Haftalar sonra eşya yollayan eski sevgili

limao

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
24 Mart 2025
1
0
1
Merhabalar,
1 yıllık ilişkim nişan arefesinde müstakbel kayınvalidemin gazlamasıyla bitti. Öfke kontrol sorunu vardı ve bunu yeterince idare edemediğimi düşünüyorlardı öyle ihanet falan değildi yani sebep. Çok seviyorduk birbirimizi o yüzden birkaç kez konuşmak istedim sinirle beni engelledi. Organizasyonu iptal etti tüm bağı kesti

3 haftadır ulaşmadım. Bugün kargo geldi içinden ona yazdığım notlar, ondaki fotoğraflar, bizim için tuttuğu günlük falan vardı, hem uzaklaşmak isteyen engelleyendi hem de böyle yaptı düşüncesi ne olabilir sizce.
Sessiz mi kalmalıyım çok kafa karıştırıcı

Kafa karıştırıcı bir şey yok; kendisinde kalan ve size ait olduğunu düşündüğü eşyaları geri yollamış.

Dusunce sizce ne olabilir ? Al hediyelerini senle isim bitti demek degil mi ? Ben mi yanlis biliyorum acaba

Çöpe atmak yerine size yollamış anılara saygısından.Ekstra anlam aramaya gerek yok iade yani.Sizi sevdiğini kendini hatırlatmaya çalıştığını sanmıyorum aksine tüm bağlar kesilsin istemiş

sinirle beni engelledi. Organizasyonu iptal etti tüm bağı kesti
bu arada bunu yapan adam beni bir unutuyorsa ben bin unuturum.O eşyaları da direkt çöpe atarım göndermemiş gibi davranırım

hem engelledi hem böyle yaptı derken?
engellemeye uygun davranmış işte eşyaları yollamış ilişkiyi bitirmiş.

engelleyip eşya göndermesi bence de normal değil. hiç tepki verme. engeli açıp devamını getirir muhtemelen. o zaman sen de ona göre konumunu al, herhangi bir adım falan atma. saygın bi kadın ol. kendine saygı duy. duygusal düşünme.

bana kendini hatırlatmaya mı çalışıyor diye düşünmüşsünüz ama sanmıyorum. bağları tamamen koparmak istemiş

Güya atmaya kıyamamış sana göndermiş gibi geldi bana. Hiç tepki verme, mesaj atma, arama, öyle bir kargo hiç gelmemiş gibi davran.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…