- Emoji Skoru
- 1.828
- Puanlar
- 43
Normal doğurayım diye yürüyüp duruyorum ama bakalım neler olcek mayıstaVallahi tebrikler
Gunu yatarak gecirenler utansin
Doğumdan sonra bizi de alın biz de zayıflayalımYaa niye oyle dedin simdi
Hicde kati degil
Persembe full yatis olsun diyorum takima. Cuma ödül ögünü yiyin gari diyorum.
Obur gunler dikkatli olup aktif olun diyorum
Hadi inşallah canımNormal doğurayım diye yürüyüp duruyorum ama bakalım neler olcek mayısta
BeklerimDoğumdan sonra bizi de alın biz de zayıflayalım
Kaptanım müşteri çıktı çok bakGunaydin
Dunden hazirim ben
Benim kiz krese donecek bugun. 2 aydir evdeydi.
Sabahdan mini bir yuruyus var o yuzden
Not aldim ikisinide. Takip deyimKaptanım müşteri çıktı çok bakbende hazırım
Al al ama işleri yaş gibi seneye ancaNot aldim ikisinide. Takip deyim
hanii geliyordunuz diye dolanirim peslerinde
Amin canımBeklerim
Umarim kolay bir dogum olur
Ya tabiki varım
İyiz canim şükür ben başladım tedaviye inşallahH M ve C Capanin Gururu Teyom canlarım neler yaptınız nasıl gidiyor? Var mı gelişmeler? Ben kilo vermeye devam. 61.5 kg oldum bu arada. 60a az kaldı. Bide letu diye bir ilaç kullandım bu ay sağ tarafta 1 tane yumurta oluştu oda geriden geliyor dedi doktor. Kadın Doğumcuydu. Hormonlar iyi çıkınca deneyelim dedi ama yine hüsran malesef. 60 olur olmaz tüp bebeğe gidecem inşallah
ooo çok güzel canım. Ben beklemedeyim canım. 2-3 aya ancak başlarım. Kilo olarak da korumadayım. Hiç almadım henüz. İyi gidiyor şükür.H M ve C Capanin Gururu Teyom canlarım neler yaptınız nasıl gidiyor? Var mı gelişmeler? Ben kilo vermeye devam. 61.5 kg oldum bu arada. 60a az kaldı. Bide letu diye bir ilaç kullandım bu ay sağ tarafta 1 tane yumurta oluştu oda geriden geliyor dedi doktor. Kadın Doğumcuydu. Hormonlar iyi çıkınca deneyelim dedi ama yine hüsran malesef. 60 olur olmaz tüp bebeğe gidecem inşallah
Cok adim atmıyordum 2 gundur 10 bini zorluyorum
Ozaman bu hafta hep zorlarsin. Ben etiketlerim seni buraya da at bu haftaCok adim atmıyordum 2 gundur 10 bini zorluyorum
Sizler nasilsiniz takim yogun cok bakamiyorum buralara
Canımsın çok güzel geçecek inşallah hayırlı haberlerini alacağız hevesle bekliyorumİyiz canim şükür ben başladım tedaviye inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?