- 11 Ocak 2013
- 22
- 12
- 288
- Konu Sahibi calimeros_82
-
Ya arkadaşlar ben de 2 aylık evliyim ...Gayet istekli ,açık görüşlü ,eşimin isteklerini göz önünde bulunduran birisiyim...Kırmızılar yok leoplarlar ...İyi hoş da acaba eşimde bir sorun mu var yada bende mi bilmiyorum =( Ya haftada 3 , 5kere olmasına rağmen hiçbiri tatmin edici gelmiyor bana ...O kadar uğraşıyorum güzel kokulu banyolar , parfümler çamaşırlar , sonra sadece 3 dakika ön sevişmeyle beraber o da şansım varsa =(
Beni bu durum çok üzmeye başladı ...Gerçekten eşim çabalamıyor mu sizce anlamıyorum haksızlık da etmek istemiyorum ama 3 dk ben tamamım diyor .Ben ne olacağım yahu !!!!
Bilemiyorum ...Çok da kırılgan ...
Ben açık açık konuşuyorum aslında ...Öğrenmemiz gereken şeyler vardır diyorum ama ...Kırılgan hemen de küsüyor.Sizce ne yapmalıyım ACİL YARDIM =((((
ben 3 haftalık evliyim daha çok yeni sevdiğim aşık olduğum adamla evlendim hayalperest ve romantikliği seviyorum eşimde seviyor ilk bir hafta öldüm drildim sandım canım yandı zaten kanamam da ilk geceden gelmedi bir hafta sonrası oldu. içirde sıyrık oluşuğu için canım acıyormuş akşam olsun istmiyordum hiç yeni de olduğumuz için her akşam gerçekleşiyordu ağladığımı gözlerimden yaşlar bile geldiğini biliyorum sonuçta biz gençliğimizde seks yaparak büyümedik tabiki alışma süresi vardır. şimdi denediğimizde ilk gün ki kadar acı olmasada aynı acıyı yaşayacağım diye tedirginliğim var bunu atlatmak birazcık zaman alıcak sanırım. hafta da 3 -4 en ideali diye duymuştum okumuştum
bence arkadaşların dediği gibi kendine ve eşine zaman ayırmalısın ne bileyi süprizler bence eşin olduğunca anlayışlı her erkek bu şeklde davranmayabilir neticesinde hayal kuruyor istiyordur mutlaka
mutlu bir evlilik saygı kadar cinsellikte önemli dişiliğini ön plana çıkarmalısın çok da yenisin daha bu zamanların tadını çıkar çünkü geçen zaman bir daha geri gelmiyor.....
söylenenlerin hepsine katılıyorum...
benim 10 günlük evliyim adet dönemindeyken ilişkiye girdik hamile kalma riskim nedir?yardıma ihtiyacım var çeşitli duuymlar alıyorum çünkü
söylenenlerin hepsine katılıyorum...
benim 10 günlük evliyim adet dönemindeyken ilişkiye girdik hamile kalma riskim nedir?yardıma ihtiyacım var çeşitli duuymlar alıyorum çünkü
Çalışırken hafta içi haftada taş çatlasa 3 kez yapıyoruz. Ancak tatillerde hergünde yapabiliyoruz. Bunun bence ideal bir sayısı yok o anki psikolojik ve fizyolojik durum ile alakalı. Ne haftada 3 kez az nede haftada her gün fazla. Bunu bir sayıya bağlanmak bana çok anlamsız geliyor.
Yeni evliyim ilk zamanlar günde 5 6 oluyordu simdi 3 e düştü ama ilk bi ay hiç zevk almadim hep aci o mutlu olsun diye istekli gibi davrandım. Şimdi de canım yanıyor bunun bi alışma süresi var mi ki ?
Bunun bir standardı sayı sınırı mı var onu anlamadım?
Slm canim yenisiniz zamanla düzene girer zevkli geçer inşallahMerhaba,
1 yıllık evliyim. ilk doğru dürüst ilişkimizi kendi çabamızla evlendikten 3 ay sonra yapabildik. ancak her ilk girişte yaşadığım acıdan dolayı ilişkiye haftada 2-3 kere girmeye korkuyorum. hep araya zaman giriyor. (3 haftada bir desem...)
iş hayatım tahmin edemeyeceğiniz kadar ağır şartlarda. son 2 aydır her akşam 11 de eve geliyorum. sadece haftasonum var.
çok afedersiniz or...m da hiç olamadığım için artık bu iş bana çok çekici gelmemeye başladı. doğrusu bu,
sizler haftada kaç kere bu anı yaşıyorsunuz.
atıyorum 5 yıllık evliler haftada kaç kere yapıyor. yeni evliler kaç kere yapıyor.
eşimin mutlu olmasını istiyorum o bakımdan kendime çeki düzen vermeliyim. sıklığını kestiremiyorum.
bu bakımdan cvplar benim için önemlidir.
tşk. ler.
Kısa sürdüğü için mi orgazm olamiyorsunMerhaba,
1 yıllık evliyim. ilk doğru dürüst ilişkimizi kendi çabamızla evlendikten 3 ay sonra yapabildik. ancak her ilk girişte yaşadığım acıdan dolayı ilişkiye haftada 2-3 kere girmeye korkuyorum. hep araya zaman giriyor. (3 haftada bir desem...)
iş hayatım tahmin edemeyeceğiniz kadar ağır şartlarda. son 2 aydır her akşam 11 de eve geliyorum. sadece haftasonum var.
çok afedersiniz or...m da hiç olamadığım için artık bu iş bana çok çekici gelmemeye başladı. doğrusu bu,
sizler haftada kaç kere bu anı yaşıyorsunuz.
atıyorum 5 yıllık evliler haftada kaç kere yapıyor. yeni evliler kaç kere yapıyor.
eşimin mutlu olmasını istiyorum o bakımdan kendime çeki düzen vermeliyim. sıklığını kestiremiyorum.
bu bakımdan cvplar benim için önemlidir.
tşk. ler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?