Bebek Beslenmesi hafta sonluk bebeginizi şehir dışına götürür müsünüz??önerilerinizi bekliyorumm....

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

bidik1983

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2012
644
479
73
Merhaba kızım 7,5 aylık şuan haziran ayında gitmemiz gereken bir düğün var..
Ben İstanbul'da oturuyorum ve düğün İzmir'de..

kızım 8,5 aylık olacak biz gittiğimizde..Sizler şu şartlarda olsanız götürebilir misiniz?

1 - toplam 5 kişi gidilecek.. ve tek araba kayınvaldemler (3 kişi) ve biz (2 kişi) kızım hep kucakta seyehat edecek.
2 - Uykusuzluk - Kızım Akşam 8 gibi mızmızlanmaya başlıyor ve sesiz ortam istiyor.Düğünde 8'de başlıyor.
3 - Cuma sabaha karşı çıkılacak.Düğün Pazar Günü ve Pazartesi en geç 11'de işlere dönmemiz lazım.
4 - kızımın anneannesi burda (yani annem ve bakarım diyor)
5- Yemesi içmesi hep sorun olacak..çorbasıydı yoğurduydu kahvaltısıydı.

siz ne yapardınız?Şahsen babası bişi olmaz diyor ama ben kızımın rahatlığının yanındayım düzeni bozulsun istemiyorum..

arabada tek olsaydınız rahat rahat götür dicektim de 5 kişi tıkış tıkış yazık çocuğa havasız kalır kucakta sende oda yorulur yaa anneannede duruyosa bırak yanii hem sen hem o perişan olmazsınız..

arabada tek olsaydınız rahat rahat götür dicektim de 5 kişi tıkış tıkış yazık çocuğa havasız kalır kucakta sende oda yorulur yaa anneannede duruyosa bırak yanii hem sen hem o perişan olmazsınız..

ahhh ne güzel dedin..Ama gel de babaya anlat bunu.. :)
nuh diyor peygamber demiyor..

canım eger cok yakın abi kardes düğünüyse götür derim ama onun dısında bence götürme arabada zor olur tıkıs tıkıs uzak mesafe babsına anlat bunları yazık benim bebegimin düzeni önemli de. ben bile annemlere gittigimde 10 da kalkıyorum kızımın uyku saati geldi diye

canım eger cok yakın abi kardes düğünüyse götür derim ama onun dısında bence götürme arabada zor olur tıkıs tıkıs uzak mesafe babsına anlat bunları yazık benim bebegimin düzeni önemli de. ben bile annemlere gittigimde 10 da kalkıyorum kızımın uyku saati geldi diye

abi kardeş düğünü değil ama hem damat tarafı canımız kadar yakın hemde kız tarafı :)
malsef dün konuştum olmaz dedim..inşallah sorun çıkmaz dedim ama maalesef götüreceğiz bu gidişle..öyle gözüküyor yani..
bakalım görücez nasıl olacak.. :) :(

Bence rahat olun ve herseyi akışına bırakın annemlerle farklı şehirlerde oturuyoruz ve ayda 1 kez haftasonları gidiyoruz düşünede götürdüm uykuları geldimi öyle güzel uyuyorlarki hiç telaş yapmayın bende uyumaz evde sessiz ortamda uyuyor demiştim sahneye çok yakın oturmamıza rağmen düğün bitene kadar uyudu maşallah ben böyle anlarda hazır muhallebi yoğurt falan alıyorum yanıma onları yediriyorum rahat olun bence

Bence rahat olun ve herseyi akışına bırakın annemlerle farklı şehirlerde oturuyoruz ve ayda 1 kez haftasonları gidiyoruz düşünede götürdüm uykuları geldimi öyle güzel uyuyorlarki hiç telaş yapmayın bende uyumaz evde sessiz ortamda uyuyor demiştim sahneye çok yakın oturmamıza rağmen düğün bitene kadar uyudu maşallah ben böyle anlarda hazır muhallebi yoğurt falan alıyorum yanıma onları yediriyorum rahat olun bence

inşallah dediğin gibi olur kendisini evde hisseder ve rahat rahat huzurlu olur..

