- Emoji Skoru
- 127.973
- Puanlar
- 598
Sen bana iyi misin dediğimde kızıyorsun, başkalarına hiçbişey demiyorsunBenim var kaptan bebiş vereyim sana da bir işe yarasın
Ya anne bebişim niye böyle dedin sen ahahhahaGeçmiş olsun kuzu, hor kullandın tabi ondan. Sana dedim o kadar yürüme diye.
Nartanesi tanesi de seviyom cantanesi
Teom sen çok teşvik edicisin ama hiç yat uyu dinlen duymadım ağzındanSen bana iyi misin dediğimde kızıyorsun, başkalarına hiçbişey demiyorsun
Yaaaa kaptanım kuzu topal kuzu olduYaa
Gecmis olsun hassas kuzuu
Ahaha tutamadım çok güzel geldiYa anne bebişim niye böyle dedin sen ahahhaha
Yıllar önce benim de ayağım çatlamıştı. Minibüs ineceğim anda hareket edince düştüm. Yatmak hiç hoşuma gitmemişti. Empati ile senin de hoşuna gitmeyecek diye düşündümTeom sen çok teşvik edicisin ama hiç yat uyu dinlen duymadım ağzından
Gelişine vuruyorsun he zalım
Tanışacağız anlayacağız bileceğiz birbirimizi sen de öğreneceksin sevdiğim şeyleri daha yolun başındayız biraz zaman biraz emek biraz tanışıklık kafiYıllar önce benim de ayağım çatlamıştı. Minibüs ineceğim anda hareket edince düştüm. Yatmak hiç hoşuma gitmemişti. Empati ile senin de hoşuna gitmeyecek diye düşündüm
Çok yolum var deseneTanışacağız anlayacağız bileceğiz birbirimizi sen de öğreneceksin sevdiğim şeyleri daha yolun başındayız biraz zaman biraz emek biraz tanışıklık kafi
Annem 27 senedir çözemedim seni dedi dünÇok yolum var desene
Kadının var bildiği tbaiAnnem 27 senedir çözemedim seni dedi dünordan pay biç kendine
Var var haklı isyanKadının var bildiği tbai
Kız.ne kaynstttiniz heee yetişemedim
Benimmi oVar var haklı isyan
Sen yetişirsin gaptanımmmm çıta gibisin mübarek
MaşallahMaşallah bana
Helallllllll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?