Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri haftada 3gün 50 dk

eylulegilmez

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2010
14
0
arkadaşlar hırs yaptım bu sefer istikrarlı olup şu işi bitiricem Allah'ın izniyle ben dışarıdan hiç bir hormonal desek almadan sadece bitkisel yağlarla haftada en az 3 kez 50 dk masajla 1 ay denicem zaten 20-25 seansta etkisini gösteriyormuş gelişmeleri size bildiririm eğer bu kez de başaramazsam iki yol kalıyor ya kabu etmek ya da ameliyat başa çare yok masajda bu 2.günüm hiç bir gelişme yok sızı bile ma gündüz südyenimi takdığım zaman bir sıkıştırma oldu neyse kısa sürede etki eden zaten kısa sürede geçer geç olsun geri gitmesin bu arada masajla göğüs büyütme diye yazınca mehmet sökmenin yeri diye bi site çıkıyor siz de araştırırsnız görürsünüz adam bu işten para kazanıyor ve sonuçar harika tabi fotolr silikon değilse bu arada sadece sabahları olen yiyorum 1 çay kaşığı destek olsun diye ama hormonal herhengi bşi almıorum amaç sadece kasları yağlandırmakmış sitede ayrıntılı yazıyor merak edenler bakabilir...iri göğüler...(bu arada sadece masajla ilgilenenler burada toplanırsak daha iyi olur( yaş otuz)

ay be n de merak ettim, acaba o resimler gerçek mi? bir de sen oraya mı yaptıracaksın yoksa nasıl yapıldıgını ogrendin de kendin mi yapacakasın? bir de bayan mı yapıyor acaba erkek mi?

Bende masaj yapıyorum sen nasıl yapıyosun masajı hangi yağları kullanıyosun detaylı bilgi werirmisin canım

bu konuda link verdim ve bi arkdş o fotoların aynını silikon yapan insanlar oldğnu link vererk kanıtladı... masajla o kdr büyümez

bu konuda link verdim ve bi arkdş o fotoların aynını silikon yapan insanlar oldğnu link vererk kanıtladı... masajla o kdr büyümez

cidi misin? olamaz bütün hayallerim suya düştü emek o da yalan çıktı bu 3. günüm masaja devam ediyorum çok hafif szı olyor gece yatarken ama değişen bir ölçü yok bebe yağı ile masj yapıyorum kayısı çekirdeği yağını da en son sürüyorum ve buz kompres ile bitiriyorum ama burada büyüten arkadaşlar hep masajın büyük etkisinin olduğunu söylüyorlar evet cnm kendim yapıorum masajı yine internette grmüştüm nasıl yapıldığını tabi ki de başka birine masaj yaptırmayı düşünmem direk silikon yaptırırım 4-5 milyara silikon daha ekonomik ve güvenli adam yol ve konaklama ücretini bile istiyor bu da bir rant oldu sonuçta ben devam etmeyi düünüyoru bu bu yollara verdiğim son şans eğer 1-2 ayda bir gelişme göremezsem vazgeçeim uğraşmam artık zaman kaybetmeye zamanım yok ne yazık ki 30 yaşına geldim hala daha memelerimi büyütmenin peşindyim bilemiyorum benim gibi bu yaşta bu kaar kafaya takan var mı bu işi vallahi sırf bu yüzden kıskanç bir nsan haline geldim plajda onun bunun memesine bakıp kıyaslamaktan sıkıldım eşim güya memnun ma ben değilim ne yazık ki bana yetmiyor iç çamaşırı giydiğimde ble erkek gibi duurmasına acayip sinir oluyorum evet tabii sağlılı çok şükür ama galiba bu da ruh sağlığı ile ilgili bişey bi yerde okumuştum kızın kocası memeleri küçük diye kavga esnasında:''bari vicudun bişeye benzese içim yanmaz demiş''vallahi büyük söylemek gibi olmasın ben onu boşar gider alasından silikon taktırır bi de sevgili yaparım :eek:lmaz: çok ayıp çok üzüldüm neyse arkadaşlar ben yola devam diyorum en azndan bi süre deneyeceğim sevgiler gelişmeleri yazarım

