Cânim benim 37 haftada yanlış hatırlamıyosam 1 cm idi hiç Ağrı sizi yoktu doktor bir hafta sonra tekrar çağırdı acılmam 3 cm olmuş dediki eve git saat 3 gibi gel bakalım açılman olursa yatırıcam seni dedi 3 te gittim 4 cm olmuştu açılmam bana suni Sancı verdiler Allah'ın izniyle 3,5 saatte dogum Yaptım bide ben hamilelikte hiç yürümedim nerdeyse bazen onunla bi alakası olmuyor Hayırlısı olsun1 parmak acilman Var demişti doktor 1 hafta önce ondan sonrada alttan muayene etmedi zaten
Valla ben bugün tekrar gittim 1 cm den hallice bi açılma var bide rahimde yumusama var dedi pazartesi son açılma olmasada suni sancı verip başlatacak doktorum sizinki kolay olmuş ne güzel .. peki sancilarinz var mıydı bu acilmalar olurken ?Cânim benim 37 haftada yanlış hatırlamıyosam 1 cm idi hiç Ağrı sizi yoktu doktor bir hafta sonra tekrar çağırdı acılmam 3 cm olmuş dediki eve git saat 3 gibi gel bakalım açılman olursa yatırıcam seni dedi 3 te gittim 4 cm olmuştu açılmam bana suni Sancı verdiler Allah'ın izniyle 3,5 saatte dogum Yaptım bide ben hamilelikte hiç yürümedim nerdeyse bazen onunla bi alakası olmuyor Hayırlısı olsun
Hayır canım zerre kadar yoktu sadece göğsümün altına toplanıyordu bebeğim son 1 AyındaValla ben bugün tekrar gittim 1 cm den hallice bi açılma var bide rahimde yumusama var dedi pazartesi son açılma olmasada suni sancı verip başlatacak doktorum sizinki kolay olmuş ne güzel .. peki sancilarinz var mıydı bu acilmalar olurken ?