Ceees edebiyatin alası bende var geç onlarıSevgi parayla satın alınmaz gaptanımmmm kalpten kalbe bir yol vardır adı bilinmez
Kaptan ben her gün bisiklet sürüyorum yürümeye çok müsait olmuyorum ev içinde de deli dana gibi başım dönüyor yavvvBelki hala parmagi kirik?
5ay oldu kendine gelemedi
İşine gelmeyeni geç tabiCeees edebiyatin alası bende var geç onları
Yarın kısmetse Cesi yerrme etkinliklerine devam edeceğim gidiyorumİşine gelmeyeni geç tabi
Yer beni gaptanımmmmmm gel gitme yavvvvYarın kısmetse Cesi yerrme etkinliklerine devam edeceğim gidiyorum
Havalar guzel mi orada? Markete gidip geldidmde, onda bile buz tuttumSınav görevime yaya gidip geldim. Yürüyüşümü tamamladım sayılır. Azıcık akşam ek yaparım
700 burada sogukkkHavalar guzel mi orada? Markete gidip geldidmde, onda bile buz tuttum
Yine evde yurumem gerekecek
Kac adim oldu
Çok güzel canım. Dışarda yürümek çok güzel. Ne çok sıcak ne soğuk. 9bin oldu. Biraz da evde yürüyeceğimHavalar guzel mi orada? Markete gidip geldidmde, onda bile buz tuttum
Yine evde yurumem gerekecek
Kac adim oldu
Aksama dogru gunes cikti. Firsat bu Firsat 1,5 saat yurudum BendeÇok güzel canım. Dışarda yürümek çok güzel. Ne çok sıcak ne soğuk. 9bin oldu. Biraz da evde yürüyeceğim
anammmm sana yetişemem ben
Sizin yürüdüğünüz yollarda benim ayak izlerim var hey yavrum heyyyy
Bu nedir be vicdansız
hani nerdeSizin yürüdüğünüz yollarda benim ayak izlerim var hey yavrum heyyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?