ne çok genç ne çok erken. Acele etme ama ağırdan da alma, bol bol tanı...

Bu dunya iyi, dogru olanin mutlu oldugu bir yer degil ki kiyas yapasiniz. Yani sizin istediginiz hayati yasayan kisi cok art niyetli kotu biri de olabilir siz ona bakip tamam ben de kotu olayim mi diyceksiniz?

Bu kiyaslama maalesef kiskancliga goturuyor ve karsi tarafi kotulemeden rahat edemez hale geliyor insanlar.

Elbette ben de iyi is sahibi olanlari, mutlu yuva kuranlari gozlemleyip bunu nasil basardiklarini anlamaya calisiyorum. Bana gore olumlu yonleri varsa bunlari ben de hayatimda uygulamaya gayret ediyorum.

Ancak hepimiz kaderimizi yasiyoruz.

Basarili bir calisan olmak ya da iyi bir evlilik yapmak icin ne tur ozelliklere sahip olmaniz ve nasil bir hayat yasamaniz gerektigini zaten biliyorsunuzdur. Bunlara dikkat ediyorsaniz gerisi nasip meselesi cok da kafaya takmamak lazim

Bazen olmayanda da hayir vardir pek cok kotulukten korunuyor olabiliriz bi de bu yonden bakmak lazim.

Aslinda kiskanmiyorum. Kimse kotu olsun ayrilsin zarar gorsun istemiyorum. Kiskanclik degil ama bi genc kiz olarak imreniyorum. Kursagimda kalan cok sey var. İnsanlari goruyorum gercekten kotuler ama mutlu olabiliyolar diyorumki ben boyle seyler yapmiyorum neden olmuyo.

Kötü olduklarını nerden biliyorsunuz mesela? Ne kötülüklerini gördünüz?

Kıskançsınız demiyorum zaten, insanlar hakkında kötü düşünüyorsunuz diyorum. bu kötülüğü içinizden attığınız zaman mutlu olursunuz.

Hayatınızın merkezine evliliği koymuş gibisiniz. Onu oradan çıkartıp yerine sadece mutlu olmayı ve hayattan keyif almayı koyarsanız her şey yoluna girer. Hayatınızı renklendirin biraz, gencecik insansınız. Yeni beceriler edinin, yeni şeyler öğrenin, kendinizi geliştirin. Hedefiniz aşk ve evlilik olmasın.

Hiç üzülme pek çok insa seninle aynı şeyleri yaşadı ya da yaşayacak,sen insanlar için kendini bozma zorda olsa karşına iyiler de çıkabilir,bende insanlara yıllardır güvenemiyorum güvendiğim ilk fırsatta bi yanlışını mutlaka görüyorum ve kendimi geri çekiyorum.

Özellikle yeni tanıştığım biriyse onunla konuşmaya devam etsem mi tmesem mi diye defalarca düşünüyorum.

İnsanlar böyle yapacak bişey yok yani bu konuda,umarım senin gibi birisi çıkar karşına.

siz bir liste hazırlayın hak eden/etmeyen, insanlar ona göre mutlu olsun.
kendi hayatınıza baktığınızda bulursunuz mutluluğu.

Hiç üzülme pek çok insa seninle aynı şeyleri yaşadı ya da yaşayacak,sen insanlar için kendini bozma zorda olsa karşına iyiler de çıkabilir,bende insanlara yıllardır güvenemiyorum güvendiğim ilk fırsatta bi yanlışını mutlaka görüyorum ve kendimi geri çekiyorum.

Özellikle yeni tanıştığım biriyse onunla konuşmaya devam etsem mi tmesem mi diye defalarca düşünüyorum.

İnsanlar böyle yapacak bişey yok yani bu konuda,umarım senin gibi birisi çıkar karşına.
İnsallah sizinde Allah gonlunuze gore verir.

Hayır yalnız değilsin ben de bu hayatta bir erkeğin sevgisine layık olmadığımı ve asla değer görmeyeceğimi ve değersiz olduğumu düşünüyorum. Detaylar için profil mesajlarıma bakabilirsin.

siz bir liste hazırlayın hak eden/etmeyen, insanlar ona göre mutlu olsun.
kendi hayatınıza baktığınızda bulursunuz mutluluğu.
Hak etmeyenlerden kastim kiskanclik degil. Cidden taniyarak baktigimda kotu olmalari.Ben cok iyiyim ya da dogruyum demiyorum. Ama sadakatsizlik yalancilik o kadar kotu ozellik goruyorumki bunlar sadece iliski yasayanlar icinde degil. Kimsenin hayatina mudahale ettigimde yok ama gorseniz hak verirsiniz belki

Bak bebeğim benim, ben de 26 yaşındayım şu an. 5 senelik ilişkimi sonlandırdım 8 ay evvel. Çok yıprandım bu ayrılık sürecinde, seninle aynı duyguları taşıyordum. Arkadaşlarımın beni soktuğu alakasız bir ortamda, normalde hiç göremeyeceğim biriyle o ortamda tanıştım. 1 ay önce de bu kişiyle nişanlandım. Başkası bana bunu anlatsa "Ya çok hızlı değil mi, biraz bekleseydin" falan derdim ama bazen hayatın sana ne getireceği hiç belli olmuyor. Kendini ortamlardan soyutlama, biriyle tanışmayı da bekleme. Ben o dediğim ortamda kimseyle konuşmuyordum, çok mutsuzdum. Arkadaşlarım kafanı dağıt diye zorla götürmüşlerdi; nişanlım yanıma oturdu ağzımdan girdi, burnumdan çıktı, güldürdü etti buralara kadar geldi sonuç. Umutsuzluğa kapılma, daha çok gençsin, tazeciksin. Önünde kısmetse upuzun bir yol var, kısmetinin nereden geleceği hiç belli olmaz. Üzülme lütfen.

