Haftada 1 büyük tuvalete çıkmak

asdfgh12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2020
430
184
53
29
Merhaba bendeki sorun büyük tuvalette sıkıntı makat çatlağı var galiba ama ondan hariç yaklaşık 1,5 yıldır büyük tuvaletimi çok aralıklarla yapamaya başladım öncesinde günlük olurdı hiç sıkıntı yaşamazdım ama son 3-4 aydık özellikle nerdeyse haftada 1 e düştü ve çok kalın sert olarak çıkıyor napmalıyım dahiliyeye mi gitmeliyim ilaçlarla da düzelsin istemiyorum en azından 2-3 olsa yardımcı olursanız sevinirim

Çorba için, bol su tüketin, yürüyüş yapın. Akşam iki kayısıyı bir bardak suda bekletip yarın için. Siyah kayısı da olur. Bunlar kabızlığa iyi gelir. Her gün bir kaşık zeytin yağı da içe bilirsiniz. Ama başka sağlık sorununuz varsa bunlardan biri yan etki yapıyorsa bilemem.

Öncelikle bir doktora gidin başka bir sebep yoksa Kefir,activia yogurt işe yarıyor hemen etki etmiyor düzenli kullanmak lazım.kayısılı elmalı hosaf,beyaz ekmek yerine kepek yada tam tahıllı ekmek bende işe yaramıştı geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun lifli posalı gıdalar yiyin (meyve -sebze /incir ,kayısı vs...) haftada bir çok ciddi ,vakit kaybetmeden doktora gidin ne olur ne olmaz Allah şifa versin

Ben a101deki 4.25'lik poşet kayısı çayını kullanıyorum, günde 2 bardak..
Haftada 1'den 3 e gelebildim şükür. Öneririm size de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…