- 31 Ekim 2019
- 11.001
- 39.998
- 548
Doğru söylüyorsunBeni kayıtlı olanlar bağlar
Ben hacıların taktığı keselerden almışım canım. Ona sığıyor. Çanta gibi asılı sürekli. Hem dışarı çıkarken anahtar, para da koyabiliyorumDoğru söylüyorsunbenim telefon çok büyük her kıyafetle tasinmiyor keşke başka bir yolu olsaydı
nenelerimizn taktığından mı asker cüdanı gibiBen hacıların taktığı keselerden almışım canım. Ona sığıyor. Çanta gibi asılı sürekli. Hem dışarı çıkarken anahtar, para da koyabiliyorum
Önce iyileşmen lazım kuzuGeçmek istiyorum sizi
Mantıklı bu fermuarli şeffaf kiliflarda var ama çarşıya çıkmak lazım, ben pandemi girdiğinden beri hiç çarşıya çıkmadımBen hacıların taktığı keselerden almışım canım. Ona sığıyor. Çanta gibi asılı sürekli. Hem dışarı çıkarken anahtar, para da koyabiliyorum
evet dizim iyi olsa rahat rahat gezerimÖnce iyileşmen lazım kuzu
Aynen öyle canımMantıklı bu fermuarli şeffaf kiliflarda var ama çarşıya çıkmak lazım, ben pandemi girdiğinden beri hiç çarşıya çıkmadım
Erkencisin
Erkencisin
Ben daha şimdi başlocamArtık daha yürümem ondan paylaşayım dedim :)
süpersinnnnnnnnnnnnnnnn
süpersinnnnnnnnnnnnnnnnbeni utandırdın bak. Gaptanım olmayınca yürümezsin demiştim. Çok utandımmmm
Ben daha şimdi başlocam
Ama ben çalışıyorum ya işten çıkınca yürüyorumErken değil mi :))
Ama ben çalışıyorum ya işten çıkınca yürüyorum
Geçemem dizim ağrıyorBilmiyordum onu ozaman tabi tam zamanı ama çok yorma kendini beni geçme tamam mı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?