• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hairjen kullanıp tüyleri azalan varmı?

sdseda

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2008
907
205
323
İstanbul
merhaba kızlar bu ürünü alıp kullanan varmı ?..fiyatıda uygun deneyen olupta olumlu sonuç alan varsa yazabılırmı acaba?

Evet ben de merak ediyorum. İlginç ve cazip geldi.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Evet kizlar ya deneyen kullanip memnun kalan varsa yazsin lutfen lazer epilasyondan onceki son carem bu olabilir :(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

KIZLAR BENDE MERAK EDİYORUM 15 ML ISMARLADIM. DENEMEKTEN BİRŞEY ÇIKMAZ VE ALDIMI ASLA CİLDİMDE KULLANMAYCAGIM SADECE BACAGIMIN ÇOK AZ BİR KISMIND AKULLANACAGIM BELLİ BİR SRE DEVAMLI OLARAK EGER GERCEKTEN İŞE YARIYORSA O ZAMAN STOKLARIM HERHALDE DENEMEKTEN BİRŞEY ÇIKMAZ :d 15 ML AZ GELE BİLİR AMA DEDİM GİBİ BACAĞIN HEPSİNDE KULLANMYACAGIMM SADECE ÇOOK AZ BİR BÖLÜMÜNDE İDARELİ BRİ ŞEKİLDE BİR KAÇ SEANSLIK GİBİ KULLAACAGIM 1 AY DENERİMM :d

Cok pahali bisey degil ama umutlanip sonuc alamamaktan nefret ediyorum :( keske gercekten de orada yazdiklari gibi azaltsa tuyleri. Biktim vallahi bu kil tuy mevzularindan

Bayanlar bence boyle şeyleri kullanmayın, çünkü tüy dökücü kremler kemoterapi ürünlerinin içinden bir iki madde çıkarılmış hali oluyo. O yüzden tüy dökücü kremler çok rahat kanser yapabiliyo. Bende bi zamanlar kullaniyodum ama bunu öğrendikten sonra hepsini attım. Epilasyon aleti kullaniyrm bir iki yila kadar lazere gitmeyi dusunuyrm, bu kadar ucuz bi krem bin liralar verip gittiğiniz lazerin yerine geçemez kesinlikle yalan dolan bunlar

Bayanlar bence boyle şeyleri kullanmayın, çünkü tüy dökücü kremler kemoterapi ürünlerinin içinden bir iki madde çıkarılmış hali oluyo. O yüzden tüy dökücü kremler çok rahat kanser yapabiliyo. Bende bi zamanlar kullaniyodum ama bunu öğrendikten sonra hepsini attım. Epilasyon aleti kullaniyrm bir iki yila kadar lazere gitmeyi dusunuyrm, bu kadar ucuz bi krem bin liralar verip gittiğiniz lazerin yerine geçemez kesinlikle yalan dolan bunlar

Kemoterapi bir kanser tedavisi şekli olup nasıl kansere yol açıyor o kısmı anlayamadım. Ancak hem bu kadar ucuz olup hem de idda ettikleri kadar etkili olacağını ben de sanmıyorum.

Kemoterapi için kullanilan ilaçlar vücuttaki tüm kili saçı dokuyor bildiğiniz gibi, tuy dokucu krem firmalari da o ilaçlari krem içine yerlestirip tüy dökücü urun diye satışa sunuyorlar. Ama vücutta o kremler kanser yapabiliyor sonucta o ilaclar kanserli vucudun etken maddesi kanserli hucreyi iyilestirmek icin uretilmis ama onu alip krem yapip normal hucrede kullanirsaniz tam tersi etki yaratir bunu açıklamaya çalışmıştım :) bana da patoloji hocam anlatmıştı kendisi doktor olduğu için kansere yol açabilecek ürünleri iyi biliyor

ne alaka yaa. kemoterapi ilaçları ve kanser ilaçları binlerce lira.. işi gücü yokta üç beş liralık kreme kanser ilacı koyacaklar. saçma bence....

merhaba bayanlar dünden beri bende araştırma içindeyim hairjenle ilgili baya bilgi okudum ve denemeye karar verdim bana güven veren bir siteden http://hairjen.co/hairjen sitesinden sipariş verdim yarın elimde olacakmış hemen sizlere yazacam tekrar

bende çok merak ediyorum bacaklarımda kıl dönmesi var ve ağda yaptırırken genital bölgede yırtık oluştu dikiş atıldı. artık ağdadanda korkuyorym.. bu gün sipariş verdim umarım işe yarar.

bende çok merak ediyorum bacaklarımda kıl dönmesi var ve ağda yaptırırken genital bölgede yırtık oluştu dikiş atıldı. artık ağdadanda korkuyorym.. bu gün sipariş verdim umarım işe yarar.

Canim ama tuylerini oncd kokunden alman gerekiyor hairjen surmen icin :/ cildin hassassa bi zarar gelmesin :/ lazer de guzel bi cozum genital bolge icin bence...

ne alaka yaa. kemoterapi ilaçları ve kanser ilaçları binlerce lira.. işi gücü yokta üç beş liralık kreme kanser ilacı koyacaklar. saçma bence....

Ben tüy dökücü kremlerin bu özelliğini bizzat alanında uzman patoloji hocamdan öğrendim, araştırabilirsiniz. Kanser ozel bir durumdur tabiki ilaçları pahalı olacak adamlar da o ilaçları ornek alıp tüy dökme özelliğinden faydalanmak istemişler herkeste kil tüy varken niye pahalı bir urun olarak satsinlar ki üstelik kalıcı çözüm bile değil insanlar kremleri bir çok defa kullanıyor adamlar istedikleri parayı zaten elde ediyorlar

Ben de kullanıyorum 10 gündür pek bişey farketmedi daha ama 4 şişe kullanacam biri bitti zaten hepsi yarım geldi ;(

Aradım hatta göndereni ama ulaşılamıyordu çok sinirlendim ama sonra yarım marım yine de kullanayim dedim ..tek iyi yönü ellerimde egzama var ve onları kötü olarak hiç etkilemedi ellerimle bacaklarıma sürüyorm ama ellerimi Zedelemedi

Back