• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları haftaya 11 aylık oglum ameliyat olacak

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

demet_

Guru
Kayıtlı Üye
23 Mart 2009
1.385
1
356
Bolu
slm arkadaşlar 11 aylık oglumda böbrek genişlemesi vardı .dr en sonunda korktugum şeyi söyledi cerrahi müdahale gerekliymiş.pazartesi yatıyoruz ,salı ameliyat olacak.aranızda var mı böyle küçük çocugu ameliyat olan,çok zor oluyor mu zapdetmesi yada ne biliyim kıyafetlerinin yanında götürmem gereken ekstra bişiler var mı?çok korkuyorum inş. sagasaglim atlatırız.dua edin ogluma nolursunuz

bu konuda herhangi bir tecrübem yok ama,
geçmiş olsun.allah şifasını versin umarım ağrısız acısız atlatır bebeğin ameliyatını ve kısa sürede iyileşir.:74:

canım geçmiş olsun merak etme emin ol ameliyat olması onun sağlığı için ne gerekliyse onu yapmak gerek benim oğlumda geçen hafta barsak darlığından oldu doğduğunda yapılması gereken ameliyat 14 aylık olduğunda yapıldı doğduğundan beri kusuyordu hep reflü dediler çocuk 1 yıldır acı çekiyomuş doktorlar anlamadı en son teşhiş kondu da rahatladı yavrum ameliyat olunca iyileşti senin ki de iyileşecek Allahın izniyle en azından ne olduğu biliniyor ve çözümü var Allah dermansız dert vermesin Hastaneye yattığınızda göreceksin o çaresiz çocukları ve haline şükredeceksin rahat ol dua et. şunada hazırlıklı ol yoğun bakımda düşmesin diye bağlıyorlar bebekleri insan buna dayanamıyor ama iyileşince bunuda unutuyorsun geçmiş olsun

canım geçmiş olsun.BENİM oğlumda on iki aylıkken bağırsaklarından ameliyat oldu.ZOR oluyor gerçekten.biz refakatçi olarak iki kişi kalmıştık.o rahat olmuştu. inşallah bir an önce altatırsınız.ameliyattan çııknca biraz sakin ol.seni üzgün görünce o da üzülecektir..onu üzme.

canım geçmiş olsun merak etme emin ol ameliyat olması onun sağlığı için ne gerekliyse onu yapmak gerek benim oğlumda geçen hafta barsak darlığından oldu doğduğunda yapılması gereken ameliyat 14 aylık olduğunda yapıldı doğduğundan beri kusuyordu hep reflü dediler çocuk 1 yıldır acı çekiyomuş doktorlar anlamadı en son teşhiş kondu da rahatladı yavrum ameliyat olunca iyileşti senin ki de iyileşecek Allahın izniyle en azından ne olduğu biliniyor ve çözümü var Allah dermansız dert vermesin Hastaneye yattığınızda göreceksin o çaresiz çocukları ve haline şükredeceksin rahat ol dua et. şunada hazırlıklı ol yoğun bakımda düşmesin diye bağlıyorlar bebekleri insan buna dayanamıyor ama iyileşince bunuda unutuyorsun geçmiş olsun

canım geçmiş olsun.BENİM oğlumda on iki aylıkken bağırsaklarından ameliyat oldu.ZOR oluyor gerçekten.biz refakatçi olarak iki kişi kalmıştık.o rahat olmuştu. inşallah bir an önce altatırsınız.ameliyattan çııknca biraz sakin ol.seni üzgün görünce o da üzülecektir..onu üzme.

çok sagolun arkadaşlar.bizde ilk gün iki kişi kalıcaz sonra ben kalıcam sadece.benim oglumda can acısı falan yok allaha şükür ama ilerde böbrek kaybına yol açar dedi dr. o yüzden erkenden yapalım dedi.insan yinede korkuyor işte inş. sgasaglim alırım kucagıma ama sakin olabilecegime inanmıyorum.sünnet oldugunda bile fenalaştım öyle görünce ama allah kolaylık verir inş. peki sonda takıyolar mı?

arkadaşım şimdiden geçmiş olsun.ALLAH ın izniyle en hafif şekilde atlatırsınız inşallah ameliyatı:34: hep pozitif düşün ve unutmaki bu ameliyat oğlunun iyiliği için. acil şifalar :16:

ameliyat sonrası iyi haberlerini bekliyoruz mutlaka annesi:34: oğluşunu :emir_bebek:öp bizim için. hepimiz anneyiz hassasiyetini çok iyi anlıyoruz ama ALLAH büyük gayretini verir mutlaka.

çok üzüüldüm allah acil şifalar versin benim oglum ilk ameliyatını 5 aylıkken oldu 2.de2 yasında oldu hala olacakmı onu bile bilmiyorum yani sizi çok iyi alıyorum çok zor bi durum ne diyeyimki çeken bilir dualarımız sizinle...

ameliyat sonrası iyi haberlerini bekliyoruz mutlaka annesi:34: oğluşunu :emir_bebek:öp bizim için. hepimiz anneyiz hassasiyetini çok iyi anlıyoruz ama ALLAH büyük gayretini verir mutlaka.

çok üzüüldüm allah acil şifalar versin benim oglum ilk ameliyatını 5 aylıkken oldu 2.de2 yasında oldu hala olacakmı onu bile bilmiyorum yani sizi çok iyi alıyorum çok zor bi durum ne diyeyimki çeken bilir dualarımız sizinle...

çok sagolun.inş. sagasaglim atlatalım hastaneden çıkalım mutlaka haber veririm. yagmur2006 sizede çok geçmiş olsun.allah acil şifalar versin tez zamanda.sizin hastalıgınız neydi acaba?

yok arkadaşım sonda takmazlar.biz bez bağlamıştık yine.güzel haberlerini bekliyoruz.tekrar söylüyorum sakin ol.oğlum ben sakin oldukça sakinleşti ona göre.hemde doktor yaşar mı yaşamaz mı allaha kalmış,bekleyeceğiz göreceğiz dediği halde çok soğukkanlıydım.ALLAH güç verıyor merak etme.

slm .biz bugün hastaneye yatış yapmak için gittik.oglumun doktoruyla konuştugumuzda cuma günü yurt dışına çıkacagını ögrendik.salı günü ameliyatını yaparsam ancak 2 gün takip edebilirim,aklım kalır kendim takip etmek isterim dedi ve ameliyatını 15 gün erteledi.son anda çıkmış yurt dışı işi haber verememişler bize neyse,şimdi bi 15 gün daha tedirgin,huzursuz nasıl bekleyecegim bilmiyorum.bi an önce olsaydıda bitseydi diyorum ama belkide hayırlısı böyledir.

acil şafalar ve sabırlar diliyorum. Güzel haberlerinizi bekliyoruz.

mrb kızlar.biz çok şükür atlattık ameliyatımızı olduk,sagasaglim evimize döndük.ameliyattan sonra bronşit olduk hastanede birde diren yerimizden akıntı geldi 15 gün yattık ama çok şükür evimizdeyiz artık.şimdilik iyi oglum hafta içi kontrolümüz var.

mrb kızlar.biz çok şükür atlattık ameliyatımızı olduk,sagasaglim evimize döndük.ameliyattan sonra bronşit olduk hastanede birde diren yerimizden akıntı geldi 15 gün yattık ama çok şükür evimizdeyiz artık.şimdilik iyi oglum hafta içi kontrolümüz var.

Çok geçmiş olsun. Daha iyi olur inşallah...

Back