• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Moda Haberleri Haftanın Blogger’ı : Buse Terim

BenTrendyol

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2011
484
0
46
İstanbul
Bu hafta haftanın blogger’ı köşemizin konuğu Buse’s Fashion Blogunun yazarı Buse Terim.İşte karşınızda yazıları binlerce moda tutkunu tarafından ilgiyle takip edilen ünlü blogger ile Trendyol Blog okuyucuları için blog yazarlığı, moda ve trendler hakkında gerçekleştirdiğimiz röpotaj :
Blog yazmaya nasıl başladın?
Blog yazmaya 1 sene once başladım. Aslında hiç aklımda olmayan bir şeydi. Bir internet sitesi kurmak isterken kendimi blog yazarı olarak buldum. Blog yazmaya karar vermemin ana fikri modayla ilgili keşfettiğim ve beğendiğim şeyleri sanki arkadaşlarımla paylaşıyor gibi herkesle paylaşma isteğimdi. İyi ki de bu fikirle blog yazmaya yönelmişim. Çok sevdiğim ve benim için tutku olarak adlandırdığım bir iş oldu. Blogumda herşeyi paylaşıyorum. Yeni keşfettiğim kozmetik ürünleri, kıyafet tuyoları, marka haberleri, genç tasarımcılar… İçime sinen ve beni takip eden insanların ilgisini çekeceğine inandığım her şeyi paylaşıyorum diyebilirim. İzleyicilerim herkes… Türkiye’nin dört bir yanından takip eden farklı insanlar var. Bu beni çok mutlu ediyor ve gururlandırıyor.
Trendy olmak sence ne demek?
Trendy olmak bence kendine yakışanı bulup, kendine has bir tarz yaratmak demek. Her insanın vücut tipi, üstüne yakıştırabileceği şeyler farklı. Biz bazen moda olan şeyleri üstümüze yakışmasa da giymeye zorluyoruz. Bu yaptığımız en büyük yanlış bana göre. Her insan vücudunu iyi tanımalı ve ona göre giyinmeli.

Devamı İçin...

Back