Siyah. Bazi fotograflarda mavi siyah cikmis ama mavi siyah degil saclari. Ama siyah ile boyanirsa cok koyu ve yapay bir renk elde edilir, koyu kahve ile resimdeki rengi elde edersin.
bu kadını cok begenıyorum yaa .ama lenslerı genel de cıkacakmıs gıbı .
bu kadının ten rengı nedır ? bazı fotolar da cok beyaz bazı fotolar da ıse
bugday tenlı cıkıyor .ama tam ne oldugunu bılemedım
Kesinlikle bugday.
Bugdaylar bazen fotograflarda beyaz cikabiliyorlar. Bir de saclari siyah oldugu icin beyaz görünmesi normal.
Ben de normal beyazliktayim mesela ama bazi fotograflarda fildisi beyazliginda cikabiliyorum.
Kesinlikle bugday.
Bugdaylar bazen fotograflarda beyaz cikabiliyorlar. Bir de saclari siyah oldugu icin beyaz görünmesi normal.
Ben de normal beyazliktayim mesela ama bazi fotograflarda fildisi beyazliginda cikabiliyorum.
evet canım bu kadını bana çok benzetiyolar ama inan çok yapmacık bi güzelliği var yapay geliyo bu kadının makyajsız doğal halini görmek lazım sabah yataktan kalmış halini lenssiz takma kirpiksiz v.s dışardan ne kadar güzel görünse bile yapay olduğu için dikkat çekmiyo o yüzdende herkeze kızıyorum benzetmeyin diye
Koyu kahveyle boyayıp dedikleri gibi bekletirsen evet siyaha dönük bi renk elde edersin ama bazı yerleri kahve bi şekilde parlar ve istediğin renk ortaya cıkmaz. Siyaha boya . Ama parlak siyah olacak. Parlak siyahla elde edebilirsin bu rengi.