teşekkür ederim bende, 8 haftanın içindeyim bende fena uykum geliyor, gözüm yatakta :)) inşallah ilk 3 aydan sonra düzelir...
Doktor bana da folbiol önerdi ve günde iki tane (sabah -akşam) içmemi söyledi. Siz günde 1 tane mi kullanıyorsunuz kızlar? İlacın üzerinde 5miligram folik asit yazıyor. Acaba bünyeme fazla gelir mi? Ya da sakıncasıyok mu?
merhaba kızlar,
ben de 14 haftalık hamileyim, plansız bi gebelik olduğu için özellikle ilk 2 ay psikolojik olarak çok fazla boşluğa düştüm.son bi kaç haftadır biraz daha iyiyim şükür.
çok kilolu biri olmama rağmen göbeğim bariz "hamileyim" diye bağırıyor, hatta göbeğimi dikkatlice izlediğimde dalgalanmaları görebiliyorum.eski pantolanlarımı da giyemez oldum zaten :)
çok aman aman isteyerek olmadığı için sanırım bilmiyoru ama sigarayı bırakamıyorum kızlar, günde en azından 3 tane içiyorum ve ok vicdan azabı duyuyorum.
benim gibi gebelikten önce içipte gebe olduğunu öğrendiğinde tamamen bırakabilen varsa lütfen bunu nasıl yaptıklarını bana da anlatsınlar.
kurtulmak istiyorum artık şu illetten :/
ben öğrendiğim gün hiç içmedim, sonraki bikaç gün tek tuk içtim ve iki üç gün içinde tamamen bıraktım. zaten kokusundan çok tiksindim, eşimde içiyo hiç tahammülüm yoktu kokusuna. sende bırakmaya çalış. içenler ben içtim bişey olmadı diyorlar ama zaten bunun zararları doğar doğmaz hemen görünmeyebiliyo. en büyük tehlikesi astım, nefes darlığı. doğar doğmaz nefes alamadığı için aylarca küvezde tedavi görmüş bebeği olan tanıdığım var. evladın için değmez mi arkadaşım, ona bu kötülüğü yapma....
merhaba kızlar,
ben de 14 haftalık hamileyim, plansız bi gebelik olduğu için özellikle ilk 2 ay psikolojik olarak çok fazla boşluğa düştüm.son bi kaç haftadır biraz daha iyiyim şükür.
çok kilolu biri olmama rağmen göbeğim bariz "hamileyim" diye bağırıyor, hatta göbeğimi dikkatlice izlediğimde dalgalanmaları görebiliyorum.eski pantolanlarımı da giyemez oldum zaten :)
çok aman aman isteyerek olmadığı için sanırım bilmiyoru ama sigarayı bırakamıyorum kızlar, günde en azından 3 tane içiyorum ve ok vicdan azabı duyuyorum.
benim gibi gebelikten önce içipte gebe olduğunu öğrendiğinde tamamen bırakabilen varsa lütfen bunu nasıl yaptıklarını bana da anlatsınlar.
merhaba kızlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?