Biz de bebeğimiz olduktan sonra ilk aylar bu tür uzak düğün ve aile ziyaretleri sebebiyle anlaşmazlığa düşerdik. Tüm erkekler bu durumlarda "ya bişey olmaz, gidelim" diyorlar ama detayları göz ardı ettikleri için sonunda anneler hep haklı çıkıyor. Ben "zor olacak gitmeyelim" dediğim halde eşim gideceğiz derse belli şartlar koyarak kabul ediyordum mesela çok ağlarsa ayrılırız, ben yorulursam sen ilgilenirsin, şunu şunu sen yaparsın falan diyordum ki zorluğunu görsün... gerçekten bir kaç şeyi kendi görüp benim haklı olduğumu anladıktan sonra bir daha ısrar etmedi. Eğer ille de gitmemiz gerekirse, beni rahat ettirmek için elinden geleni de yaptı sağolsun.
Siz de şimdiden üzmeyin kendinizi ve eşinizi; bakarsınız bebeğiniz rahat ve huzurlu olur seyahat ve düğün boyunca...ama olur ya olumsuzluk durumları için de yedek planınız olsun...

ben bebegi bi yere bırakıp gitmeye karşıyım
annenize bırakmak yerine sizde gitmeyin bence bebeginizin başında durursunuz
yok ben gitmeden olmaz diyorsanız bebeginizide götürün
araba arka koltukta bebeginle yalnız olsaydın sıkıntı olmazdı
ana kucagı tarzı yada oto koltugunda rahat ederdi bebegin
ama bu durumda kucakta sıkılacaktır
dügün salonuna giderken yanınıza pamuk alın durmazsa yada uyumak isterse kulagına koyarsınız
oynaması için yanınıza sevdigi oyuncakları sevdigi mamalarını kavanozdur yogurttur onları alın
şimdiden hayırlı yolculuklar

Uzmanlar bile 4 yaşına kadar özellikle geceleri bebeğin annesinden ayrılmasının çok sakıncalı olduğunu söylüyor.İleride bebeğin güven problemi oluyormuş malesef.Siz en az 2 gece bebeğinizin yanında olmayacaksınız ve eminim etkilenecektir daha çok küçük çünkü.
Araba kalabalık ta olsa sizin yanınızda olması daha ii bence de.Neticede özel arabayla gidiyorsunuz bebeğin çok bunaldığı yerde durur mola verirsiniz.Hem merak etmöeyin çocuklar arabaya binince mışıl mışıl uyuyorlar genelde:)Bende kızım ufakken 1300 km yol gittim özel arabayla ama inanın sadece araba durduğunda uyanıyordu.Hem de sizin kızınızdan biraz daha büyük olduğu halde.
Üstelik 8 aylıkken kardeşimin kına gecesinde o gürültü patırtı da öyle bir uyudu ki sanırsınız narkoz vermişsiniz:)))düğününde de aynı şekilde hiç tınmadı vallahi düğün bitene kadar uyudu:)O nedenle bence yanınız da götürün gözünüz arkada da kalmaz böylece

biz de bu hafta sonu istanbuldan boluya gidiyoruz otobüsle...oğlum 2 ayını yeni bitirdi.bu akşam 8de binicez. gece 1de ordayız ertesi gün düğüne gidicez...pazar da dönücez... arabada emzirmesi biraz sorun oluyor ama arabada uyuyorlar bebekler... ne şekilde olursa olsun... daha bir aylıkken de gitmiştik boluya ananesine... bırakma bence kimseye...

Cnm bebegin senden ayri kalacagina gotur derim anakucagiba koyup kucaginuza onu koyun sicaktan darlanmasin
Bizde kizum.5 aylikken tatile gittik tek fsrk uc kisiydik

Back