cidi misin? olamaz bütün hayallerim suya düştü emek o da yalan çıktı bu 3. günüm masaja devam ediyorum çok hafif szı olyor gece yatarken ama değişen bir ölçü yok bebe yağı ile masj yapıyorum kayısı çekirdeği yağını da en son sürüyorum ve buz kompres ile bitiriyorum ama burada büyüten arkadaşlar hep masajın büyük etkisinin olduğunu söylüyorlar evet cnm kendim yapıorum masajı yine internette grmüştüm nasıl yapıldığını tabi ki de başka birine masaj yaptırmayı düşünmem direk silikon yaptırırım 4-5 milyara silikon daha ekonomik ve güvenli adam yol ve konaklama ücretini bile istiyor bu da bir rant oldu sonuçta ben devam etmeyi düünüyoru bu bu yollara verdiğim son şans eğer 1-2 ayda bir gelişme göremezsem vazgeçeim uğraşmam artık zaman kaybetmeye zamanım yok ne yazık ki 30 yaşına geldim hala daha memelerimi büyütmenin peşindyim bilemiyorum benim gibi bu yaşta bu kaar kafaya takan var mı bu işi vallahi sırf bu yüzden kıskanç bir nsan haline geldim plajda onun bunun memesine bakıp kıyaslamaktan sıkıldım eşim güya memnun ma ben değilim ne yazık ki bana yetmiyor iç çamaşırı giydiğimde ble erkek gibi duurmasına acayip sinir oluyorum evet tabii sağlılı çok şükür ama galiba bu da ruh sağlığı ile ilgili bişey bi yerde okumuştum kızın kocası memeleri küçük diye kavga esnasında:''bari vicudun bişeye benzese içim yanmaz demiş''vallahi büyük söylemek gibi olmasın ben onu boşar gider alasından silikon taktırır bi de sevgili yaparım :eek:lmaz: çok ayıp çok üzüldüm neyse arkadaşlar ben yola devam diyorum en azndan bi süre deneyeceğim sevgiler gelişmeleri yazarım

canım o resimler yalan olabilir ama kesin fayda ediyordur. nerede gördün masajı, linki verebilir misin? bahsettiğin kişinin adresine baktım ama çok karışık. bir video buldum ama pek bişe anlamadım. direk linki verirsen çok çok sevinirim. buradan veremiyorsan özelden yaz canım olur mu?

Canım bende 30 yaşındayım we büyütmeye dewam ediyorum masajın işe yaradığına çok eminim küç we masaj we bazı çaylar en önemlisi istemek istedinmi düzenli yaptınmı büyüyorlar hiç canını sıkma sen masaja dewam et büyüyorlar düzenli yap büyüyeceğini düşün ki büyüsünler bol şans sana we herkeze sewgiler

Canım bende 30 yaşındayım we büyütmeye dewam ediyorum masajın işe yaradığına çok eminim küç we masaj we bazı çaylar en önemlisi istemek istedinmi düzenli yaptınmı büyüyorlar hiç canını sıkma sen masaja dewam et büyüyorlar düzenli yap büyüyeceğini düşün ki büyüsünler bol şans sana we herkeze sewgiler
canım çok teşekkür ederim yorumun için ve yorum yazan diğer arkadaşlara da baya umudum kırılmıştı ama böyle dediğine göre sende gelişmeler baya sevindirici galba biraz bilgi verebilir misin kaç günde kaç cm büyüme elde ettin? ben de küç başlayabilirim ama polene devam ediyorum o bitsin öyle...ve şu masaj tekniği ile ilgili linki araştırayım da öyle yazayım ama link kabul edilmiyor ben sana anlaşılır yazarım cnm

google göğüs büyütme masajı yazın baştam 3. gelen yazıya girin:''GÖĞÜS MASAJ VıDEOLARI''sitenin adı -Xprodoksi -

google da aynı başlığı yazınca ilk gelen yazı zaten mehmet sökmenin sitesi :''mEME-gÖĞÜS GELıŞTıRME/BÜYÜTME MASAJI-MASAJ TERAPı UZMANI
BURASI DA MALUM KıŞıNıN SıTESı VE FOTOLARA BURADAN BAKABıLıRSıNıZ...

X