Aynen bende öyle yapacağım kar erir gibi ama yagmassa bidaha eğer.Evde yürüyemiyorum artık fırsat olmuyor.
Artık hava güzel az çok dışarı çıkar yürürüz
Yani yürüyorum ama hergün olur mu bilmemAynen bende öyle yapacağım kar erir gibi ama yagmassa bidaha eğer.
Ekleyeyimmi fire mi takilirsin ben düzen olsun diye başladım bu şekilde yoksa saliyorum
Yokya arada fire olur benim için niye sknti olsun ablacımYani yürüyorum ama hergün olur mu bilmemEkle denerim senin için sıkıntı olmazsa Olmazsa çıkarım öyle devam ederim
Evet ya büyüdüm iyiceSenin hafta da baya olmuş canim
Kaç haftadır bırakmadıysam şimdi hiç bırakmam. Yaz beni kaptanÇizelge yapicam tam olarak katılmak isteyenler belirtsin isimleri yazayım yarışta en düşük olanı gecmeye çalışırım fırsatım oldukcada fazla yürürüm
Daimi uyemKaç haftadır bırakmadıysam şimdi hiç bırakmam. Yaz beni kaptan
Ahaha bunu da yeni gördümTeoyu atalım da çan eğrisini yukseltmesin asggsgs
Doğaya aykırı benim oturmam sürekli zaten dönüp dolaşıp olacağı bu
Valla yürürüm az çok demeden düzenli inşallah
Ay çok sevindimValla yürürüm az çok demeden düzenli inşallah
Paten mi suruyorsun
Yaa surmeyeli yıllar oldu zevkli.aslinda alan güzel oldumuEvveet
Kar kalmadi. Yagmur olmadigi sure, izin gunlerimde surecegim. Mesela yarin
Bende gecen yaz aldim Ogluma aslinda. Ayak No ayni olunca faydalanayim dedim :))Yaa surmeyeli yıllar oldu zevkli.aslinda alan güzel oldumu
İyi yapmışsın senin şu meşhur yer güvende olsa gerisi önemli değilBende gecen yaz aldim Ogluma aslinda. Ayak No ayni olunca faydalanayim dedim :))
En son 15 yasinda filan surmustum. 19 sene önce
Suan sadece su korkunc dere nin orada sure biliyorum. En uygun yer orasi
Tatlım ben katılamıcağım, seni çok öpüyorumKızlar ben ufaktan en az 6 bin adım olarak yarın basliyorum
@Murpyy
C Capanin Gururu Teyom
A Arrietty_
JES
Aiglethe4th
@succulentaski
Delirtiyor
@Regen_
Sohrab
Hadi beraber yapalım?
Başka varmı bilmiyorum. Çok yürüyemem. Oturma halinde olacağım dersler vs derkene ama minimum yürümek istiyorum.
@Niloyatospikk sende gel kız yuruyorsun :))
Yeni çizelge yapicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?