Amaaaaannnn al hepsi senin olsun
Oruçlu daha zorBir mağazaya girip bir şey sordum.Kadın neyiniz var dedi Nefes alıp vermem sıkıntılıymış.Sıcaktan nefes alamıyorum
Ayy nevoş su taşı yanindaOruçlu daha zorBir mağazaya girip bir şey sordum.Kadın neyiniz var dedi Nefes alıp vermem sıkıntılıymış.Sıcaktan nefes alamıyorum
Bize 25 yeter üstü senin olsun beybiYok hepsini almayayım. Adana sıcağından kaçıp geldim buralara az bişi yeterli :)
Bayağıdır çıkmamıştım.Oda arabayla gittimAman dikkat et kendine bir yerde düşüp bayılırsın
Ben maske ile sıcakta gezmeye dayanamıyorum.Su var canım .Ayy nevoş su taşı yaninda
Bayağıdır çıkmamıştım.Oda arabayla gittimKadın benimde öyle oluyor.Covid geçirdiniz mi dedi.
Bir süre daha oralara gitmemNormalde sıcakta gezemiyor insan. Birde maske de eklenince zor tabi. Akşama doğru yap işlerini canım en azından biraz daha dayanabilir olur
Bizim yarın 36 derece gösteriyorBurası 31 derece
sen dikkat et kuzum, sıcaklarda çıkmaBizim yarın 36 derece gösteriyoryarın yürümeyecegim belli oldu
Evde yuruBizim yarın 36 derece gösteriyoryarın yürümeyecegim belli oldu
Bugün cıktm cok zor dayandm maskede oluncasen dikkat et kuzum, sıcaklarda çıkma
ben çift maskeyle yürüyorum bir de. Aşırı sıcaklar olunca teke düşürürüm sanırımBugün cıktm cok zor dayandm maskede olunca
Evde yuru
Ben 3 tane takıyorumben çift maskeyle yürüyorum bir de. Aşırı sıcaklar olunca teke düşürürüm sanırım
anammm boğulursun kuzuBen 3 tane takıyorumondan da cok zorlandm ehehhe
hic zevkli olmuyorr ama
Evet ama napican rego yapacak bişey yokhic zevkli olmuyorr ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?