- 31 Ekim 2019
- 11.001
- 39.998
- 548
2500 adımı WC ye giderken mi yaptin sizin tuvalet binanın disindami anca olur o rakamİşyerinde masabaşı çalışıyorum.sabah evden çıkarken çarşıya kadar 15 dk yürüyüp biniyorum çarşıya kadar 2500 adım oluyor geri kalan da WC git gel genelde oturuyorum
Sabahtan beri gidiyorum WC Burdan 1 dk yakın2500 adımı WC ye giderken mi yaptin sizin tuvalet binanın disindami anca olur o rakam
Sabahtan beri gidiyorum WC Burdan 1 dk yakın
Cırcır mi oldun giiii bu kadar gitmek normal değilSabahtan beri gidiyorum WC Burdan 1 dk yakın
hem ağlar hem içerimBakkk hele cigarayida yakmusss
Ağlama ağlama bugün daha 5 bin adimdayim.hem ağlar hem içerim
ben hala 783 cebim yok ki telefonu almıyorum yanıma hep masadaAğlama ağlama bugün daha 5 bin adimdayim.Her zaman olmaz o
Ona göre giyinsene bakben hala 783 cebim yok ki telefonu almıyorum yanıma hep masada
bu hafta 2 pantolonun fermuarı bozuldu ya onlar serindi diğerleri kalın gidip alışveriş yapatım
Terziye ver daha masrafsız kolay canım ,bu hafta 2 pantolonun fermuarı bozuldu ya onlar serindi diğerleri kalın gidip alışveriş yapatım
Amin canımSen gebe misinallahım çok şükür canım sağ sağlkm kucağına alırsın inşallah
dikkat et kendine beslenmene de rabbim sana bağışlasın inşallahAmin canım
Ben de normal bi sayidan yanayim gecen hastanede mi haberde mi ne okudum ben de bunu.Günlük 7000 adımdan fazlası zarar verebiliyormuş aman deyim kaş yaparken göz çıkartmayın..Az olsun sağlıklı olsun benimde reglim bitsin eşlik edicem size ağrım çok olduğu için hareketim yavaşlıyor bu dönemlerimde
Ben mi seni gaza getiriyorum kahvem
Telefonda uygulama var canımSiz adim sayar olarak hangisini kullaniyordunuz?
Burdan yasaksa özelden uygulama ismi yazabilir misiniz?
PlayStore'da iyi çalışıyor denen bir uygulama bulamadim.
Ben bunu kullanıyorum canım sorunsuz çalışıyorSiz adim sayar olarak hangisini kullaniyordunuz?
Benim telefonumun kendi uygulaması canım, senin de vardır sağlık kısmındaSiz adim sayar olarak hangisini kullaniyordunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?