- 26 Mart 2018
- 28.447
- 127.965
- 598
yok kuzum seni etiket yapmıyorduk ya o yüzden bilemedimUnutulduum
Heeeee içinden de gelmedi yaniyok kuzum seni etiket yapmıyorduk ya o yüzden bilemedim
Ahan böyle didin ya kisin 20binyarın yürümeyeyim bari ben
Ben bugün dışarı çıktım şarjım yoktu elektirik kesildi uzun süre gelmedi onyuzden yürüyüş Sayar saymadı hcbsyi kapalı olduğu için
İnşallah gitmez canım. Kuzum bugün klinkten aradılar. İlk adette arayacağım randevu verecekler. Bayrama denk geliyor galiba. Bakalım nasip ne olacakBen bugün dışarı çıktım şarjım yoktu elektirik kesildi uzun süre gelmedi onyuzden yürüyüş Sayar saymadı hcbsyi kapalı olduğu içinfırtına var çok kötü her an yine gidebilir kapkaranlık evi de sevmiyorum tek başıma inşallah gitmez
AA hadi hayırlızi olsun inşallah nisoşumİnşallah gitmez canım. Kuzum bugün klinkten aradılar. İlk adette arayacağım randevu verecekler. Bayrama denk geliyor galiba. Bakalım nasip ne olacak
Sağol canım benimAA hadi hayırlızi olsun inşallah nisoşum
Bayram sevincin ikiye katlansin
İnşallah gitmez canım. Kuzum bugün klinkten aradılar. İlk adette arayacağım randevu verecekler. Bayrama denk geliyor galiba. Bakalım nasip ne olacak
Daha yolu çok muhtemelen ama olsunAa aa yeni bir fasulyemiz daha olacak inş yakında. Hakkında hayırlısı olsun canım
Doktora gtimek bile mutluluk evriyor o umudun peşinde uğraşmak..Daha yolu çok muhtemelen ama olsundoktora gitsem bile iyi bir gelişme
Daha yolu çok muhtemelen ama olsundoktora gitsem bile iyi bir gelişme
Aynen öyle canım. Kelebek gibiyim bugünDoktora gtimek bile mutluluk evriyor o umudun peşinde uğraşmak..
Sana gelsin konsun kelebegin inşallahAynen öyle canım. Kelebek gibiyim bugün
Tü tü maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?