haftada kaç kere ilişkiye girilmesi normaldir.

aynı şeyleri yaşamışız ya ilk gece parçalanmıştı benimki 15 gün yapamadık çok acımıştı

Arkadaşlar kullanacağımız kelimeleri biraz özen göstersek biliyorsunuz burda herkes okuyor bunları evlenmemiş arkadaşlarımızı ürkütmemek lazım böyle sözlerle
yani bence hiç korkulacak kadar birşey değil

Bence açık açık yazılmalı, korkulacak da bir şey olmadığı bilinmeli diye düşünüyorum.
Cinsellik, yaşamın anlamı; olmadan olmaz

Bence açık açık yazılmalı, korkulacak da bir şey olmadığı bilinmeli diye düşünüyorum.
Cinsellik, yaşamın anlamı; olmadan olmaz

kesinlikle cinsellik yaşamaya başladıktan sonra dünya değişiyor bazen akşamı zor ediyorum :26::26::26::26:

amacımız korkutmak değil ki. sadece ilk gece yaşananların hayatın bundan sonrası için asla sorun olmaması gerektiğini anlatmak. il kgeceye bağlı kalınırsa mutsuzluğun sürekli olacağını ama eşlerin birbirleriyle bağ kurarak bunu aşıp cinselliği aranan hayatın tadı olduğunu anlatmaktır. birkez zevk alındığı zaman evin nasıl bir mekana dönüştüğüdür. o 15 gün yapmadıktan sonraki yaptığımız ilişkinin sayısı bir hatırlayıpta yazsam korkunç bir rakam çıkar. ayda en az 40 45 deiyebilirm. evlenecek arkadaşlar ve yeni evliler bir kez o zevki yaşamaya bakın. sonrasını eşiniz düşünsün.

devamlı o geceyi korkarak düşünmektense açık açık herşeyi bilmek çok daha iyi o geceye odaklanıp tüm hayatlarını kendilerine zehir etmesinler

devamlı o geceyi korkarak düşünmektense açık açık herşeyi bilmek çok daha iyi o geceye odaklanıp tüm hayatlarını kendilerine zehir etmesinler

çok haklısın o gece çok başka bir gece ve o gecenin büyüsüne bıraksınlar kendilerini çok özel bir gece keyfini çıkarın kızlar korkup acaba ne olacak demeyin heyecanlanın ama korkmayın

Selam Canım, İş hayatınız sizi oldukça yıprattığını düşünüyorum. Ayrıca, ilişki sırasında çektiğin acılar normal değil diye düşünüyorum. Bir doktora giderseniz tedavi olabileceğini düşünüyorum. Organzm olamamanız da belki çektiğiniz acıdan kaynaklanabilir.
Haftada kaç kez ilişkiye gireceğiniz konusu da sizin sekse olan ilginize ve ihtiyacınıza göre değişir. Seks benim önceliklerimin ilk sırasında gelir. onsuz yaşayamam ve haftanın her günü isterim. ve yaparım. sizede bol mutluluklar

Benim gibi düşünüyorsun, Dünyada seks'sin üzerinde bir zevkin olduğunu düşünemiyorum.
Her seferinde bulutların üzerindesin resmen.

Canım, bence sen baştan korkuyla yanaşıyosun ve kendini kasıyorsun. Bu durumda erkeğine büyük görev düşüyor.
Ön sevişmeyi uzun tutarak seni rahatlatması lazım. Sen ilişkiye tam odaklanıncaya kadar içine girmemesi lazım. Bunu konuşarak halletmeniz gerekir.
Selamlar

Selam Canım, anlattığın çok garip bir durum. Yeni evlisiniz eşiniz ereksiyon bile olmuyorsa ivedilikle eşiniz bir doktora gitsin derim.
Sizin günde en az iki kez ilişki yaşamanız lazım. Evliliğinizin üzerinden bir kaç yıl geçtiğinde acaba cinsel hayatınız ne olacak. Sen kesinlikle bunalıma gireceksin diye düşünüyorum. Bana kalırsa bu sorunu bir an önce halledin.
Bol şans dilerim.

Merhaba Canım, Tek kelimeyle harikasınız.
Başka söze gerek yok.

evhanimi31; Ben bu konuda kendimi yalnızım sanıyordum. Sizin de benim gibi olduğunuza sevindim. olmasaydınız belki de bu kadar rahat konuşamazdım.
teşekkürler

kesinlikle cinsellik yaşamaya başladıktan sonra dünya değişiyor bazen akşamı zor ediyorum :26::26::26::26:

hahaha ay çok hoşuma gitti

eşime kalsa günde 2 kere ideal der bana kalırsa haftada 2-3 yeterli genelleme yaparsak.. ama cgdm01 arkadaşımın dediği gibi bazen öyle yoğun duygular oluyor ki eşimden önce ben istediğimi belli ediyorum..

hahaha ay çok hoşuma gitti

eşime kalsa günde 2 kere ideal der bana kalırsa haftada 2-3 yeterli genelleme yaparsak.. ama cgdm01 arkadaşımın dediği gibi bazen öyle yoğun duygular oluyor ki eşimden önce ben istediğimi belli ediyorum..

bazen küçücük birşey bile tavan yaptırıyor o hisleri

Ya arkadaşlar ben de 2 aylık evliyim ...Gayet istekli ,açık görüşlü ,eşimin isteklerini göz önünde bulunduran birisiyim...Kırmızılar yok leoplarlar ...İyi hoş da acaba eşimde bir sorun mu var yada bende mi bilmiyorum =( Ya haftada 3 , 5kere olmasına rağmen hiçbiri tatmin edici gelmiyor bana ...O kadar uğraşıyorum güzel kokulu banyolar , parfümler çamaşırlar , sonra sadece 3 dakika ön sevişmeyle beraber o da şansım varsa =(
Beni bu durum çok üzmeye başladı ...Gerçekten eşim çabalamıyor mu sizce anlamıyorum haksızlık da etmek istemiyorum ama 3 dk ben tamamım diyor .Ben ne olacağım yahu !!!!
Bilemiyorum ...Çok da kırılgan ...
Ben açık açık konuşuyorum aslında ...Öğrenmemiz gereken şeyler vardır diyorum ama ...Kırılgan hemen de küsüyor.Sizce ne yapmalıyım ACİL YARDIM =((((

Hiç vakit kaybetmeden doktora gitmesi gerekli eşinizin. Bariz bir erken boşalma sorunu var. üstelik ön sevişme ile 3 dk diyorsunuz.

aslinda kismen seninle ayni durumu paylasiorum canim. bence haftada 2-3 normal ama benim durumum senden daha farkli. konu ben diilim neyse canim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…