Saç Rengi ve Saç Boyama hair plus yoğun renk açıcı

bernaeko

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2011
4
0
36
Ankara
Arkadaşlar hair plus yoğun renk açıcı aldım saçımın rengi siyaha yakın bir renk ve iki kutu verdiler bir kutu yetmez diye bunu kullanmakta kararsızım daha önce kullanan arkadaşlar varsa bana bu konuda bilgi verebilirler mi rica ediyorum saçımı bakır kızıl tonlarına döndürmek istiyorum

canım ben daha dun actım sacımın rengını..gıttıgım yer bana haır plus ı gosterdı ama ıcındekı cok az geldı ve bende acık oryal aldım ıgoranın.aldıgım yer ıkı olcek verdı bana oryalı ve 40 lık suyundan verdı..bana bı tane yeter senın sacına dedı ama benım sacım omzumda ve gur ve ben ıkı olcek ıstedım o yusden keske ucuncu olcegıde alsaymısım.. bız once enseden basladık sac dıbıne surmeden.sende oyle basla dırek dıpten surersen yakarsın sacını.dıplerıne en son sur ve 15 dk beklet yanı sac dıbınde ısı fazla oldugu ıcın hemen acılıyo dıplerı..arkadasım ıkı olcekle zar zor yetırdı kı dıplerını acamdık yetmedı..eger sacların uzunsa bence sanada ıkı tane yetmez cunku surdukce kuruyo gıbı oluyo ve ııce yedırmen lazım ıyı bı sekılde acmması ıcın. ben actıktan sonra ustune kumral boyadım ve korkum dıplerı ıle acılan yerın farklı olmasıydı sukur ole bısey yasamadım..suan rengı bakırla sarı karsımı degısık bı renk olddu ve cok yakıstı bana..ben kahve dır bı boya aldım ama resmen sıyah gıbı oldu saclarım..cok sert gosterdı benı..
kısacası oryalı ıyıce yedırmen lazım guzel bı sekılde acması ıcın..ben o ıkıtanenenın sacın uzunsa kı benım kut gıbı omzuma degıyo yetmedı..bıras fazla al..surdukce kuru gıbı oldugu ıcın ıyıde yedırıp guzel bı sekılde acman lazım..

çok teşekkür ederim cnm peki saça zarar veriyor mu çok fazla

benım sacıma zarar vermedı..daha once kuaforde actırmıstım resmen sacımın derısı kalktıı..aslında senınde dıplerden cıkmssa kendı rengınse dıplere cok kullanma derım yada dıger yerler acıldıysa yıkamaya 5-10 dakıka varken hızlı bı sekılde sur ve cok bekletme..benım bı arkadasımın gıttıgı kuafor dıpten baslayarak surmus kızın sacları yandı..benım sacıma arkadasım yaptı ıclemlerı kendım yapmadım sende o sekılde yaptır ıstersen ama hızlı hızlı ve ıyıce yedırerek..ama o oryalın sacına yetıp yetmıcegınden emın ol..yoksa yarıda kalırsın cunku bben ıyıce karıstırdım oryalle suyunu ve surdukce o kuruyo gıb oluyo ıyıce yedırmen gerekıyo..yoksa yarım yamalak acarsın yanı sacına tam ıslemezse olmaz..ben mesela 3. olcegı alsaydım daha ıyı yetecektı ve dıplerınıde yapcaktım ama bu sekıldede guzel oldu bı renk uyumsuzlugu olmadı..
kuaforde % 40 la acıyo ama 100 bazılarıda 150 lıra ıstıyo ne gerek var..bız kendımız yaptık gayette guzel olduu..
ıgora orıelle evde actıgım saclarım konusu benım ve resımde varr bakabılırsıın..

çok tşk ederim diplere uygulamıcam zaten kendi saçım baya geldi 8 aydır filan saçımı boyamadım hiç uçlardan başlıcam uygulamaya haklısın her şekilde zarar veriyo zaten evde daha güvenli olur :) yapıcam 2 tane yeter çünkü saçım ince telli diplerimde baya geldi zaten yeterli olur ardından da bakır kızılı yapcam zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…