• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme haftasonu istemye geliyorlar:))

lover_sound

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2012
35
0
26
İstanbul
arkadaşlar haftasonu istemeye geliyorlar.iki hafta sonrada sözüm olacak.bugün istemede giymem içni elbise aradım.ama istediğim gibi bir elbise bulamadım.en sonunda bitane buldum.modeli güzel ama kırmızı.sizde kırmızı çok mu iddaalı olur isteme için.
bide isteme nasıl oluyor.biz börek kek filanda ikram etmek istiyoruz.önce kahvelermi verilir.yoksa ikram ediceklerimiz mi.kahveler konuya girilip kız istenincemi verilir.yoksa konuya girilmeden öncemi.çok heyecanlıyım.o gün napıcam bilmiyorum

Şimdiden hayırlı olsun:) Elbisen hanımhanımcık olduktan sonra kırmızı neden olmasın ki, fazla dekolte ve mini olmamasına dikkat et. Sonuçta ikramları sen yapacaksın eğilirken otururken seni rahatsız etmemesine dikkat etmelisin. Eğer evde ayakkabı kullanmıyorsanız güzel hafif topuklu terlik almayıda unutma derim. Bizde önce çay verilir ve yanında da dediğin gibi ikramlar için tabak hazırlanır daha sonra kahve yapılır yani kahveler içilirken kız istenir ama bazılarıda isteme olduktan sonra kahve yapıyor herkesin adetinize göre değişir ama değişmeyen tek adet damat adayının kahvesine baharat ve tuz konulmasıdır:)

Şimdiden hayırlı olsun:) Elbisen hanımhanımcık olduktan sonra kırmızı neden olmasın ki, fazla dekolte ve mini olmamasına dikkat et. Sonuçta ikramları sen yapacaksın eğilirken otururken seni rahatsız etmemesine dikkat etmelisin. Eğer evde ayakkabı kullanmıyorsanız güzel hafif topuklu terlik almayıda unutma derim. Bizde önce çay verilir ve yanında da dediğin gibi ikramlar için tabak hazırlanır daha sonra kahve yapılır yani kahveler içilirken kız istenir ama bazılarıda isteme olduktan sonra kahve yapıyor herkesin adetinize göre değişir ama değişmeyen tek adet damat adayının kahvesine baharat ve tuz konulmasıdır:)

Katiliyorum güzel bir terlik sart dir, ve gelenlere de terlikleriniz hazir olsun, ufak ama ince önemli bir detay.
Bizim gelinin ayaginda aleladele bir terlik vardi 2 nr büyük... ve hic birimize terlik cikarmadilardi, annemin cok garibine gitmisdi.
Ozamanlar önemsemedim hatda dalaga gectim annemle ama sonunda kadinin dedikleri dogru cikti.
Gerci cogunlukla terliklerimizi yanimizda götürüyoruz , ama bu durumda ayip olur diye götürmedik, yani bak tiksindiler terliklerimizi bile giymek istemediler demesinler diye...
cok ince düsünmüsüz ....:(((

hayirli ugurlu olsun.....

haa gelen cicekleride odaya getir koy....:)))) cok mutfakda gizelenme cik ortaya sohbetlerede katil az biraz da olsa

eyvaaaaah sende telaşlara başlamışsın şimdiden canım hadi hayırlısı olsun kazasız belasız atlatıverin tüm kademeleri inşallah

elbisemim dekoltesi yok.çok kısa da değil aslında.dizimden 4 parmak yukarıda.eğilirken biraz daha yukarıya çıkıyo ama başka elbise bulamadım.bugünde dolaştım.heryer kırmızı yada siyah.erkek arkadaşımda beğendi elbisemi.mecbur onu giyeceğim.elbise altınada siyah topuklu ayakkabı giyeceğim.ama evde tek ayakkabılı ben olacağım.misafirlere terlik vereceğiz.
ikram ve kahve önceliği konusunda hala kararsızım.annemde kararsız.

Back