cidi misin? olamaz bütün hayallerim suya düştü emek o da yalan çıktı bu 3. günüm masaja devam ediyorum çok hafif szı olyor gece yatarken ama değişen bir ölçü yok bebe yağı ile masj yapıyorum kayısı çekirdeği yağını da en son sürüyorum ve buz kompres ile bitiriyorum ama burada büyüten arkadaşlar hep masajın büyük etkisinin olduğunu söylüyorlar evet cnm kendim yapıorum masajı yine internette grmüştüm nasıl yapıldığını tabi ki de başka birine masaj yaptırmayı düşünmem direk silikon yaptırırım 4-5 milyara silikon daha ekonomik ve güvenli adam yol ve konaklama ücretini bile istiyor bu da bir rant oldu sonuçta ben devam etmeyi düünüyoru bu bu yollara verdiğim son şans eğer 1-2 ayda bir gelişme göremezsem vazgeçeim uğraşmam artık zaman kaybetmeye zamanım yok ne yazık ki 30 yaşına geldim hala daha memelerimi büyütmenin peşindyim bilemiyorum benim gibi bu yaşta bu kaar kafaya takan var mı bu işi vallahi sırf bu yüzden kıskanç bir nsan haline geldim plajda onun bunun memesine bakıp kıyaslamaktan sıkıldım eşim güya memnun ma ben değilim ne yazık ki bana yetmiyor iç çamaşırı giydiğimde ble erkek gibi duurmasına acayip sinir oluyorum evet tabii sağlılı çok şükür ama galiba bu da ruh sağlığı ile ilgili bişey bi yerde okumuştum kızın kocası memeleri küçük diye kavga esnasında:''bari vicudun bişeye benzese içim yanmaz demiş''vallahi büyük söylemek gibi olmasın ben onu boşar gider alasından silikon taktırır bi de sevgili yaparım
lmaz: çok ayıp çok üzüldüm neyse arkadaşlar ben yola devam diyorum en azndan bi süre deneyeceğim sevgiler gelişmeleri yazarım