Ben sadece yurumuyorum ama kuzu 20 binden sonrası Zaten sıkıyorBen yaslandım belim ayrıldı
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Haftalık Adım Yarışması 🏃 ( Kadınlar Yürüyor)
- Konu Sahibi H M
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- adım sayar yürüyüş
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Yooooo gayette uyudum kuzu ağrı kesici ilacla bebekler gibi 10 da kalktımSabah 6 da kalkıp hiç uyumamam lazım
Ayy anlamadım beybitomBen sadece yurumuyorum ama kuzu 20 binden sonrası Zaten sıkıyor
Bana laf edene bak hele efsane dönmüş
Yok be kahvem siz dun dediniz diye yürüdüm yoksa belim koptu ağrıdanBana laf edene bak hele efsane dönmüş
Oy bebekler gibiYooooo gayette uyudum kuzu ağrı kesici ilacla bebekler gibi 10 da kalktım
Hergun artırarak yürü kuzu birde hep yürüme vücut aynı şeyi sürekli yaparsan .. onu spor olarak algılamıyor dannset mekik çalışYok be kahvem siz dun dediniz diye yürüdüm yoksa belim koptu ağrıdan
Simdi bitane daha aldım umarım aynı etkiyi yapar ,Oy bebekler gibi
Mekik asla yapamiyorum ama yuruyus seviyorum bu kadar olmasadaHergun artırarak yürü kuzu birde hep yürüme vücut aynı şeyi sürekli yaparsan .. onu spor olarak algılamıyor dannset mekik çalış
Yapar canım allah şifa versin inşSimdi bitane daha aldım umarım aynı etkiyi yapar ,
Bende çok sevmiyorum ama eşim ayaklarıma oturuyor yapmadan 50 tane bırakmıyor 8 kilo verdim kuzuMekik asla yapamiyorum ama yuruyus seviyorum bu kadar olmasada
Maşallah kuzum süpersin kocaya bak tam destek eşim bana yapsa aynısını gülme krizine girerim benBende çok sevmiyorum ama eşim ayaklarıma oturuyor yapmadan 50 tane bırakmıyor 8 kilo verdim kuzu
Allah seni neden gülesin ki dene bir kere yapmadan bırakmasın ama enişte benimki yap Kurtul diyorMaşallah kuzum süpersin kocaya bak tam destek eşim bana yapsa aynısını gülme krizine girerim ben
Senle mi ugrascam derAllah seni neden gülesin ki dene bir kere yapmadan bırakmasın ama enişte benimki yap Kurtul diyor
Öküz derim ben o lafin üstüneSenle mi ugrascam der
Hee ben diyemem işteÖküz derim ben o lafin üstüne
İçinden de kuzumHee ben diyemem işte
Ne yaptın sennnnn
Neeeeeeeeeee