Hep bu ara için calisiyoz yoksa başka bişiy diilDegilmi ama
Krem fayda etmiyor burda kız var kremim güneş çok dik..güneş kremi al kullan
şapka kullan o zamn iyi olurKrem fayda etmiyor burda kız var kremim güneş çok dik..
Esarbin üstüne mi hiç stilim değilşapka kullan o zamn iyi olur
şuan 24 derece ama artar canımEsarbin üstüne mi hiç stilim değilama bakalım artık sizin oralarda çok sıcaktır
18 imiş bizim.şuan 24 derece ama artar canım
Gölgesi çok güzel buranin efil efil gölde var ama çok nemimiz yok bizim. Güneş dik amabizimkinden serin orası
burasıda nemli değil memnunum havasından temmuzda başlar asıl sıcaklar eylülde biter çok şükürGölgesi çok güzel buranin efil efil gölde var ama çok nemimiz yok bizim. Güneş dik ama
Baya yakıyor insanı.
Sen nerdesin Antep'te degilmi? Antep baya sıcaktı gittiğimdeburasıda nemli değil memnunum havasından temmuzda başlar asıl sıcaklar eylülde biter çok şükür
evet antep ne zaman geldinSen nerdesin Antep'te degilmi? Antep baya sıcaktı gittiğimde
Geçen yaz geldim maraşa geçtim bana çok sıcak geldi bizim bura yayla gibi ondan sanırımevet antep ne zaman geldin
sıcak tabi buralar maraş serin amaGeçen yaz geldim maraşa geçtim bana çok sıcak geldi bizim bura yayla gibi ondan sanırım
Evet ya o gün 25 bin yapmıştım bir daha yapamadımOf hem de ne yemek canoooo. Geçen gece yarım koko gömdüm dahaBen yürümeyin demiyorum ki Bilimsel açıklamalar sunuyorum önlerine usulca
Nevoş, tarihin 26.11.2020 olması dikkatimi çekti.
nazara geldin demekEvet ya o gün 25 bin yapmıştım bir daha yapamadım
O dönem hep öyle yürüyordum.Sonra covid oldum canımnazara geldin demek
oda güzel ben görsem keşke o kadarO dönem hep öyle yürüyordum.Sonra covid oldum canımOndan sonra çok yürüyemedim. En fazla 18 bin
Yarış vardı ozamanO dönem hep öyle yürüyordum.Sonra covid oldum canımOndan sonra çok yürüyemedim. En fazla 18 bin
Bende dışarı çıkacağım.En az 5 bin yaparım.
çok güzel yer yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?