- 3 Eylül 2024
- 56
- 14
- 23
-
- Konu Sahibi karadagnuran
Banyoda en ufak boydan tüy ve en uzun saça kadar midem bulanıyor görünce evdekini robot hallediyor ama banyo hassas noktam. Mecazi anlamda değil gerçekten banyodan görünce kusasım geliyor.Selamlar kadınlarrr sizlere bir sorum var evin içinde saçımı açıp gezemiyorum kolay kolay yerlerde saç görmek sinirimi bozuyor aşırı takıntı halinde değil ama sizlerde de bu tarz şeyler oluyor mu umarım yalnız değilimdir not;(anne değilim korkmayın )
Nefret ederim sac toplamaktan 14 aylık kızım var mecburen topluyorum onu uyutfugum da ilk yaptığım şey tokayi fırlatmak oluyoSelamlar kadınlarrr sizlere bir sorum var evin içinde saçımı açıp gezemiyorum kolay kolay yerlerde saç görmek sinirimi bozuyor aşırı takıntı halinde değil ama sizlerde de bu tarz şeyler oluyor mu umarım yalnız değilimdir not;(anne değilim korkmayın )
Ne güzel yaNefret ederim sac toplamaktan 14 aylık kızım var mecburen topluyorum onu uyutfugum da ilk yaptığım şey tokayi fırlatmak oluyo
Bu kadar normal bir şeyi neden bu kadar dert ettin ki yerden saç bulunca almayı yenmek için motivasyonun ne? Yerde saç görünce toplanır zatenBunu nasıl yenebilirim ya yerden saç görünce elimle topluyorum artık
Ömrüm boyunca şöyle bir insan olamadım ya titizlik ruh bence o ruh bende yok inanın temizliğe harcanan zamana acıyorum asgari düzeyde beni hayatta tutacak temizlik yaparım genelde eşim halleder ama dahası yok zaman enerji hiçbir sey harcayamamNe güzel ya
Hayır yani saç dökülüyor diyor saçımı açmakta zorlanıyorum her insanın böyle şeyleri olabilir ama ben yenmeye başladım :)Bu kadar normal bir şeyi neden bu kadar dert ettin ki yerden saç bulunca almayı yenmek için motivasyonun ne? Yerde saç görünce toplanır zaten