• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

haftasonu planı

pnrkrc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2010
20
0
86
İstanbul
selam arkadaşlar

şimdiye kadar genelde okuyarak takip ederdim siteyi
şimdi sizlerede sormak istiyorum hafta sonu günübirlik olarak
denize gitmek istiyorum istanbul avrupa yakası beylikdüzünde
oturuyorum yani silivri tekirdağ taraflarında biyer düşünüyorum
sizlerin bildiğiniz daha önce giitğiniz tavsiye edebileceğiniz biyer varmı
oldum olası şileden korkarım boğulmalar çok olduğu için karadeniz
taraflarına bakmıyorum bile
bide yıllık izinim olmadığı için bayram tatilnde bikaç gün yakın biyerlere
kaçmak istiyoruz çok pahalı lüks oteller değil daha çok pansiyon, apart
yada ev tarzı bakınıyorum istanbul civarı tekirdağ yada erdek falan gibi yine sizlerin
tavsiyelerini bekliyorum.

bu arada konuyu nereye açacağımı bulamadım o yüzden buraya açtım
yanlış yeremi açtım acaba???

erdek çok güzeldir silivride öyle ama istanbul havasından bunaldıysan erdeği tercih et derim hem pansiyonlar ucuz

Karadeniz istemiyorum demişsin ama benim bildiğim oralarda tekirdağ Saray tarafında hem ormanı hem plajıyla beğendiğim kastro var. İstanbul dan günü birlik gitmiştik bikaç defa ama özellikle kamp yapmak için süper biyer tavsiye ederim, ev ve pansiyonlarda var..

Nette şöyle bi tanıtımını buldum
Eski adıyla Kastro, şimdiki ismiyle Çamlıkoy Trakya’nın Bahçeköy deresinin Karadeniz’e döküldüğü yerde 2.5 km. kumsalıyla, Saray’ın sahil şerididir. Saray’dan Çamlıkoy’a kadar olan yol güzergâhı da Istıranca Dağlarından (ormanlarından) geçer. Güzergâhta yapılan dağ evleri, nehir boylarındaki mesire yerleri bulunmaktadır. Kastro yöresindeki 329 hektarlık karaçam ormanı 18 Nisan 1988 tarihinde Doğayı Koruma Alanı (Milli Park) olarak ayrılmıştır. Orman İşletmesi tarafından piknik ve dinlenme yeri olarak düzenlenen bu alanda bazı turistik tesisleri ve konaklama yerleri vardır.

haftasonu tatili için bir kaç yer önerebilirim.silivride yaşıyorum ve burası tatil için güzel bir seçim olur tabiki pansiyon yada otel fiyatlarını bilmiyorum ama kafa dinlemek için iyi bir seçim olabilir.onundışında tekirdağ'ın ilçesi şarköy var eşimle günü birlik gitmiştik çok sevimli ve güzel bir yer.şarköyde bir çok pansiyon var eminim fiyatları uygun olanı bulabilirsiniz.denizi sahili pansiyonlara çok yakın çünkü çok küçük sıcak bir ilçe.ayrıca şarköyün içinde sanırım 10_15 kilometre uzağında mürefte diye bir yerleşim yeri var orasıda çok güzel.tatil için iyi bir seçenek olur sanırım.çok uzakta değil yaklaşık 2_3 saatte gidilebilecek mesafede.şileyide tavsiye edecktim ama siz gitmek istemediğinizi yazmışsınız.oranında sahili denizi güzel ama fazla açılınca boğulmalar yaşanabiliyor.birde deniz kum yok ama edirneyi tavsiye ederim eğer kültür turu yapmak isterseniz kesinlikle edirneyi görmelisiniz.geçen yıl eşimle gittik ve hayran kaldık.yine 2_3 saatte gidebilirsiniz.son olarak çanakkaleyide tavsiye edebilirim.4 yıl yaşadım orda ve kesinlikle hem kültür turuna çıkabileceğiniz hemde harika denizi ve kumsallarından yararlanabileceğiniz bir şehir.fakat biraz uzak otobüste 6 saatte gidiliyor.pansiyon ve otel fiyatlarıda çok pahalı değil.umarım güzel bir tatil geçirirsiniz.iyi tatiller...

Son düzenleme:
Back