hagısı sızceeeeeeeeee

sinemha

Guru
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2007
5.300
5.779
398
brıtney spears ,cerrutı 1881,dkny be delicıous,212 sexy parıs hılton,hypnotıc poıson,emporıo armanı,armanı she,burberry classıc,burberry touch,whıte musk ıntrıgue,jessıca parker lovely,touch of pınk,,,,,,,,,,,,ıkı tane alcamda kızlar hanngısı yaz kokusu ve kalıcı ve de daha guzelllllllllllll

dkny kokuları fena değil..bady shop un kokularıda süper.....vanilya harika...şimdide yeni çilek kokusu çıkarttı..bayıldım...

sagolun kızlar,bakalım hangısı guzel bı de body shop cıleklı vucut kremını alcam merak ettım

ben de armani she diyorum. o kadar parfüm denedim kullandım senelerdir yerini hiç biri alamadı hem de çok kalıcı bi armani she al bi de vanilla al body shoptan hem kampanyası bitmediyse biralana bi bedava

Canım ben dkyn yeŞıl elma kokusunu kullanıorum..
MuhteŞem Ötesı ve her tene yakıŞtıĞını dÜŞÜnÜorum..
Şu vanılya kokusunu nerden bulabılırım yaa pek anlayamadım da..
ızmırde nerde bulabılırım acaba?

vanilya kokusu arıyorsanız eğer buram buram kokan vanilya vücud losyonu var size onu tavsiye edebilirim parfüme bile gerek kalmıyor ben ondan kullanıyorum herkes bana nerden geliyor bu vanilya kokusu diyor victorias secretin vanilya kokulu losyonu var fiyatıda parfümlere göre çok uygun ben 1 senedir kullanıyorum daha yarısına geldim

body shop da varmıs canım vanılya kokusu ,sımdı elımde 300 tl var ıkı tane alcam dedıklerınızden en guzelını artık ılk defa orjınal parfum alcam para gıtmesın bosa demı

canım body shop ın vanilla parfümünü agora avm de bulabilirsin
agoranın içinde body shop mağazası var hihoyyyt

benim dediğim krem victorias secret garden body lotıon olarak geçiyor, bende çileklisinden almayı düşünüyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…