- 8 Nisan 2010
- 14
- 0
- Konu Sahibi eylulegilmez
arkadaşlar hırs yaptım bu sefer istikrarlı olup şu işi bitiricem Allah'ın izniyle ben dışarıdan hiç bir hormonal desek almadan sadece bitkisel yağlarla haftada en az 3 kez 50 dk masajla 1 ay denicem zaten 20-25 seansta etkisini gösteriyormuş gelişmeleri size bildiririm eğer bu kez de başaramazsam iki yol kalıyor ya kabu etmek ya da ameliyat başa çare yok masajda bu 2.günüm hiç bir gelişme yok sızı bile ma gündüz südyenimi takdığım zaman bir sıkıştırma oldu neyse kısa sürede etki eden zaten kısa sürede geçer geç olsun geri gitmesin bu arada masajla göğüs büyütme diye yazınca mehmet sökmenin yeri diye bi site çıkıyor siz de araştırırsnız görürsünüz adam bu işten para kazanıyor ve sonuçar harika tabi fotolr silikon değilse bu arada sadece sabahları olen yiyorum 1 çay kaşığı destek olsun diye ama hormonal herhengi bşi almıorum amaç sadece kasları yağlandırmakmış sitede ayrıntılı yazıyor merak edenler bakabilir...iri göğüler...(bu arada sadece masajla ilgilenenler burada toplanırsak daha iyi olur( yaş otuz)