Hak etmeyenlerden kastim kiskanclik degil. Cidden taniyarak baktigimda kotu olmalari.Ben cok iyiyim ya da dogruyum demiyorum. Ama sadakatsizlik yalancilik o kadar kotu ozellik goruyorumki bunlar sadece iliski yasayanlar icinde degil. Kimsenin hayatina mudahale ettigimde yok ama gorseniz hak verirsiniz belki

kimse size iyilik yaparsanız iyi şeyler yaşarsınız diyemez. keşke öyle olsa.
sadece iyi insanlar mutlu ve huzurlu bir hayat sürse.
başkalarının hayatlarında olan biten size mutsuzluk getiriyorsa, kıyas yapıyor ve mutsuz oluyorsanız, boşverin, bilmeyin. :)

Bak bebeğim benim, ben de 26 yaşındayım şu an. 5 senelik ilişkimi sonlandırdım 8 ay evvel. Çok yıprandım bu ayrılık sürecinde, seninle aynı duyguları taşıyordum. Arkadaşlarımın beni soktuğu alakasız bir ortamda, normalde hiç göremeyeceğim biriyle o ortamda tanıştım. 1 ay önce de bu kişiyle nişanlandım. Başkası bana bunu anlatsa "Ya çok hızlı değil mi, biraz bekleseydin" falan derdim ama bazen hayatın sana ne getireceği hiç belli olmuyor. Kendini ortamlardan soyutlama, biriyle tanışmayı da bekleme. Ben o dediğim ortamda kimseyle konuşmuyordum, çok mutsuzdum. Arkadaşlarım kafanı dağıt diye zorla götürmüşlerdi; nişanlım yanıma oturdu ağzımdan girdi, burnumdan çıktı, güldürdü etti buralara kadar geldi sonuç. Umutsuzluğa kapılma, daha çok gençsin, tazeciksin. Önünde kısmetse upuzun bir yol var, kısmetinin nereden geleceği hiç belli olmaz. Üzülme lütfen.
Sanirim ilk basta uzun bir iliskiden cikinca bi daha sevemiyecegini dusunuyor insan. Ben cok etkisini goruyorum bunun.Benimle benzer durumu yasamis birinden umut oldu.çok sevindim mutlu olmanıza Allah tamamına erdirsin. Çok çok mutlu olursunuz insallah

kimse size iyilik yaparsanız iyi şeyler yaşarsınız diyemez. keşke öyle olsa.
sadece iyi insanlar mutlu ve huzurlu bir hayat sürse.
başkalarının hayatlarında olan biten size mutsuzluk getiriyorsa, kıyas yapıyor ve mutsuz oluyorsanız, boşverin, bilmeyin. :)
Haklisiniz sanirim deneyecegim bunu :)

Sanirim ilk basta uzun bir iliskiden cikinca bi daha sevemiyecegini dusunuyor insan. Ben cok etkisini goruyorum bunun.Benimle benzer durumu yasamis birinden umut oldu.çok sevindim mutlu olmanıza Allah tamamına erdirsin. Çok çok mutlu olursunuz insallah

Çok teşekkür ederim, ben de senin çok çok mutlu olmanı diliyorum. Umutsuzluğa kapılma diye yazdım bunları, o 5 senelik ilişkim devam etseydi çok mutsuz olacakmışım; hiç değer görmediğim ama benim ona çok değer verdiğim bir ilişkiydi. Yenisi karşına çıkınca anlıyorsun "Ne kadar gereksiz değer vermişim, ne kadar kendimi yıpratmışım" diye. Umarım çok seveceğin, çok sevileceğin, değerini bilen birisiyle çok güzel bir ilişkin olur ve bu ayrılığın için "İyi ki olmuş" dersin. Beklentisiz ol, umutlu ol.

Çok teşekkür ederim, ben de senin çok çok mutlu olmanı diliyorum. Umutsuzluğa kapılma diye yazdım bunları, o 5 senelik ilişkim devam etseydi çok mutsuz olacakmışım; hiç değer görmediğim ama benim ona çok değer verdiğim bir ilişkiydi. Yenisi karşına çıkınca anlıyorsun "Ne kadar gereksiz değer vermişim, ne kadar kendimi yıpratmışım" diye. Umarım çok seveceğin, çok sevileceğin, değerini bilen birisiyle çok güzel bir ilişkin olur ve bu ayrılığın için "İyi ki olmuş" dersin. Beklentisiz ol, umutlu ol.

Bende cok yiprandim hak etmedigim muameleyi gordum.Cok cabaladim ama olmadi. İnsallah.Ne biliyim yazdiklariniz bi umut oldu bana tesekkur ederim

X