Ben çıkamadım ya yine peww bugün çıkayım biraz çocuklar sebebi ile hergun çıkamıyorum yaBurda kalmışım ben
Bize deva yurumeyişlerIyi geceler
Valla benim şaftim kayıyor zaten harkeetliyim bide yürüyüşe çıkamıyorum ya dışarı çıkıyoruz zaten hava güneşli oldumu hep beraber bazen her gün arabaları itmek bile ayrı efor
Hey maşallah yürüyüş içinde mi yoksa ayrıca koşu mu yapıyorsunGünaydın canım ben de yürüyorum ama yazmıyorum
Hatta koşmaya başladım yavaş yavaş
Maşallah sucu valla şuan sana özendimGünaydın canım ben de yürüyorum ama yazmıyorum
Bebikleri unutup yazıyorum bazen onlar yeter zaten sanaValla benim şaftim kayıyor zaten harkeetliyim bide yürüyüşe çıkamıyorum ya dışarı çıkıyoruz zaten hava güneşli oldumu hep beraber bazen her gün arabaları itmek bile ayrı eforkeşke düzenli yuruyebilsem
Hareketlendiler yatmak istemiyorlar sürekli oraya taşı buraya taşi oyna et ev işi dışarı da çıktık mi bende hal kalmıyor gerçekten Halim olsada oturmak istiyorum dişleri çıkıyor birde bu sıraBebikleri unutup yazıyorum bazen onlar yeter zaten sana
Yürüyorum bende. Kosmak icin havanin bir tik duzelmesini bekliyorum.Günaydın canım ben de yürüyorum ama yazmıyorum
Yürüyüş yetmeyince hızlanmaya başladım. Sonra Adidas running uygulamasından kendime program çıkardım. Yavaş yavaş koşturuyor. Paralı uygulamanın bu kısmı ama para bayıldım artık başka kötü alışkanlığım yok diyerek hahaHey maşallah yürüyüş içinde mi yoksa ayrıca koşu mu yapıyorsun
Yürüyorum bende. Kosmak icin havanin bir tik duzelmesini bekliyorum.
Bahane etmeyip baslayasim geldi
Soğuk da kalori yakımı artıyormuş ya üşürsen aklına gelsinBen de havalar geçen haftalarda bir güzelleşince gaza geldim. Bu hafta yine soğudu. Soğuk olunca motivasyon kırılıyor ya. İstanbul haftaya pazartesi 18 derece gösteriyor bence artık kesin başlanır
18 iyiymis.Ben de havalar geçen haftalarda bir güzelleşince gaza geldim. Bu hafta yine soğudu. Soğuk olunca motivasyon kırılıyor ya. İstanbul haftaya pazartesi 18 derece gösteriyor bence artık kesin başlanır