hailemiyimm:)

sbuse

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
36
Yer
İzmir
ben yeni katılıyorum aranıza arkadaşlar
geçen ay korunmsız ilişkiye girdik bebek istediğimiz için ben adetimin geçmesini bekliyodum 3 gün geçti :) bir umut war içimde ama bu ayın onunda gelmediği için test yaptım 2 gün önce negatif çıktı:(üzüldüm acaba yine yapsam nasıl bi sonuç alırım

meraba canım öncelikle hoşgeldin bende aynı durumu yaşadım o zaman bu siteye üye değildim ama yazılanları okuyordum bende senin gibi oldum adetim 2-3 gün geçti idrar testi alıp baktım negatif çıktı çok üzülmüştüm daha sonra adetimi beklemeye başladım gelmeyince ki benim adetim çok düzenli 4-5 gün sonra tekrar test yaptım yine negatif çıktı umudumu kesip doktora gittim kan testinde yaklaşık 2-3 haftalık hamile çıktım çok sevinmiştim gerçi ben neneğimi kaybettim düşük yaptım ama inşallah sen de hamişsindir :) inşallah faydalı olabilmişimdir canım ama yoksa da çok üzülme düşük yapıp kaybedince insan daha çok üzülüyor eşimde bende 1-2 ay kendimize gelemedik bende bu ay tekrar bekliyorum bal-kalım benim de 4-5 gün kaldı adet günüme:)

çok saol cnm ya ama gerçekten panik oldum test yapmayada korkuyorumm:)

inşallah hamileyzdir senin adınada üzüldüm ama ne gzel umudunuzu kaybetmemişsinz

umudunu kaybetmiyor insan aksine daha da üstünde duruyorsun şuan ben öyleyim o anneliği az da olsa yaşamak çok güzeldi RABBİM herkese yaşatsın inşallah:)

bende adetim 2 gün geciktikten sonra test yapmıştım negatifti.
5. gün gecikmede test yapınca ikinci çizgi silik çıktı.
6. gün yaptım biraz daha belirgin çıktı
hadi inş sende hamilesindir.

Back