bu konuda herhangi bir tecrübem yok ama,
geçmiş olsun.allah şifasını versin umarım ağrısız acısız atlatır bebeğin ameliyatını ve kısa sürede iyileşir.
canım geçmiş olsun merak etme emin ol ameliyat olması onun sağlığı için ne gerekliyse onu yapmak gerek benim oğlumda geçen hafta barsak darlığından oldu doğduğunda yapılması gereken ameliyat 14 aylık olduğunda yapıldı doğduğundan beri kusuyordu hep reflü dediler çocuk 1 yıldır acı çekiyomuş doktorlar anlamadı en son teşhiş kondu da rahatladı yavrum ameliyat olunca iyileşti senin ki de iyileşecek Allahın izniyle en azından ne olduğu biliniyor ve çözümü var Allah dermansız dert vermesin Hastaneye yattığınızda göreceksin o çaresiz çocukları ve haline şükredeceksin rahat ol dua et. şunada hazırlıklı ol yoğun bakımda düşmesin diye bağlıyorlar bebekleri insan buna dayanamıyor ama iyileşince bunuda unutuyorsun geçmiş olsun
canım geçmiş olsun.BENİM oğlumda on iki aylıkken bağırsaklarından ameliyat oldu.ZOR oluyor gerçekten.biz refakatçi olarak iki kişi kalmıştık.o rahat olmuştu. inşallah bir an önce altatırsınız.ameliyattan çııknca biraz sakin ol.seni üzgün görünce o da üzülecektir..onu üzme.
arkadaşım şimdiden geçmiş olsun.ALLAH ın izniyle en hafif şekilde atlatırsınız inşallah ameliyatıhep pozitif düşün ve unutmaki bu ameliyat oğlunun iyiliği için. acil şifalar
ameliyat sonrası iyi haberlerini bekliyoruz mutlaka annesioğluşunu öp bizim için. hepimiz anneyiz hassasiyetini çok iyi anlıyoruz ama ALLAH büyük gayretini verir mutlaka.
çok üzüüldüm allah acil şifalar versin benim oglum ilk ameliyatını 5 aylıkken oldu 2.de2 yasında oldu hala olacakmı onu bile bilmiyorum yani sizi çok iyi alıyorum çok zor bi durum ne diyeyimki çeken bilir dualarımız sizinle...
mrb kızlar.biz çok şükür atlattık ameliyatımızı olduk,sagasaglim evimize döndük.ameliyattan sonra bronşit olduk hastanede birde diren yerimizden akıntı geldi 15 gün yattık ama çok şükür evimizdeyiz artık.şimdilik iyi oglum hafta içi kontrolümüz var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?